VW Rioolservice Bewertungen 162

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring en zeker een aanrader. Ze hebben super hard gewerkt en in een dag het hele riool kunnen vervangen waar anderen dachten aan 3 dagen werk. Allemaal netjes afgeleverd!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eergisteren gebeld voor verstopping , klachten binnen 3 dagen opgelost, vakkundig gemaakt, dus geen prutswerk maar gelijk alles vernieuwd, Kosten Geen !!! Garantie uiteraard zij Wim. Gezel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door wortelgroei in en rond een riool van gresbuizen liep het systeem over na aanhoudende regenval. Wim (jr en sr) inspecteerden en adviseerden op basis van ervaring en kennis. Het hele systeem werd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I.v.m. slecht doorlopende afvoer in de keuken op zoek gegaan naar een loodgieter in de regio Leiden: geen tijd, geen mensen of niet bereikbaar of niet reageren was het resultaat. Gelukkig vond ik VW R... Mehr ansehen

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

4,5

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie, goede communicatie, top werk!

Binnen een mum van tijd had ik al bericht en werd ik gecontacteerd om af te stemmen wat probleem was!
We hadden een afspraak gemaakt, maar een klus liep uit, en ik werd keurig netjes gebeld om dat aan te geven en om nieuwe afspraak te maken.
De mannen hebben top mijn probleem verholpen, vaardig, vriendelijk en alles netjes opgeruimd en achtergelaten! Ik ben een tevreden mens! Aanrader!

25. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn echt enorm goed geholpen

Wij zijn echt enorm goed geholpen door de heren van dit bedrijf. Ze zijn snel, nauwkeurig, deskundig en vriendelijk. Ze zoeken alles uit tot de bodem en hebben alles erg netjes achter gelaten.

20. September 2024

Helemaal top!

Vandaag zijn de mannen van VW rioolservice met spoed langs geweest om een verstoping in de standleiding te verhelpen.
Zij hebben met professioneel gereedschap het riool doorgespoeld en gereinigd.
Wij zijn zeer tevreden over de dienst.
Harde werkers gingen tot laat in de avond door.
Betrouwbaar bedrijf, eerlijke kosten.

Dank voor je hulp Wim, Helemaal goud !

29. August 2024

Snelle en goede service

Verstopping van toilet. Ik was huiverig met het kiezen van een loodgieter vanwege een eerdere slechte ervaring. Nadat ik contact had opgenomen waren ze er binnen 2 uurtjes. Eigenaar kwam samen met collega. Legde alles goed uit en stelde me van te voren op de hoogte van de kosten. Ze hebben het probleem opgelost en alles weer netjes achtergelaten! Ook krijg je een jaar garantie.

5. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel en goede service

Super snel
Wij zijn zeer tevreden over de voltooide klus. Willem heeft nauwkeurig en netjes gewerkt, en onze afvoer functioneert nu weer naar behoren. Ik ben uitermate tevreden. Hartelijk dank, Willem!

29. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De beste mannen.

Hey Hey iedereen als je een probleem hebt met die WC of andere zaken dan zijn Wim en zijn Kompaan de beste mannen die er zijn zij doen hun uiterste best en toen alles eraan om het markement te verijdelen Heel veel groetjes Anja en Dirk uit Breskens

23. Juli 2024

PRIMA werk afgeleverd,

Riolering afvoer zat heel erg verstopt door een breuk in de Riolering.
Gedeeltelijk vervangen.
Ook nog doucheputje schoongemaakt.
Heel vriendelijk, en meegedacht over oplossingen.
We zijn er heel blij mee.

22. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een topervaring gehad met…

Wij hebben een topervaring gehad met vwrioolservice. Wij hadden een verstopping in de badkamer op de bovenste verdieping. De heren waren met z’n tweeën en zeer vriendelijk, wim en mike hebben top werk geleverd bij ons. Zowel de wc als de afvoer, waren snel ontstopt, en de heren hebben alles keurig netjes schoongemaakt en achter gelaten.

24. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do not hire! Scammers!

This company approached us through werkspot to do renovation work. He asked for money in advance (almost 90%) and made all false promises. Delivered only half of his agreed work and for remaining He never came back after that. He is not picking our call nor replying to our messages. Please take everything in written agreement from this person and do not hire him. Do not negotiate anything verbally he will fool you. He has zero integrity.

20. April 2024

Dit bedrijf

Dit bedrijf
Heeft ons letterlijk en figuurlijk uit de shit geholpen.
De eigenaar kwam met een hele goeie harde werker langs goud team samen.
Ze hebben me riool wat verzakt was en de wortels erdoorheen staken vervangen.
En aan de fundering vast gemaakt.
Alles drie keer gecontroleerd en alles werkte naar behoren.
Plus 1 jaar garantie der bij.
Echt een aan rader

4. April 2024

Riool was verstopt

Riool was verstopt. VW Rioolservice was binnen uur aanwezig. De eigenaar kwam zelf langs. Er is echt keihard gewerkt. Deskundig alles nagelopen, zelfs razendsnel de kruipruimte geinspecteerd. Verstopping gevonden die 10+ meter diep in de leiding zat. Helemaal opgelost en alsnog ook nog garantie gekregen. Vriendelijk ook. Ik was verzekerd, dus prijs was niet zo belangrijk, maar de prijs was nog laag ook. Super service, alles schoon gemaakt met waterstofzuiger en nog extra leiding-afsluiter erbij voor buis waar ik nog geen sifon heb. 10/10 !

28. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle en goede service!

Ik ben absoluut tevreden over de snelle en uitstekende service die ik heb ontvangen van Wim en het team van VW Rioolservice. Toen ik met een lekkage onder mijn badkamermeubel geconfronteerd werd, reageerden ze onmiddellijk en kwamen dezelfde dag nog langs. Ze hebben het probleem perfect gerepareerd en boden zelfs garantie op het werk. Hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid waren duidelijk zichtbaar, en ze namen zelfs de tijd om enkele extra klussen te klaren. Ik ben zeer tevreden en zou hen zonder aarzeling aanbevelen voor eventuele loodgieterswerkzaamheden in de toekomst.

Mvg, Stephanie

9. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toilet verstopt op zondag avond 22.00…

Toilet verstopt op zondag avond 22.00 afgesproken. ze waren 10 minuten later. ma keurig van te voren aangegeven.hun vorige klant liep iets uit. normaal rekenen ze weekend tarief wat begrijpelijk is. ma dat hoefde ik niet te betalen. keurig en schoon alles netjes achter gelaten. plus 1 jaar garantie. Bedankt mannen👌

24. März 2024

Goed werk

Goed werk. Prima uitleg. Zorg voor wat ze doen. Laten alles weer netjes opgeruimd achter. Denken vooruit en mee, en handelen daarna. Zeer tevreden.

7. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr