Wash World - Kalundborg - Holbækvej Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Holbækvej 74, 4400 Kalundborg, DK

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kørte igennem en Wash World vask, der faktisk varede et stykke tid, men efterfølgende var bilen fuld af snavsede pletter, som om vaskevandet havde været super beskidt. Vaskehallen var lige udenfor Kal... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I første omgang læste den ikke min nummerplade og bad mig om at skrive den. Måtte kører lidt frem og tage et billede af nummerpladen bakkede så tilbage og startede forfra så havde den lige pludselig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er to maskiner på dette sted. Jeg kommer ofte forbi og kan fra vejen se status på antallet andre kunder eller om der er grønt lys. Maskinerne er altid velholdte og funktionsdygtige. Jeg betaler... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vasker rigtigt godt. Har altid været tilfreds. Har ovenikøbet skaffet jer 4 kunder også. Dog kunne Tørring godt være lidt bedre. Men ellers meget tilfreds.

1. Autowaschanlage

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Holbækvej 74, 4400, Kalundborg, Dänemark

Bewertung abgeben

Fint til pengene

21. Januar 2026

Hej Gina
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os at høre, at du synes, vi er “fint til pengene”. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Hej Rene
Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback – det betyder meget for os! Vi er glade for, at du synes, det er dejligt nemt at bruge vores vaskehaller

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg vil siger når jeg vaske bil i en…

jeg vil siger når jeg vaske bil i en vaskhal skal bil blive ren med et kan man ikke siger der er. og jer forklaring med jeg ikke har for vask kan ikke ikke bruge til så meget da jeg bruge tid på min bil jeg kan kun siger laver vær med at kørt ind til dem hvis din bil skal vær ren

30. Dezember 2025

Antwort von Wash World - Kalundborg - Holbækvej

Hej Henrik, tak for din feedback. Det lyder som om, du har haft en skuffende oplevelse, og det er selvfølgelig ærgerligt. Hvis du ikke er tilfreds med vaskeresultatet, vil jeg anbefale, at du kontakter kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – så ser vi gerne nærmere på det og hjælper dig videre.

Skulle der opstå en fejl under selve vasken, så husk at bruge nødtelefonen – så kan vi hjælpe dig med det samme. Jeg hjælper dig gerne, hvis du har brug for det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var som det skulle være som…

Alt var som det skulle være som sædvanlig

29. November 2025

Hej Brian

Dejligt at høre, at alt var som det skulle – og at oplevelsen lever op til kvaliteten af vasken, som du forventer hos os. Det sætter vi stor pris på.

Yahya

Slibehallen

Jeg har over flere gange fået vasket min bil i jeres vaskehal hvor jeg oplever at min bil bliver ridset men i dag der jeg var der nede for at vaske bilen så blev den helt vildt ridset på taget og og overalt på bilen så nu ville jeg bruge en anden vaskehal fremover… Hilsen Jesper

29. Juli 2025

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse – jeg forstår godt, det er en ubehagelig oplevelse, når man oplever ridser efter en vask. Jeg vil anbefale dig at anmelde sagen via vores hjælpeside, så vi kan få den behandlet korrekt:

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beskidt vand

Bil var helt plettet ligesom hvis den bare står udenfor med regn og støv, eller vasket i noget meget beskidt genbrugsvand

26. Juli 2025

Hej
Vi er kede af at høre, at bilen ikke blev ordentligt ren, og at den fremstod plettet efter vask – det skal selvfølgelig ikke ske. Vi benytter altid filtreret genbrugsvand i første del af vaskeprocessen, men afslutter med rent vand i skyl og tørring, netop for at sikre et tilfredsstillende resultat.
Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du må derfor meget gerne kontakte os med oplysninger om dato, tidspunkt og hvilken station du brugte.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.
Ammar

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bedre tørring

Bedre tørring

28. Juli 2025

Hej inge.
Tak for din anmeldelse. Jeg noterer din kommentar om tørringen og giver det videre – vi vil altid gerne forbedre oplevelsen. Hvis du vil dele mere om din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice.

Hej Benny,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Fantastisk at du er glad for den nye Brilliant-vask. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 🚗✨

Yahya

Ren vaskehal

Ren vaskehal
Pænt og rent omkring vaskehallen

17. Juli 2025

Hej
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever vaskehallen og området omkring som pænt og rent!
Ammar

Fin ren bil

Fin ren bil+

8. Juli 2025

Hej Jan
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder mig, at du fik en fin ren bil – vi håber at få lov til at vaske den igen snart 🚗

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er lige til at få vasket sin bil

Det er lige til at få vasket sin bil, men jeg ville gerne kunne vaske på ndre lokationer og ikke kun Kalundborg.
Nu hvor vi har to biler, ville det være rart, hvis jeg ku vaske begge biler og ikke skulle ha 2 aftaler med jer.

27. Juni 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 🚗 Det er fedt at høre, at du synes det er nemt at få vasket bilen.

Du har mulighed for at tilkøbe adgang til alle vaskehaller for 10 kr. om måneden – det kunne måske være en løsning, hvis du ofte er på farten.

Vedrørende flere biler på samme aftale, så er abonnementet personligt og gælder én bil, men jeg giver dit input videre som forslag – det er altid værdsat med feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oplever tit at der ikke er vasket rent…

Oplever tit at der ikke er vasket rent på bagenden af bilen,
Tørring er ikke optimalt,
Ofte kalk/ sæbe pletter efter vask.

24. Juni 2025

Hej Kasper
Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du ofte oplever problemer med vaskeresultatet – især bagpå samt med tørring og pletter efter vask. Det skal naturligvis fungere bedre.
Du er meget velkommen til at kontakte os via "https://www.washworld.dk/kundeservice", så vi kan se nærmere på det og finde en løsning.
Wasim

ingen problemmer

20. Juni 2025

Hej Erik,

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Jasmin

Nemt og bekvemt

3. Juni 2025

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Jeg er glad for, at du finder vores vaskeanlæg nemt og bekvemt.

Hvis du har forslag til, hvordan vi kan fortjene den sidste stjerne, hører vi gerne fra dig på: kundeservice@washworld.dk

Vi glæder os til at se dig igen!

Hej Linda
Vi beklager, at du oplever for mange maskinstop – det er selvfølgelig frustrerende og ikke den driftssikkerhed, vi ønsker at tilbyde. Vi arbejder løbende på at forbedre pålideligheden i vores vaskehaller, og din feedback er vigtig i den proces.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via washworld.dk/kontakt, hvis du vil oplyse, hvilken vaskehal det drejer sig om – så kan vi undersøge det nærmere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker det altid er så nemt og hurtigt…

Elsker det altid er så nemt og hurtigt at få vasket sin bil

26. Mai 2025

Hej Sean,
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de fem stjerner! ⭐ Vi er rigtig glade for, at du synes, det er nemt og hurtigt at få vasket bilen. Du er altid velkommen, og jeg står klar, hvis du skulle få brug for hjælp. 🚗😊
Ahad

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bilvasken gik ikke i gang så min bil…

Bilvasken gik ikke i gang så min bil blev ikke vasket!

14. Mai 2025

Hej Ruth,
Tak for din anmeldelse – det er virkelig ærgerligt at høre, at vasken slet ikke gik i gang.
Hvis du oplever, at bilvasken ikke starter, vil jeg altid anbefale at bruge nødtelefonen på stedet med det samme – så kan vi hurtigt hjælpe dig direkte. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt også gerne vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så vi kan se nærmere på din oplevelse.

Noget møg

Noget møg, og super ringe vask. Ventetiden passede heller ikke.

10. Mai 2025

Hej Tom
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det lever på ingen måde op til den standard, vi ønsker at tilbyde.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen i vores vaskehaller, blandt andet med nye programmer, opgraderet udstyr og flere serviceteknikere, så både vask og ventetid bliver bedre.
Du må meget gerne skrive til os på kundeservice@washworld.dk med info om tidspunkt og lokation, så vi kan undersøge sagen nærmere og se, hvordan vi kan hjælpe dig.
Ammar fra Wash World Kundeservice

Mange pletter efter vask

Mange pletter efter vask

7. Mai 2025

Hej Martin,

Vi er glade for, at du overordnet har haft en god oplevelse, men ærgerlige over at høre, at resultatet ikke blev helt som forventet. Hvis du oplever pletter efter vask, anbefaler vi, at du kontakter os direkte – så ser vi gerne nærmere på sagen og hjælper med en løsning.
Martin

Det var ikke rengøring

Det var ikke rengøring

6. Mai 2025

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse.

Vi beklager, hvis resultatet af din vask ikke levede op til forventningerne – det skal det naturligvis.

Vi arbejder løbende på at forbedre både vaskeprogrammer og udstyr, så alle får en god oplevelse. Hvis du har billeder eller detaljer om vasken, må du meget gerne sende dem til kundeservice@washworld.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Sophie Wash World

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr