Det er en OK vask af bilen om end der er meget forskel på de forskellige vaskehaller Beklager at jeg var upræcis mht forskelligheden. Der er meget stor forskel på Slagelse, Sorø og Kalundborg som e... Mehr ansehen
Apotekervej 14, 4180 Sorø, DK
Unternehmen hat geantwortet
Jeg oplever flere gange at køre forgæves fordi der er en maskine ude af drift eller fordi der mangler sæbe eller voks. Det burde ikke være så svært at fylde maskinerne op inde de løber tør. Svar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rent kaos i Sorø fredag den16.06.2023. Selve oplysningsskiltet virkede ikke, Man kunne ikke orientere dig om vaskehallerne i det hele taget virkede og følge med i den enkeltes vask. Efter nogen vent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kører 60.000+ om året, og vasker derfor bilen flere gange om ugen. Det fungerer bare altid, - rigtig god support de få gange man har brug for hjælp. Forventelige driftstop pga. service og vedli... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Apotekervej 14, 4180, Sorø, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
I have a lot of scratches on my car after washing it.Every new wash new scratches. Now the new brushes hit the car's bodywork really hard.Most of the time the halls are out of service.Bed maintenance.I'm so sad 😭.
Not recommend

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Værste svindeler firma fik totalskadet min bil den 18 ,2 2026 , de fra lægger sig deres ansvar totalt , de skriver at deres maskine ikke var i stykker det passer ikke ,hornalarmen virke ikke så vi ku ikke stoppe deres maskine,lyver kan de også ,har været kunde siden de starte, dårlig stil

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Endelig en vaskehal, der ikke efterlader bilen meget våd, eller med kalkulerer.

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Har briliant vask. Men vasker virkelig dårlig. Det er alm snavs. Intet andet men får besked om det er sådan. Selvom bilen hverken bliver ordentligt rent eller tør. Overvejer om man skal bruge nogen andre dette er vildt ringe.

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Ganske udmærket pris og kvalitet hænger sammen

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Glad for den renoverede vaskehal i Sorø og en grundigere Guld vask end før, så man føler man får noget for pengene 😄

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Bilen var fint vasket på alle lakflader. Jeg valgte ekstra undervognsskyl, men jeg var absolut ikke tilfreds med alt det mudder som fortsat sidder i skærme og fælge. Det er den ikke ret god til

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
I er da godt nok blevet meget bedre det er ca 4 år siden jeg sidst har vasket bil hos jer nu kan i vaske bil ren tak skal i have

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Kunne godt tænke mig at bilen blev mere tør

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Vaskede bilen i Sorø, desværre var vasken af dårlig kvalitet hvilket jeg skrev til WW, her kom så en længere korrespondance hvor de først bad om kvittering, så senere billeder hvorefter violinen kom ind med undskyldninger som indgroet snavs selv om bilen bliver vasket hver uge, så skulle de have flere billeder osv.
I stedet for bare at beklage vasken og tilbyde en ny vask har de nu mistet en kunde.

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Tørring er ikke optimal. Fungerer bedre i de renoverede vaskehaller WW har.

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
HAR altid været glad for at bruge WW, indtil jeg i maj var ude for lakskade på min dyt. Efter en klage, som blev afvist, var jeg ikke i vaskehallen i 2-3 mdr. Jeg var skuffet over WW´s behandling - rettere ingen behandling.
MEEN er nu begyndt at komme i WW igen - grundet at min dyt jo skinner efter hvert besøg, så må jeg jo leve med mine lakskader.

Antwort von Wash World - Sorø - Apotekervej
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.