WashWorld SE - Lund - Malmövägen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Malmövägen 79, 222 70 Lund, SE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flexibilitet med tvättider upplever som positivt. Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram). Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hit... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Normalt är jag nöjd, men under senaste tiden har jag besökt tvätthall i Lund och Eslöv som inte fungerade som den skulle. Lund igår. Tvätten fungerade bara en stund och torkningen fungerade inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Taket blir fortfarande inte helt rent, (klibbigt, stått under träd mycket i sommar) trots Premium Shine. =( Bara delar av det, av något skäl. I övrigt har det funkat bra hittills. Kanske får ta och lä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Malmövägen 79, 222 70, Lund, Schweden

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

174 Bewertungen

Alle Bewertungen

915 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lund södra

Lund södra - endast en tvätt fungerar sen 2 veckor minst. Alltid lång kö till den som fungerar.

21. Juli 2025

Hej Ole

Tack för att du säger ifrån. Det är självklart inte okej att bara en tvätt fungerar under en längre period – och vi förstår frustrationen när det dessutom leder till lång kö.

Vi tar detta vidare direkt för uppföljning, så vi kan få en lösning på plats så snabbt som möjligt på Lund Södra. Om du har möjlighet, får du også gärna kontakta vår kundservice via hemsidan, så vi kan se närmare på din upplevelse och hjälpa dig vidare.

Bra, bilen är skinande ren

Bra, bilen är skinande ren

27. Dezember 2025

Hej Zygmunt

Tack för de 5 stjärnorna✨
Härligt att höra – skinande ren bil är precis målet.

Sophie Wash World 🚗

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Under vinterhalvåret är det väldigt…

Under vinterhalvåret är det väldigt ofta som ena tvätthallen är ”sönder”. Det är många med mig som har tvättabonnemang som vänder och kör vidare. Uträknat?

29. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Hej, tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår verkligen att det är frustrerande när en tvätthall ofta är ur drift – särskilt under vinterhalvåret när behovet är som störst.
Om du upplever att tvätten inte startar eller att anläggningen visar fel, använd gärna nödtelefonen på plats så vi kan hjälpa dig direkt.
För frågor kring abonnemanget eller om du vill lämna ytterligare feedback, är du varmt välkommen att kontakta kundservice via Hjälp-sidan på washworld.se – jag hjälper dig gärna vidare därifrån. Tack igen för att du hörde av dig!

Normalt är jag nöjd

Lund igår. Tvätten fungerade bara en stund och torkningen fungerade inte så at torkmedlet blev kvar på hela bilen= ny tvätt idag.

Ofta fel på tvättarna dvs långa väntetider.

Mvh
Bengt

26. Dezember 2025

Hej Bengt,

Tack för din recension – och för att du delar med dig av dina upplevelser, även om det är tråkigt att höra att tvättarna i både Lund och Eslöv inte har fungerat som de ska. Jag förstår att det kan vara frustrerande, särskilt när det leder till en extra tvätt.
Om något går fel under själva tvätten får du gärna använda nödtelefonen på plats – då kan vi hjälpa dig direkt. För alt annat, som till exempel ett otillfredsställande resultat eller återkommande fel, rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice via "Hjälp"-sektionen på hemsidan – så hjälper jag dig gärna vidare.
Vi uppskattar verkligen din feedback och tar den med oss.
De bedste hilsner,
Imran

Tvätten fungerar så där

Tvätten fungerar så där
Billigt att tvätta bilen

26. Juli 2025

Hej Aous
Tack för din recension! Jag är glad att du tycker det är billigt att tvätta bilen hos oss. Om du har förslag på hur vi kan göra upplevelsen ännu bättre är du mycket välkommen att dela dem via vår hjälpsida: https://www.washworld.se/hjalp
Bästa hälsningar Andrez

Antwort von WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack så mycket för din recension, Kent!
Det gläder oss att höra att du får ett bra resultat varje gång du tvättar hos oss. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.
Benjamin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med att jag fick en…

Jag är väldigt nöjd med att jag fick en tvätt gratis som kompensation för att jag vid tidigare tillfälle hade betalat för en tvätt men plötsligt så blev det något tekniskt fel på tvätten så jag fick ingen tvätt men f ick kompensation med ny tvätt
MVH Peter

12. September 2025

Hej Peter
Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med kompensationen du fick och att upplevelsen löstes på ett bra sätt. Vi uppskattar att du delar med dig av din positiva erfarenhet.
Wassem

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har haft en prenumeration hos er på…

Jag har haft en prenumeration hos er på er lägsta belopp 149:-/månad.
Men när jag tittade senast var det dragit 249:-. Då sa jag upp mitt abonnemang direkt

31. August 2025

Hej Annelie,
Tack för att du delar med dig. Jag förstår att det var frustrerande att se en annan debitering än förväntat, och att du därför valde att säga upp abonnemanget.
För att få hjälp med abonnemangs- eller fakturafrågor rekommenderar jag att du kontaktar vår kundservice via Hjälp-sektionen på washworld.se. De kan se över detaljerna och hjälpa dig vidare – och jag hjälper dig gärna om du har fler frågor!
Önskar dig en fin dag.
Younes

Snabbt & lätt!

24. Juni 2025

Antwort von WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din fina recension – kul att höra att det gick snabbt och smidigt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi hoppas att du kommer förbi igen snart.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tre stjärnor, ofta sönder/stängda.

Tre stjärnor är för att ofta är dem sönder/stängda och samtidigt bilens nedre delen av fronten blir sällan rent.

3. Juni 2025

Hej Carlos

Tack för din recension och för att du delar med dig av dina upplevelser.

Vi är ledsna att höra att du ofta upplever att tvätthallarna är ur drift – det är självklart inte vad vi önskar. Du kan alltid kolla den aktuella driftstatusen för varje plats på vår hemsida, där vi kontinuerligt uppdaterar vid fel eller tillfälliga stängningar.

När det gäller tvättresultatet på bilens front, så vill vi gärna undersöka det närmare. Du är välkommen att skicka oss ett meddelande via *Hjälp*\-sektionen på hemsidan med information om vilken plats du använder, så ser vi på det.

Tack igen för din feedback – det hjälper oss att bli bättre.

Tvätthallar ur funktion

Stationen har väldigt ofta tvätthallar som är ur funktion

30. Mai 2025

Hej Jörgen
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Jag är verkligen ledsen att du ofta har upplevt att tvätthallarna inte fungerar som de ska. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar din feedback på stort allvar och vidarebefordrar informationen till ansvarigt team, så att vi kan följa upp och se över stationens drift.
Om du stöter på ett fel under tvätten igen, vill jag varmt rekommendera att du använder nödtelefonen på stedet – så hjälper vi dig direkt. Och om du har frågor eller behöver hjälp i efterhand, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via hemsidans Hjälp-sektion. Jag hjälper dig gärna vidare.
Moiez

Tvättar långsamt

Tvättar långsamt. Borstarna rörde slg ca 2cm/sekund! Beställde extra torkning men fick inte det. Dessutom var takblåset högst i topp hela tiden.

17. April 2025

Hej Jonas,

Tack för din recension – och jag beklagar att upplevelsen inte levde upp till förväntningarna. Det låter frustrerande, särskilt när både torkfunktionen och borstarnas hastighet inte fungerade som de skulle.

Om en funktion som extra torkning inte utförs, vill jag gärna hjälpa dig vidare. Du kan kontakta oss via Hjälp-sektionen på vår hemsida, så att vi kan undersöka det närmare och hitta en lösning för dig. 💬🛠️

Tack för att du gör oss uppmärksamma på det!

Då det var fel på portarna till tvätthallen i Lund 2011

Då det var fel på portarna till tvätthallen tog det för lång tid för er att svara och hjälpa till

6. April 2025

Hej Alf-Inge,

Tack för din feedback – vi är ledsna att höra att du fick vänta för länge på hjälp.
Vi förstår att det är frustrerande när portarna inte fungerar som de ska, och vi beklagar den upplevelse du haft.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra svarstiderna och har anställt fler servicetekniker för att snabbare kunna åtgärda fel i våra hallar.

Du kan skriva till vår kundservice på kundservice@washworld.se om du fortfarande har behov av hjälp.

Sophie Wash World

Snabbt och lätt

2. April 2025

Hej Jörgen,

Tack för dina 5 stjärnor! ⭐️

Vi är glada att höra att det gick snabbt och lätt – precis som det ska vara!

Vi ser fram emot att tvätta din bil igen snart 🚗💦

Sophie Wash World

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tvätten i Lund är för ofta trasig och…

Tvätten i Lund är för ofta trasig och avstängd

29. März 2025

Hej Ulf
Tack för din feedback – vi är ledsna att höra att tvätten i Lund ofta är trasig eller avstängd.
Vi förstår att det är frustrerande, och vi jobbar hela tiden med att förbättra driften genom fler servicetekniker och uppgraderingar av utrustningen. De flesta tvätthallar är redan uppgraderade, och resten följer inom kort.
Du kan skriva till vår kundservice, så vi kan se närmare på ärendet.
Ammar från Wash World

Hej Alireza,
Stort tak for de fine stjerner! Det glæder mig at høre, at bilen blev ren efter vinteren – præcis som det skal være.
De bedste hilsner,
Ole

1/ Om tvätt tiden börjar från 04:00

1/ Om tvätt tiden börjar från 04:00
2/ Tvätt tiden ibland det 3 minuter och ibland det är 6 minuter.
3/ Bakdelen av bilen är inte ren efter varje tvätt.
Mvh
Sebhat

20. März 2025

Antwort von WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Hej Sebhat – tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår att det är frustrerande med varierande tvättid och att bakdelen av bilen inte alltid blir ren.

Vänligen kontakta kundservice via *Hjälp*\-sektionen på [washworld.se](https://www.washworld.se), så tittar vi gärna närmare på detta – jag hjälper dig gärna vidare därifrån.

Ahad

Ingen kö

Ingen kö, allt funkade direkt

15. März 2025

Hej Mia,
Tack för din recension! 😊 Det är trevligt att höra att allt fungerade och att du inte hade någon kö. Vi hoppas att få se dig igen snart i tvättlinjen! 🚗✨
Benny

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Detta är mycket bra service och bra…

Detta är mycket bra service och bra kvalitet

8. März 2025

Hej Aziz,
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och kvalitet. Vi arbetar ständigt för att leverera den bästa tvättupplevelsen till våra kunder.
Benny

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tyvärr har tvätten i Lund ej varit i…

Tyvärr har tvätten i Lund ej varit i funktion vid flera tillfällen när jag skulle tvätta, morgon tider

9. März 2025

Antwort von WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Det verkar som att du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi naturligtvis ledsna för, eftersom vi alltid strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Jag vill därför uppmuntra dig att skriva till vår kundservice och beskriva din upplevelse, så att vi kan fortsätta arbeta för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Jasmin.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr