Na ruime oriëntatie zijn we bij warmtestore uitgekomen. We verder zeer vriendelijk en deskundig geholpen. De manier van verkopen sprak ons aan. Niet opdringerig maar juist begeleiden in het maken van... Mehr ansehen
Op goed geluk kwamen we in Kampen bij Warmtestore, wat toch niet de dichtstbijzijnde vestiging is vanuit onze woonplaats Nieuwegein. Echter bij binnenkomst voelden we direct de warmte op ons neerd... Mehr ansehen
Ik zal niets meer bij deze bedrijf kopen Wel een moie aanbieding gedaan en aan mij sfeerhaard verkocht bleek na 1 dag stuk te zijn ging niet meer uit moest strom loskoppelen vervolgens nemen zij g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onlangs een gashaard gekocht en laten installeren. Zowel het aankoopproces als de installatie waren top! Ik had best wat vragen (en angsten); verkoper Frits reageerde iedere keer direct op de mail en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Warmtestore is de grootste en meest gespecialiseerde haardenzaak van Nederland. Bij Warmtestore vindt je alles op het gebied van gashaarden, houtkachels en maatwerk haardmeubels. Shop online of kom bezoek een showroom bij jou in de buurt.
Industrieweg 4A, 8263 AC, Kampen, Niederlande
- warmtestore.nl
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
De kwaliteit van een bedrijf zie je ook…
De kwaliteit van een bedrijf zie je ook als er iets door omstandigheden niet helemaal goed gaat. Frits van Warmtestore heeft fantastisch meegedacht en een goede oplossing geregeld.
Top Service!
Prachtig resultaat
Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over Warmtestore. Jocolien en in het bijzonder Charlotte hebben me buitengewoon goed geholpen. Hun deskundigheid en klantgerichte benadering zorgden voor een hele prettige samenwerking. Het resultaat is prachtig geworden, en ik ben er ontzettend blij mee. Warmtestore is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en uitstekende service!!!!
Vakkundig, goede begeleiding en top service
Topbedrijf. Watmtestore in Hendrik Ido Ambacht heeft ons van begin tot einde heel goed geadviseerd over inbouw geurts casettehaard en bouw van een natuurstenen schouw. Evert en Alger waren vriendelijk en geduldig en hebben kennis van zaken. Voor de plaatsing is er een inspectie ter plaatse geweest, veiligheid staat hoog in het vaandel , en dezelfde vakman heeft de haard vervolgens heel netjes geplaatst. Evert en Alger hebben ons top geadviseerd en waren in het hele proces goed bereikbaar en hebben ons prima geholpen met alle keuzes die er gemaakt moesten worden. Deze mensen hebben hart voor de zaak en voor hun klanten. Al met al super goede ervaring met prachtig eindresultaat. Kunnen wij iedereen aanraden!
Super happy and satisfied!
Super happy and satisfied with the Warmtestore wood stove. The heater arrived very quickly and the contact was good! The price was also the best price I received.
Goed advies
Goed advies. Scherpe prijs tov concurrentie.
Installatie haard
Vooraf hebben we een goed advies gehad. Een specialist is de haard komen meten. Dezelfde specialist heeft de haard ook keurig geïnstalleerd. Warmtestore reageerde snel en duidelijk op onze vragen en heeft service hoog in het vaandel staan.
Prima service goede begeleiding voor en…
Prima service goede begeleiding voor en tijdens de aanleg van onze nieuwe inbouwhaard.
Wij zijn zeer tevreden.
Naar een jaar stoken had ik opeens matglas. Dit krijgen we er niet meer uitgepoetst. Dit doorgeven aan warmtestore en we krijgen nieuwe ruitjes.
Dat vinden we een top service.
Wat een geweldige zaak Warmtestore in…
Wat een geweldige zaak Warmtestore in Hendrik Ido Ambacht! Vooral verkoper Frits was geweldig! Hij heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen een elektrische haard te kiezen die bij ons paste.
Met alle geduld van de wereld. We waren besluiteloos en zijn zó goed en netjes door hem geholpen. Het eindresultaat is precies wat we uiteindelijk in ons hoofd hadden.
Ook de schouw is netjes gemaakt en mooi geworden door Meindert. Al met al, echt 5 sterren waard!
Wij zouden Warmtestore bij iedereen kunnen aanbevelen
Cinewall met haard
Wij hadden een idee van wat we wilden, door goede ideeën, meedenken, tekeningen en super goed advies hebben wij nu een prachtige wand met ingebouwde TV en haard. Alles zeer vakkundig gebouwd en geïnstalleerd. Deze is precies geworden zoals we wilden. De verkoper is zeer klantvriendelijk en houdt goed contact met de kopende partij. Dit om uiteindelijk het gewenste resultaat voor de koper te realiseren. Dit was een hele prettige ervaring. Wij hebben gekozen voor een 3D haard, welke zeer realistisch is met eindeloos veel mogelijkheden om een sfeer te creëren. Dit met dank aan Warmtestore.
We zijn goed en vlot geholpen bij de…
We zijn goed en vlot geholpen bij de vervanging van onze gedateerde houtkachel voor een nieuwe Yotul.
Ons rookkanaal werkte even tegen, maar dat is door monteur Wim netjes aangesloten. We kunnen er weer jaren tegenaan.
Goed!
We zijn in de Winkel in Ambacht goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook daarna fijn en goed contact met de verkopers. Uiteindelijk in de winkel een order geplaatst en alles is goed verlopen. Goede service, alles op tijd. We zijn erg tevreden met het meubel en de haard.
Erg blij met dit bedrijf
Erg blij met dit bedrijf, alles is naar wensen verlopen. Ook na aankoop hielpen ze ons goed.
Deskundig advies
We hebben in de showroom in Veghel een goed advies kregen. Geen opdringerige verkopers. Nieuwe houtkachel gekocht, wordt binnenkort geïnstalleerd.
Elektrische haard gekocht bij…Warmtestore Kampen
Elektrische haard gekocht bij Warmtestore.
Goed geholpen en ook de montage zeer netjes, aanrader als je op zoek bent naar een mooie haard in welke vorm dan ook!
Wat een fijn bedrijf!
Wat een fijn bedrijf!! Contact gaat super makkelijk, altijd gelijk antwoord bij een vraag! Zeer goed geadviseerd in Veghel! Plaatsing door hun geweldige monteur Mijndert, werkt snel en waanzinnig schoon! Ik stuur iedereen voor een kachel naar Warmtestore! Top bezig luitjes, blijf dit altijd zo doen 👌
Zeer tevreden
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Warmtestore.
Ik heb daar een een inzethaard aangekocht en ben daarin goed geadviseerd.
Het is erg modern geworden en het rendement heeft mijn echt verbaasd.
Prima ervaring!
Ik heb een Dik Geurts houtkachel laten inbouwen, ter vervanging van de openhaard. Ik kreeg bij de verkoop per email vlot antwoord op mijn vragen. Verder verliep de inspectie (vooraf), de levering en de plaatsing van de houtkachel soepel, en werkt de houtkachel goed. Een prima ervaring! Ik kan niet anders zeggen.
Enorm blij met Warmtestore
Enorm blij met Warmtestore. In onze nieuwbouw woning hebben we een gashaard op propaan flessen laten plaatsen. Daarbij hebben wij ook een maatwerk kastenwand gekocht. Het hele traject van offerte tot aan plaatsing hebben we als plezierig ervaren. De communciatie was altijd heel snel, en duidelijk. De montage was gewoon een feestje. Alles paste op de millimeter nauwkeurig. En nette installateurs waar maak je dat tegenwoordig nog mee? Wij kunnen Warmtestore van harte aanbevelen en ook zeker als het om maatwerk gaat.
Onprofessioneel, alles wat fout kan gaan gaat fout.
Wat ging er mis, bijna alles.
Afspraak voor eerst schouwing als voorbereiding voor de plaatsing, afspraak gemaakt, niemand gezien, weer een maand later.
Schouwing geweest, komen ze de haard plaatsen, dan blijken ze geen gereedschap bij te hebben voor de gasleiding. kortom geen brandende haard. Komen ze 3 weken later weer voor terug. Tevens zit er een deuk in de afvoer. Ook worden er spullen geleverd die niet op de offerte staan en nemen ze weer spullen die geleverd zijn waarvoor betaald is weer mee terug. Kortom voor jou als klant is niet duidelijk waarvoor je betaald en waar dat blijft. Inmiddels is de haard aangesloten ik betwijfel of dat wel professioneel is gebeurd met losse gasleidingen en kranen. Nu blijkt de haard regelmatig niet aan te gaan, en komen er foutmeldingen. Of dat nu aan die Dru haard ligt of niet is mij niet duidelijk. Ook komen er allemaal verschillende bedrijven langs die dus slecht door Warmestore worden aangestuurd. Niks kopen dus waardeloze club voor een 8000 EUR aankoop. Ook waardeloze afhandeling door de sales afdeling.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.