Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.
Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK
Unternehmen hat geantwortet
Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )
Unternehmen hat geantwortet
Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".
Vom Unternehmen geschrieben
Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Køen er ofte lang når den ene vaskehald er lukket ned
ikke kun for rengøringen tit og ofte står der er lukket

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Generelt tilfreds med min Wash World oplevelse.
Efterfølgende tørring er stadig ikke tilstrækkelig.

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Ok men ofte tekniske udfordringer fordi nogle brugere ikke forstår den korrekte anvendelse selvom det klart står hvordan.

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Det er korrekt - men vaskehal 2 som jeg ventede på skulle blive ledig fremkom tekst " vaskehal er ledig om lidt" der der var gået ca. 3 min var den stadig ikke åbent. Så da vaskehal 1 kom med samme tekst ville jeg køre derover, men den åbnede heller ikke. Så kørte jeg. Syntes det er for ringe. Det kan godt være de er gået i udu, men det kan jeg ikke bruge til noget. Så en skuffende oplevelse

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Synes faktisk at den guldvask virker bedre end hvad den har gjort før.

Altid er problem med vaskeroom 1 alle 2 de virke ikke

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Vaskehallerne er meget ofte ude af drift med lang ventetid til følge.

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Fin oplevelse. Efter tørring var der dog en lidt rigelig mængde vand, der dryppede ned og bilen. Det var i Roskilde.

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Generelt bare en god vaske oplevelse og jeg er glad for det billige abonnement...😃👍

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Som altid en meget fin vask, næsten ingen ventetid. Vask og tørring. Affinde standard. Rigtig godt tilfreds😊

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Jeg har abonnement og overvejer at stoppe det (er lige steget i pris.
Jeg har guldvask, der blandt andet indeholder "dobbelt tørring og hjulvask"
Bilen har næsten vand over det hele efter vask og fælgene bliver vist kun vasket af de store børster. Så alt i alt ikke rigtig godt til prisen!

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Synes godt nok der er at stramme den at i nu tager ekstra hvis man ikke vasker i sin primære vaskehal.
Ja. Ved godt at man så kan betale ekstra 10 kr om mdr, men synes det er strengt

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Det var nok den dårligste vask ever hos jer.... Har ellers været kunde i mange år.
Møgbeskidt bil efter vask og så glemte maskinen at tørre til sidst. Total dårlig oplevelse, og spild af min tid.

Antwort von Wash World - Roskilde - Ringstedvej
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.