Wash Drive Bewertungen 12

1. Autowaschanlage
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Professionelle Fahrzeugpflege
  4. Fahrzeugservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bliv medlem af Wash-drive vaskeklubben og få billig bilvask i høj kvalitet for kun 39,- kr. Besøg vores vaskehaller i Viborg, Gjern, Fredericia og Odense.

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ingen undervognskyl i Silkeborg

Af hjemmesiden hvor man melder sig ind i vaskeklubben fremgår klub-prisen for de enkelte vaskeprogrammer. I Silkeborg vaskehallen bliver man opkrævet præcis det beløb - men man får bare ikke den vask, som fremgår af hjemmesiden. Firmaet oplyser at Silkeborgs vaskehal ikke tilbyder undervognsskyl - man har bare ikke skrevet noget om det på hjemmesiden for overskuelighedens skyld, oplyser de. Så hvis du vasker i Silkeborg - så læs skiltet på vaskehallen - hvor det står helt korrekt - og glem alt om den hjemmeside, som kun viser, hvad du kan forvente af en vask - hvis du er heldig at ramme en vaskehal, som passer med hjemmesiden.

5. Juni 2025

Dårlig resultat

Elendig vaskeresultat i Aabenraa. Kun rent vand i spand til forvask, og en bil der ikke var vasket i bund.
Forstår nu hvorfor det ikke var kø.

3. Oktober 2024

INGEN ⭐️

Kører min 2 måneder gammel bil i deres vaskehal i Seden. Den kommer ud med 1 meget stor og 1 lille skramme efter vasken
Taksatoren mene at vasken er kørt som vanligt og det derfor hører ind under eget ansvar
Selv om video viser ingen skrammer inden jeg kører ind
🤬🤬🤬
Mit råd, vask et andet sted eller i hånden
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner til Wash Drive og deres ejere ISTOBAL

9. Dezember 2022

Rigtig dårlig oplevelse Svendborg

Rigtig dårlig oplevelse
Jeg opretter en konto, og regner med en nem og funktionel app, det ligner noget jeg selv kunne ha’ lavet hvis jeg bankede mit hovede ned i en tastatur.

Efter vasken høre jeg en højt skrald som plastik der flækker. Jeg finder mit sidespejl med dybe ridser over i enden af hallen. Alt i alt rigtig pinligt at give 49kr for at få ødelagt min bil.

30. August 2022

Helt elendigt

Helt elendigt
Hos Renault i Viborg forsøgte jeg i over en halv time at få vasket min bil uden held
Det er jo håbløst at opfordre til at opdatere en app hvor sidste opdatering i appen er fra 2018. Tilmeldte mig klubben stadigvæk uden held.
Hvis man vil drive en vaskehal skal man ha mere styr på det.
Det er iøvrigt umuligt at få kontakt med firmaet. Det kan jeg måske godt forstå, jeg ville heller ikke repræsentere noget der er så ringe

11. September 2020

Der hvor jeg fik vasket

Der hvor jeg fik vasket, ligger 3 autoforhandlere, og det er godt når biler er i stykker efter vask, måske de skulle hedde Wash and Drive to Mekanic.
under vask hørte jeg et brag, da bilen kom ud fra vask var viskerarm, viskerblad,kappe, revet af og lå rund omkring i hallen, der var også ridser i bagrude og lak ved bagklap.
Jeg anmelde skaden til Istobal og fik hurtig afslag, (visker dækkes ikke) og følgeskader derved altså heller ikke.
Men første hverdag, kom der en servicetekniker fra Istobal, for som han sagde vi har haft en del fejl på den maskine her.
Jeg har kørt bil i mere end 30 år, og vasket bilen mindst hver 14 dag uden problemer, her ved Wash and Drive kommer jeg aldrig mere.

1. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal ikke starte en vaskehal før …

Man skal ikke starte en vaskehal før man har styr på teknikken. Nu har jeg forsøgt at vaske bil der 3 gange på 2 mdr. Efter at have sæbet bilen ind skulle jeg betale via scankode. Da den meldte fejl, ringer jeg til servicekontoret og får at vide at maskine ikke blir lavet foreløbig. Den vaskehal overlever ikke et halvt år i en by med så mange vaskehaller.

28. Mai 2017

Aldrig mere.

Har vasket bil der første, eneste og sidste gang.
Jeg har ikke en kreditkort, men et kontant visakort.
De trak første for den dyreste vask 169 kr. og der efter for den vask jeg købte.
Glad for det ikke var sidst på måneden.
Og to gange tidligere har jeg prøvet at vaske der men det lykkedes ikke fordi maskinen var i stykker.

21. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr