Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Lilletuneveien 1, 1711 Sarpsborg, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Abonnementsbeløpet ble trukket fra meg to ganger, det vil si 249 + 249, og det plaget meg, jeg håper å få tilbake ett av beløpene, for i dette tilfellet har jeg betalt to ganger, og dette er ikke t... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det jeg likte var lettere å komme seg inn, reg.nr og passord...men vask varte overaskende kort....er ikke helt fornøyd med vasken rett og slett. Skal teste litt til og se hvordan det blir. Jeg har bru... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vasken virker litt fort unnagjort selv med de lengre programmene. Ok ren bil men lite ok at man må betale ekstra for nok føning. På vinter uten ekstra føn så fryser det islag på bilen som merkes spes... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

171 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilen blir ren og ikke minst tørr etter…

Bilen blir ren og ikke minst tørr etter vask

8. April 2024

Hei Kjell,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, det setter vi virkelig pris på. Det er fantastisk å høre at vi oppfylte dine forventninger.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God informasjon om ulike vaskprogram på…

God informasjon om ulike vaskprogram på tavle og veggen.

5. April 2024

Hei,

Tusen takk for de fire stjernene. Vi streber imidlertid alltid etter fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedringer, er du velkommen til å skrive til vår kundeservice.

Du ønskes en riktig god dag.

Vasket bilen

Vasket bilen

6. April 2024

Hei Kameran,

Takk for fem stjerner! Glad for at du er fornøyd med vasken.

De bedste hilsner,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vaske program har blivit kortare

Vaske program har blivit kortare. Ikke noen før spoling av bil innen bøsterne går øver bilen.

3. April 2024

Hej Krister.

Vennligst skriv til vår kundeservice: washworld.no - så vil de sjekke dette. Vennligst oppgi også hvor og når du vasket bilen og ditt registreringsnummer, så kan de sjekke din vask.

Jeg ønsker deg en god dag.
De beste hilsener.

Hej Per

Takk for anmeldelsen. Det høres ut som du har hatt en uheldig opplevelse ved vaskehallen, for vask og tørking skal selvfølgelig alltid være bra. Jeg anbefaler derfor at du kontakter oss på https://washworld.no/hjelp under "Vaskehall og reklamasjon" og beskriver. Vennligst send med bilder av vaske-/tørkeresultatet, slik at vår kundeservice best mulig kan vurdere saken.

De beste hilsener.

Flytte betalingsautomaten?

Jeg er veldig fornøyd med vaskehallen! Noen ganger er det er del kø, men det kan ikke dere noe for. Eneste jeg har å si noe på er den betalingsautomaten deres.. man må nesten kantkjøre felgene sine for å komme nærme nok😅

1. April 2024

Hej Jente.

Tusen takk for de mange flotte stjernene, dem er vi veldig glade for. Hvor er det herlig å høre at vi levde opp til dine forventninger.
jeg har videresendt spørsmålet ditt angående betalingsautomaten

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen din igjen.

De beste hilsener

Hei Abdirahman,

Takk for de 5 stjernene og din positive anmeldelse! Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen og fortsette med å levere en service som møter dine forventninger :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Noen gange ikke faske bra også min…

Noen gange ikke faske bra også min karestal er otlakte

17. März 2024

Hei Abbas,

Det høres ut som om du har hatt en veldig beklagelig opplevelse. Det er absolutt ikke meningen når man vasker hos oss.

Jeg vil oppfordre deg til, hvis du ikke allerede har gjort det, å melde skaden til oss på https://washworld.dk/hjelp, under "Vaskehal og reklamasjon". Vennligst legg ved så mange bilder som mulig, slik at vår eksterne skadebehandler kan undersøke saken.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prisene har blitt for høye kontra nye…

Prisene har blitt for høye kontra nye konkurrenter i markedet. Tørkeprosessen burde for program Premium Plus gått to ganger ikke en og en kvart gang.

17. März 2024

Hei Per,

Takk for din anmeldelse. Prisene i Danmark stiger, og dessverre har vi også blitt påvirket av dette. Våre kostnader har økt eksponentielt det siste halvåret, og derfor er vi også nødt til å øke prisene på de produktene hvor vi mener det gir mest mening.

