Tyvärr är ofta den ena av tvätthallarna i sönder och går inte att använda. Sedan tycker jag det är dåligt att man inte har någon rabatt om man vill tvätta fler av familjens bilar eller vill använda ”T... Mehr ansehen
Filbornavägen 37, 252 76 Helsingborg, SE
Unternehmen hat geantwortet
Det gick fint för mig att få bilen tvättad i tvätthallen till höger jag använde men tvättmaskinen i tvätthallen till vänster stannade med borstarna liggande över motorhuven på bilen där. Föraren back... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bekväm och bra biltvätt👍 Bara köra in bilen och luta sig tillbaka och lyssna på go musik,medan tvättborstarna gör sitt jobb🤓. Brukar i regel eftertorka med en torkduk,så man slipper dom vita pri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prisvärd biltvätt. Har inte provat dom dyraste tvättprogramen, men "Standard" gör bilen ren, och till ett mycket prisvärt pris. Gillar att den är öppen dygnet runt (Helsingborg).Fem stjärnor för tjäns... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Filbornavägen 37, 252 76, Helsingborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Uselt!
Nu har det hänt flera gånger att det inte är något tvättmedel i maskinen. Bilen således inte ren efter tvätt. Ibland har jag kört över till hall nummer två och där har funnits tvättmedel. Men detta har jag inte lust med varje gång det händer! Dessutom är ofta en hall ur funktion!
Sade upp mitt abonnemang för 1 vecka sen som går ut 1 september. Nä, det här är riktigt uselt, det har hänt för många gånger för att det ska vara en tillfällighet. Dessutom tvättar borsten aldrig framhuven på bilen.
Adjö!

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Vart kund här från och till sedan de öppnade i Helsingborg. Naturligtvis fråntar WW allt ansvar, det skrev jag under på, resultatet är riktigt bra efter tvätt……men! 1 st avsliten torkarblad, accepterar, lagar och går vidare ( kostnad ca 1500kr) 1 st avsliten spegel, accepterar, lagar och går vidare ( kostnad ca 2500kr) 1 st avsliten extraljus samt regskylt fram..slut på acceptans ( kostnad vet jag ej ännu) men lär bli dyrt, omlackering av kofångaren samt nytt extraljus, säkert runt 10000kr. Jag gör detta negativa omdöme pga att jag precis uppgraderad till dyraste tvätt, så hände detta, jag skrev till WW vad som hänt, anledningen till att jag sade upp två abonnemang, ändå deponerade WW mig 140kr för uppgraderingen månaden efter! Fruktansvärt respektlös!!

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Alltid något fel på er tvätt.
Man betalar abonnemang men vet aldrig när man kan tvätta då man får köra många ggr innan man kan tvätta pga att eran tvätthallar ofta er ur funktion, speciellt den i Helsingborg.
Pga detta så kommer jag att säga upp abonnemanget och abonnera på cirkel k eller OKQ8. Får mer valuta för pengarna då deras tvätthallar alltid är igång.
Annan problem är att borstarna ofta kör för hårt mot bilen speciellt mot bagageluckan att den tom stannar helt ibland.

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Tvätthallen fungerar nästan aldrig och bilen blir inte ren

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
I had an issue with my car wash subscription, and Jacob handled it with great professionalism. Despite a slight delay, Jacob followed up promptly and offered a considerate solution. He was understanding and accommodating even when my situation changed.
Highly recommend for their excellent service, especially thanks to Jacob. Five stars for his outstanding support!

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Se till så era anläggningar fungerar dom är väldigt ofta ur funktion/ väntar på reperation. Det är väldigt irriterande med stora kö bildningar jag har en gång sagt upp mitt abonnemang hos er och jag funderar på att säga upp mitt nuvarande abonnemang igen.

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Vid nästan 50% av mina besök har en eller båda hallarna varit stängda. Vid ett av mina besök fanns plötsligt inte mitt regnummer i systemet så det gick inte att scanna. När allt fungerar som det ska funkar det förträffligt och bättre tvättresultat får man ingen annan stans.

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Köpte premium tjänsten bilen torkades inte ordentligt samt mycket smuts som inte gick bort.

Snabb och smidigt !
Bilen blir hyfsat ren, den missar dock flugorna i fronten (trots program med insekts borttagning )

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Er tvätthall är mycket bra. Men ofta står en trasig, och kan gå flera dagar innan det åtgärdas. Ni kan bli bättre där.

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Min bil bliver ikke ordentlig ren og ofte heller ikke ordentlig tørret når jeg bruger jeres vask i Helsingborg

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Bra tillgänglighet. Tar väldigt dåligt ifronten. Senast jag tvätta så blev jag av med bakrutetorkaren

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Den sista tiden den lyktor inte gått. Det blir bättre om ni göra rena den apparat som tvättar bilar.

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
It was not a good wash.. all dirts are still seen and not completely dry and it is hardly 4 mins??? . I need to manually clean again.I don't know what to expect in premium shine??
There are other options like budget.. what it does.. just go in and come out??!!! Hahaha..

Antwort von WashWorld SE - Helsingborg - Filbornavägen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.