Studio 100 Bewertungen 26

TrustScore 2 von 5

2,1

Ik heb een t shirt gekocht bij de K3 show. Hierin zat een groene vlek verwerkt in de foto. Ik heb de klantenservice gemaild, na een week kreeg ik reactie met de vraag of ik een foto wilde sturen.... Mehr ansehen

Slechte Klantenservice. Ik lees 2 goede positieve berichten. Ik kan me er niets bij voorstellen als je al sinds vorig jaar poogt contact te krijgen met distrilink en studio100 i.v.m. een gesmolten kin... Mehr ansehen

Ik ben zo enorm goed geholpen door de klantenservice van studio 100. Heel snel reactie op de mail en super attent. Mensen die echt moeite nemen om met je wensen mee te denken! Schrijf normaal nooit... Mehr ansehen

Wat een ontzettend slechte klantenservice. Niet bereikbaar en geen reactie op mail. Een doolhof aan keuzes en bij iedere keuze horen dat je moet mailen. Een NL en B telefoonnummer. NL zou vanaf 9 uur... Mehr ansehen

2,1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Telefonisch onbereikbaar

Telefonisch onbereikbaar, reageren zeer slecht op mails met onjuiste informatie. Hadden een rolstoelplaats nodig voor een voorstelling, deze zou beschikbaar zijn. Vervolgens kaarten, ook voor anderen, besteld en krijgen daarna een bericht dat er toch geen rolstoelplaats voor betreffende datum/tijd kan worden toegekend. En nu Studio 100, hoe wordt dit opgelost? Het zal nog wel een tijdje duren voordat er überhaupt een reactie komt ...

15. Oktober 2024

Heel slecht bereikbare klantenservice, digitaal of telefonisch dinsdag een contactmail…

Afgelopen dinsdag een contactmail verzonden via website 40-45 musical over ziek zijn, hoe te handelen.
Geen reactie tot nu, voorstelling is zaterdag.
Getracht hen ook nu ook via de telefoon te bereiken. Een net muziekje, maar verbinding wordt telkens automatisch verbroken na 10 minuten.
Dit is mijn eerste ervaring met de klantendienst van studio 100, ik ben erg teleurgesteld. Wil je alle contact digitaal, liever niet telefonisch, zorg er dan voor dat je reageert in een acceptabele tijdsspanne. En wees ook telefonisch bereikbaar bij niet reageren vanuit jullie na twee dagen.
Een hele slechte “kennismaking”

3. Oktober 2024

Klanten service niet te bereiken

Mijn man zit in een elektrische rolstoel en kon daarom niet zelf de plaatsen reserveren voor de musical 40-45. Wij zijn afhankelijk van de zorgmedewerkers die met hem meegaat naar de voorstelling, wij wachten nu al 7 dagen op reactie of wij die datum/tijd die wij hebben doorgegeven voor ons gereserveerd kan worden. De zorgmedewerkers hebben ook te maken met andere cliënten die ze moeten inplannen en als wij eindelijk bericht krijgen dat het geregeld is dan kan het zo maar zijn dat er geen zorgmedewerker meer vrij is om mee te gaan naar de voorstelling. Ik ben al 5 dagen aan het bellen naar 076-369-0238 maar na 25 min wordt de verbinding verbroken. Studio 100 dit kan echt niet.

26. September 2024

In maart een dvd besteld en betaald

In maart een dvd besteld en betaald. Een maand later nog steeds geen dvd gehad. Ze zeiden dat de pakjesdienst dit niet kon leveren en dat ze mijn geld teruggestort hadden. Nog steeds geen geld terug gekregen. 18,89 euro kwijt dus. Hier bestel ik nooit nog iets.

2. März 2024

Onbereikbare webshop!

Paar weken geleden iets besteld via de webshop van Studio 100.
Pakketje direct ontvangen maar toen ik wou retourneren begonnen de problemen.
Meermaals mails verstuurd naar 2 verschillende e-mail adressen nooit antwoord gekregen. Omdat ik geen antwoord kreeg op mijn mails belden we naar het telefoonnummer op de website. Daar bleef het op de wachtmuziek, en nooit neemt iemand op. Ik heb elke dag opnieuw proberen bellen, minstens 10 minuten per dag, soms een half uur. Vandaag ben ik erachter gekomen dat het een betalend nummer is. Dus nu ben ik al meer dan €15 kwijt door telefoontjes waar ik niks aan heb want nooit nam iemand op!
Nergens op de site staat vermeld dat het een betalend nummer is, ook wanneer je belt wordt er niks over gezegd, direct de wachtmuziek.
Zeer teleurgesteld in deze webshop!
Ik hoop dat mijn extra kosten van €15,18 door de verloren telefoontjes vergoed zullen worden!

8. Dezember 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen