Flott opplevelse med min senter orientert snorkel, gjor min freestyle swim mye lettere å lære seg å fokus på armdrag med punkt sjekk. Uten å hive etter pusten :-) Kjapp å god levering å godt innpakk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har bestilt flere ganger fra Watery.no. Det er en lett og oversiktlig nettside. Produktene blir levert raskt på døren. Det er også lett å få svar fra kundeservice på spørsmål som har dukke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg handlet en svømmevest☺️☺️ Har lenge vært på leting etter slik til barnet mitt. Lite visste jeg at det var så mange forskjellige varianter. Str var litt vanskelig å bedømme. Valgte 3-6 år siden bar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kundeservicen er virkelig på høyeste nivå. Jeg reklamerte på et par svømmebriller, og allerede dagen etter fikk jeg svar. De informerte meg om at de hadde sendt et nytt par, og at jeg ikke trengte å... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Varene ble levert til avtalt tid.
Badedrakten og badehetten var fine i størrelsen og av god kvalitet.
Gode nettsider
Gode priser
Rask levering
Gode produkter

Antwort von Watery.no
Enkel og fin nettside, som gjorde handelen effektiv. Varene kom på tre dager, og barna var veldig fornøyde med det nye badetøyet sitt.

Antwort von Watery.no
Mottok varene kjapt, god kommunikasjon og helt hjem fungerte prikkfritt.

Antwort von Watery.no
Jeg likte at det så ryddig ut. Man fikk reserver i kassa og man fikk gratis frakt!!

Veldig fornøyd med badebleiene

Antwort von Watery.no
Dette gikk knirkefritt! Bestilte to kule badehetter og de var i postkassa få dager etter.

Antwort von Watery.no
Enkel og rask. Drakten ser akkurat ut som på bildet.

Antwort von Watery.no
Rask levering og varene var som forventet. Veldig fornøyd.

Antwort von Watery.no
Alt kom frem. Rask levering.

Antwort von Watery.no
They’re good goggles, but not a great choice if you practice a lot and don’t like small lenses.

Antwort von Watery.no
Det var en flott opplevelse å handle produkt hos Watery. Jeg ser frem til å bruke produktene både i vann og hjemme. Det ser ut til å være av solid kvalitet.

Antwort von Watery.no
Kjapp å god levering å godt innpakket. Mangler ice bath ifrå bestillingen men regner med denne kommer snart :-)

Antwort von Watery.no
Delivery on time,Material quality top notch and everything look amazing.

Antwort von Watery.no
Helt utrolig useriøst. Sender produkter i feil størrelse. Skylder på egen produsent som grunn til at produktet er i feil størrelse og prøver derfor å frasi seg alt ansvar. Umulig å ha en saklig dialog med kundeservice. Bare tull og rot. Selv om jeg i utgangspunktet likte produktene kan jeg aldri handle her igjen.

Antwort von Watery.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.