Hos Wash World ønsker vi å tilby bilvask til markedets aller beste priser. Utgangspunktet har derfor vært å holde prisøkningene til et absolutt minimum.

Det høres imidlertid ut som du har hatt en uheldig opplevelse ved vaskehallen, for tørkingen skal selvfølgelig fortsatt være god. Jeg anbefaler derfor at du kontakter vår kundeservice på vår hjemmeside.

Hei,

Tusen takk for alle de flotte stjernene, dem setter vi stor pris på. Det er herlig å høre at vi innfridde dine forventninger 😊

Raskt og bra

13. März 2024

Hei Elmedina,

Tusen hjertelig takk for de fem stjernene og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse!

Det varmer virkelig å høre at du er fornøyd med både hastigheten og kvaliteten på våre tjenester.
Vi streber alltid etter å levere det lille ekstra for våre kunder.

Håper vi ser deg igjen snart for enda en strålende vask! Ha en fin dag!

De beste hilsner,
Cathrine🚗

Ren bil

Ren bil, grei ventetid.

10. März 2024

Hej Bjørn.

Tusen takk for de fem flotte stjernene. Det er flott å se at du er fornøyd med vår vaskehall og konsept.

Ønsker deg en riktig god dag.
De beste hilsener

hurtighed

Hurtig expedering

6. März 2024

Hei Tor,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, vi er veldig glade for dem! Det er så herlig å høre at vi levde opp til dine forventninger 😊

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrible wash

Terrible wash. Just rinsed the car once and blow dried.

2. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Lasse,

It sounds like a bad experience. We always aim to provide our customers with a good experience. Therefore, I would recommend that you write to our customer service and describe your experience so they can assist you as best as possible.

Best regards,

Jeg ved ikke

Godt som det skulle vart

24. Februar 2024

Hei Siciid,

Tusen takk for alle de flotte stjernene, vi setter stor pris på dem. Det er fantastisk å høre at vi levde opp til forventningene dine 😊

Vi ønsker deg en fin dag og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Med vennlig hilsen,

Rask og grundig vask.

14. Februar 2024

Hei Hansine,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, det setter vi virkelig pris på. Hvor herlig å høre at vi innfridde dine forventninger 😊

Bra vaskeresultat

Bra vaskeresultat. Effektiv kø hvor man kan registrere sin vask på automaten, mens vasken før pågår.

3. Februar 2024

Hej Fred,

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds:)

Hav en god dag.

Hilsen,

Amal

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det står på nettsiden deres at det ikke…

Det står på nettsiden deres at det ikke er bindingstid. Jeg har valgt avsluttet min abonnement for 2 uker siden, siden bilen er vraket. Men dere trekker meg forsatt. Bare lureri. Anbefaler alle å ikke stole på dere.

1. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Rezai,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager for eventuelle misforståelser.
Vi har ingen bindingstid for våre medlemskap, men oppsigning følger våre vilkår som er tilgjengelige på vår nettside washworld.no.

Vi ønsker å sørge for at våre kunder får den beste opplevelsen og er fornøyde med våre tjenester.

Med vennlig hilsen,
Marius på Wash World

Ok bra til bil

Ok veldig bra

19. Januar 2024

Hej Shwan.

Tusen takk for de flotte 5 stjernene.
Deilig å lese at du er forrnÿd med vår vaskehall og vaskeresultat.
Vi ser frem til å fotsette å vaske bilen din.
Jeg ønsker deg en herlig dag

De bste hilsener.
Kirsten. Wash World 🚗

For få vaskesteder

For få vaskesteder, alltid kø. Prisen har økt mer enn normal prisstigning. Har vært kunde fra dere åpnet på Tunejordet.
Fornøyd med vasken.

11. Januar 2024

Hei Dag,

Takk for tilbakemeldingen din. Jeg er glad for å høre at du er fornøyd med selve vaskingen.
Jeg forstår imidlertid din frustrasjon over det begrensede antallet vaskesteder og de hyppige køene. Det er viktig for oss å høre tilbakemeldinger fra våre kunder, slik at vi kan jobbe med å forbedre tjenesten vår. Jeg vil videreformidle tilbakemeldingen din til vårt team.

Beste hilsener,
Lana

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr