Webvertigo Bewertungen

1. Webentwickler
  2. Grafikdesigner
  3. Online-Marketing-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

Nasza firma to zespół doświadczonych specjalistów z pasją do nowoczesnych technologii i marketingu cyfrowego. Od lat kompleksowo wspieramy naszych klientów w budowie ich obecności online – od pierwszych kroków związanych z projektowaniem stron internetowych, aż po zaawansowane działania promocyjne i techniczne zarządzanie serwisami. Tworzymy nowoczesne, responsywne strony www oraz sklepy internetowe, dostosowane do potrzeb i oczekiwań naszych klientów. Dbamy nie tylko o estetykę i funkcjonalność, ale również o optymalizację pod kątem użytkownika oraz wyszukiwarek internetowych. Każdy projekt realizujemy indywidualnie, opierając się na aktualnych trendach i sprawdzonych rozwiązaniach technologicznych. Zarządzamy stronami i sklepami internetowymi w sposób kompleksowy – aktualizujemy treści, wdrażamy usprawnienia, dbamy o bezpieczeństwo i wydajność. Oferujemy również pełne wsparcie w zakresie kampanii Google Ads, SEO (pozycjonowania), a także marketingu w mediach społecznościowych – od strategii, przez tworzenie treści, aż po prowadzenie kampanii reklamowych. Projektujemy również profesjonalne materiały graficzne – logotypy, banery, grafiki do internetu i druku, a także filmy promocyjne, które zwiększają zaangażowanie i budują wizerunek marki. Zarządzamy również domenami i hostingiem, oferując stabilne i szybkie zaplecze techniczne. Współpracując z nami, zyskujesz partnera, który kompleksowo zadba o Twój biznes online – od kreacji po promocję.

Kontaktinformationen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Strona www

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Jakubem przy projektowaniu strony. Wszystko przeszło szybko, konkretnie i z dużym zaangażowaniem przy poprawkach.

13. Mai 2026

Antwort von Webvertigo

Dziękujemy bardzo. Zapraszamy do dalszej współpracy :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam - pierwszy projekt strony został utworzony bardzo szybko z estetycznym designem. Sprawna komunikacja i chęć do pomocy przy poprawkach.

1. April 2026

Nie polecam tej firmy

Nie polecam tej firmy. Bardzo słabe kompetencje w zakresie projektowania strony, błędy na stronie, unikanie kontaktu. Strona do poprawki przez inną firmę.

31. Januar 2026

Antwort von Webvertigo

Użytkownik serwisu Trustpilot "TDL Global Trade" nie został rozpoznany jako klient webvertigo.pl oraz został uznany jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

"TDL Global Trade" - niestety nie rozpoznajemy was jako naszego klienta. Możemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli są państwo rzeczywistym naszym klientem?

Gdy będziemy mieś więcej informacji, wtedy będziemy mogli odnieść się do sprawy. Inaczej uznajemy tą opinię jako spam.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strona Webvertigo jest poprostu…

Strona Webvertigo jest poprostu wspaniała ,pomogli mi w założeniu własnej strony internetowej gdy tego potszebowałam.Super zaangażowani w podejściu do klijęta , Profesjonalni, bardzo pomocna obsługa klijęta , bardzo mili i sympatyczni .Polecam firme Webvertigo wszystkim

21. Februar 2025

Nie polecam współpracy z Panem Jakubem

Nie polecam współpracy z Panem Jakubem. Strona internetowa wygląda po prostu źle. Czas dostarczenia miesiąc!!! Po stwierdzeniu, że sam nie jest zadowolony ze swojej pracy zapytał czy zrobić kolejną wersję. Pozostawiłam to bez komentarza. Pan Jakub wykonał kolejną wersję, bardzo podobną do poprzedniej. Strona dotyczyła hydrauliki, Pan Jakub wkleił zdjęcia z malowania. Tłumaczenie strony to żart. Dodatkowe opłaty za wszystko. Brak jakiejkolwiek estetyki i wyczucia. Ze względu na „wykonanie projektu” Pan Jakub odmówił zwrotu pieniędzy.

7. April 2025

Dzień dobry Panu,

Dziękujemy za opinię, doprecyzujmy niektóre kwestie:

- zdjęcia w projekcie byłby przykładowe, można je wymieniać w dowolnym momencie, zdjęcia przez Pana przesłane zostały docelowo dodane do projektu strony
- gotowy projekt otrzymał Pan po 10 dniach :)
- otrzymał Pan propozycje wykonania poprawek projektu, następnie otrzymał Pan również całkiem nowy projekt strony - jak widać, to nie wystarcza :)
- darmowe tłumaczenie strony jest wykonywane przy użyciu tanslatora, tłumaczenie profesjonalne wykonywane przez tłumacza, to dodatkowo płatna usługa
- tak, usługi których Pan nie zamawiał są dodatkowo płatne (podobnie jak w sklepie, gdy idzie Pan np. do sklepu i kupuje bułkę, to nie znaczy, że dostanie Pan również ser, szynkę i majonez za darmo :)
- tak, projekt został wykonany w całości (a nawet 2 projekty w cenie jednego), w niskiej cenie i w wysokim standardzie, zwrot się Panu po prostu nie należy...

Dziękujemy i zapraszamy ponownie

Uwaga na oszustwo

Uwaga na oszustwo. Pan Jakub nie wywiązuje się ze zleconych zleceń. Miał masę oszukanych klientów na google i usunął konto. Nie ma żadnego z nim kontaktu. Szykuje się pozew zbiorowy. Sprawa zgłoszona.

2. Januar 2025

Antwort von Webvertigo

Użytkownik serwisu Trustpilot "Konrad Korzybski" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Konrad Korzybski" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. Możemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety jestem kolejną oszukaną osobą

Niestety jestem kolejną oszukaną osobą, tym razem na usługach pozycjonowania. Firma krzak, kontakt się urywa po zapłaceniu faktury.

1. Dezember 2024

Antwort von Webvertigo

Użytkownik serwisu Trustpilot "Marcin K" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Marcin K" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. Możemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

UWAGA OSZUŚCI

UWAGA OSZUŚCI! proszę o informację gdzie można swój udział zgłosić do pozwu zbiorowego. Ta firma to zwykłe cwaniaczki, dziejąca tylko w celu oszukania klientów. Sprawa będzie miała finał w sądzie.
Btw trustpilot dwie oceny na 1 gwiazdkę a Wy wystawiacie opinię 2.9???? Wasz algorytm miał jedynkę z matematyki?

19. Dezember 2024

Antwort von Webvertigo

Użytkownik serwisu Trustpilot "Marek" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Marek" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. Możemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zupełnie się zgadzam z przedmówcą

Zupełnie się zgadzam z przedmówcą. Dostałem email od innej poszkodowanej osoby i schemat działania Webvertigo jest taki sam. To jest wyłudzenie pieniędzy w białych rękawiczkach. Wystawiona faktura, projekt strony zaczęty i nie skończony, brak kontaktu i brak zwrotu pieniędzy. OSZUŚCI!!!

18. Oktober 2024

Antwort von Webvertigo

Użytkownik serwisu Trustpilot "Max K" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Max K" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. Możemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr