Vossabia Bewertungen 6.709

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ren og god balsam/krem! Hudvennlige produkter. Godt å slippe parafinstoffer, bensin som brukes i de fleste apotekkremer! Jeg kan anbefale både panterbalsam og ringblomstsalven. Jeg har ømfiendtlig h... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vossabia is a Norwegian brand specializing in natural and organic skincare and haircare products made by hand since 2004. They harvest wild plants and use raw materials from their own bees to produce sustainable, healthy, and powerful wellness products. The company emphasizes holistic health and balancing through nature's resources, offering products that are good for both people and the environment. Their products are handmade on their farm near Voss, Norway, with a strong focus on ethical and responsible sourcing.

Kontaktinformationen

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Alle Sprachen

Et lite mirakel

Lett bestilling, rask levering. Har kun prøvd håndkrem men har opplevd et fantastisk resultat. Et overraskende pluss har vært styrking og reparasjon av mine sprø, myke og ødelagte negler. Ga håndkremen som gave til venninner med mine beste anbefalinger.

Antwort von Vossabia

Tusen takk for dei fine orda dine – slike tilbakemeldingar betyr mykje for oss 🌸

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Vi har prøvd augebalsam og kuldekrem så langt, og er frelst - så det kommer flere bestillinger herfra!

Antwort von Vossabia

Me blir veldig glade for slike meldingar – tusen takk for at du deler 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fornøyd med tindve og nesle

Så fornøyd med tindve og nesle. Bruker den som dagkrem, gir så fin glød i ansiktet.

Antwort von Vossabia

Så kjekt å høyre at produkta våre fungerer godt for deg – tusen takk for tilbakemeldinga 🐝

Kamillekrem.

Kamillekrem.

Fra bestilling til levering - kort tid. Bruker kremen på hundepotene og den fungerte kjempe bra 👍.

Antwort von Vossabia

Kjekt å høyre at både du og hunden likar produkta våre – tusen takk 🐝

Veldig fornøyd med produktene

Veldig fornøyd med produktene, Shampoen er fantastisk for håret, helt sluttet med balsam. Tindved er kjempegod til ansikt og en bonus er at jeg har brukt den på neglene som var så tynne og flaket seg til no å bli sunne og sterke. Bruker også kamille, ringblomst og håndbalmen. Alle produktene bestilt flere ganger. Anbefaler

Vonde knær…

Pantersalven hjelper meg med kneproblemer

Antwort von Vossabia

Flott å høyre at du likar Panterbalsamen vår, og takk for at du deler erfaringa di 😊

Bare gode ting å si!

Gode produkter, hyggelig korrespondanse, rask levering, bra priser :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vossabia har god augekren og fine brev!

Vossabia har èin god augekrem og ni har en prøvd babysalva på dottersonen min, den funka veldig fint. Eg er også stor fan av breva frå Vossabia, dei er så godt skrive! Eg liker også at dei sender ut lite reklame ellers.

Antwort von Vossabia

Tusen takk for den gode tilbakemeldinga di – det gjer oss veldig glade 🌿

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ren og god balsam/krem

Jeg kan anbefale både panterbalsam og ringblomstsalven. Jeg har ømfiendtlig hud.

Antwort von Vossabia

Koseleg å høyre at du likar produkta våre, og takk for at du deler erfaringa di 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr