NORDBO Bewertungen 146

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underbart företag med fantastiska produkter och lika fantastisk personal! Jag märker positiv skillnad i både kropp och sinne, sen jag började med deras produkter. Speciellt cred till deras Kollagen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har testat Nordbo Kollagen i cirka en månad. Jag tänker att det dröjer lite längre innan man upplever några större effekter. Men jag tycker ändå mina naglar känns starkare och håret växer som ogräs. Ä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick chansen att prova på kollagen i två månader. Var lite skeptisk först eftersom jag provat på andra märkens kollagen men detta funkar faktisk för mig. Såg skillnad på min struktur på huden. Tog en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Geschäft für Sportlerernährung
  3. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Über NORDBO

Vom Unternehmen geschrieben

NORDBO grundades 2019, i Malmö. Vi är ett par skåningar som har mage att kalla oss nordbor, trots snöfria vintrar. Men zoomar man ut på världskartan är det ju faktiskt det vi är! Namnet valdes för att återspegla de värden som kommit att förknippas med Norden: medvetenhet, hållbarhet och kvalitet. Genom att omsätta dessa i praktiken utvecklar vi NORDBO. Vi tycker om att kombinera tradition med innovation när vi tar fram våra kosttillskott. Välbeprövade ingredienser i kombination med den absolut senaste vetenskapen. Med studier i ryggen och genom att fråga oss "hur kan den här produkten bli så A) effektiv som möjligt och B) hållbar som möjligt" förbättrar vi älskade klassiker och lanserar produkter som är helt nya på marknaden. Så tror vi att man bygger trygga, effektiva och moderna produkter. "Vi förbättrar älskade klassiker och lanserar produkter som är helt nya på marknaden." Vi vill inte att hållbarhet ska vara ett uttjatat värdeord som vi slänger oss med för att det låter bra. Vi vill att hållbarheten förankras i konkreta handlingar och en ständig strävan efter att bli bättre. Detta ska synas i våra ingredienser, certifieringar, förpackningar och engagemang. NORDBO finns helt enkelt för att tillfredsställa dig som vågar ställa krav och står upp för din och planetens hälsa. För dig som inte vill kompromissa med varken kvalitet eller hållbarhet. Button Code:
Let's Get Started

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been using their double hair…

I have been using their double hair vitamins for at least 4 months now. I started using it cause ive had sheddings and noticed my hair kept getting thinner perhaps with age. Well not anymore; my hair is getting fuller , longer and im getting new hairs that are actually growing into strands Im not used to having on my head! I never write reviews but I had to thank this company because this product actually works. No more hassling with oils or anything one pill a day thats it. Such relief. ❤️

1. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Plombering

Hej. Jag har en fråga. Fick min burk med kvällsmagnesium. Undrar om inte hälsokostburkar ska vara plomberade?Denna var inte det och locket satt inte hårt.
Vänliga hälsningar Lotta

17. März 2026

Hej Liselott,

Stort tack för din recension och för att du delar med dig.
Vi hittar ingen order från dig i vårt system och vi har ingen produkt som heter "Kvällsmagnesium" (vilket några andra varumärken har) så vi vill bara dubbelkolla så att produkten är från Nordbo? Skulle du vilja skicka en bild av produkten och även gärna batchnummer till hello@wearenordbo.se så hjälper vi dig omgående därifrån.

Alla våra produkter har en omfattande säkerhetsseal / försegling ovanpå burkens öppning under locket.
Om denna skulle vara bruten så ska man absolut inte äta något av innehållet och genast kontakta oss för ersättning och utredning. Det är ytterst sällsynt att något såndant sker då vi gör omfattande kontroller från vår certifierade GMP-tillverkning i Lund och på vårt lager i Nässjö. Men om produkten inte är köpt direkt av oss så kan den ju ha påverkats eller skadats i något led, det kan man ju aldrig utesluta men det är också mycket ovanligt.

Stort tack igen för att du delade med dig och ser fram emot ditt mejl för att hjälpa dig vidare.

Med vänlig hälsning,
Team Nordbo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveransen kom snabbt och varan har…

Leveransen kom snabbt och varan har kvalitet.

9. Februar 2026

Antwort von NORDBO

Tack Maria för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att leveransen kom snabbt och att du är nöjd med kvaliteten på produkten – det betyder mycket för oss. Tack för att du väljer Nordbo!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalité och snabb service.

Kvalité och snabb service.
Bra priser.

16. Januar 2026

Antwort von NORDBO

Tack så mycket Christina! Vad roligt att du uppskattar kvaliteten på våra produkter - det är viktigt för oss. Härligt att allt fungerade smidigt med både leverans och service - Tack för att du väljer Nordbo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Se mitt mail om att paketet som vsran…

Se mitt mail om att paketet som vsran skickades i var öppet på baksidan.

23. November 2025

Antwort von NORDBO

Tack för ditt mail och din feedback – den är mycket viktig för oss och vi är glada att du hörde av dig till oss. Vi har mottagit ditt mejl och återkopplar till dig där. Tack för att du väljer Nordbo!

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans.

26. Juni 2025

Antwort von NORDBO

Så roligt att höra! Vi blir glada av ditt omdöme. Tack ska du ha för att du väljer Nordbo!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

bra produkt, bra hemsida, bra leverans, högt pris

bra produkt, bra hemsida, bra leverans men högt pris

24. April 2025

Antwort von NORDBO

Tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att skapa produkter och ge service som gör våra kunder nöjda. Vi är ledsen över att vi inte riktigt kunde uppfylla alla din önskemål denna gången. Men jag hoppas att produkten gör skillnad för dig, tack för att du väljer Nordbo!

Toppklass

Bra sammansatta produkter som faktiskt ger effekt. Ett av de bästa märkena på marknaden.

2. April 2025

Antwort von NORDBO

Tack, så underbart att höra! Vi blir så glada och stolta av att veta att våra produkter gör skillnad. Tack för att du delar med dig och att du väljer Nordbo!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket stilren o tydlig hemsida

Mycket stilren o tydlig hemsida , extra bra att företaget är svenskt , snabb leverans. Är mycket nöjd med allt !

28. März 2025

Antwort von NORDBO

Tack för de fina orden – vi blir så glada över din positiva upplevelse, tack för att du väljer Nordbo!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och saklig information

Mycket bra och saklig information, bra ljud och video. Tack//Susanne Svensson

28. März 2025

Antwort von NORDBO

Vad roligt att höra! Vi strävar alltid efter att ge både produkter och service i toppklass, och det gläder oss att det märks. Tack för att du väljer Nordbo!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb order hantering och leverans👍

Snabb orderhantering och leverans👍
Detta är ett stort plus för mig !

21. Januar 2025

Antwort von NORDBO

Fantastiskt att höra att både beställning och leverans fungerade smidigt för dig - precis så som du förtjänar. Tack för att du väljer Nordbo!

Fantastiskt företag!

Underbart företag med fantastiska produkter och lika fantastisk personal!
Jag märker positiv skillnad i både kropp och sinne, sen jag började med deras produkter. Speciellt cred till deras Kollagen och deras Double Hair, som jag tar varenda dag.
Mailkonversationer med personalen där har varit väldigt trevlig och positiv och de har varit otroligt tillmötesgående och hjälpsamma när man behövt hjälp!
Bara positivt att säga om det här företaget!

28. November 2024

Antwort von NORDBO

Tack för de fina orden – det betyder mycket för oss! Det värmer verkligen att höra att både produkterna och vår personal har gjort positiv skillnad. Tack för att du väljer Nordbo!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr