Voordeeltrends Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop niks bij vordela je wordt hier opgelicht hun producten komen van temu en zijn dus duur je krijgt geen retour ticket en laten niks meer van zich horen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ORD77386 bestelling en betaling gedaan. Geen bericht over verzending van Voordeeltrends/DPD. Resultaat op het moment dat ik wel de juiste informatie kreeg bleek het pakket alweer retourgenomen door D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag de Kaasboerderij De Deelen bezocht. Opa/Oma en 2 kleinkinderen, 5 en 7 jaar oud.Het motto is : Het boerenleven moet je delen! Dat gebeurt bij het bezoeken van deze boerderij. Koeien en kalfjes... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2maanden geleden artikel besteld en betaald. Nooit ontvangen, moet bij douane liggen. Blijkbaar halen ze alles bij ali of wish vandaan had dat zelf ook kunnen doen . Dan net zolang wachten en goedko... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Scam

Ze verkopen nu onder “Varedo” / “Verstado”. Let op, want de kwaliteit is 3x niks.

17. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit en oplichting!

Ik had ook de glas in lood window hanger met vogels besteld. Is het geen eens glas maar dik lelijk plastic! Ziet er heel cheap uit. En dat blijkt te kloppen, want later zag ik hetzelfde product bij Alieexpress voor €3. Hier heb ik er €24 voor betaald. Dus ik wil retour doen. Krijg ik te horen dat ze slechts tussenpersoon zijn en het retour moet doen naar China met track en tracé en verzendkosten zijn voor mijzelf. Hun moeten dit doen als tussenpersoon! Schandalig!

16. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb voor de xxl Airfryer een extra…

Ik heb voor de xxl Airfryer een extra bakset besteld, zou €40,00 goedkoper zijn dan wanneer je het officiël besteld.
Nu, had ik dat maar gedaan, kreeg een kleinere na weken wachten toegezonden. Ben nu met mijn 6 vraagmail bezig. Je wordt gewoon als leugenaar neergezet. Ik wil het terugsturen en mijn geld terug, maar daar wordt niet op gereageerd. Alleen een mail met antwoord: als er 8in op de doos staat is het goede verzonden. Je kunt wel alles erop zetten, maar dat wil niet zeggen dat het klopt. Nooit bestellen bij deze site, maar dat kun je al lezen bij de vorige reacties.

15. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloos 'bedrijfje' is dit!

Wat een waardeloos 'bedrijfje' is dit! Ze halen hun producten gewoon van AliExpress. Zo vragen ze voor bijvoorbeeld een knoflookpers €15,-. Als je bij Ali zelf gaat kijken zijn ze voor nog geen €1,- te koop. Niet bestellen bij deze dwaasbananen dus!

5. Februar 2021

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Had iets besteld zes weken geleden maar niks ontvangen. Als antwoord op mijn mail kreeg ik te horen, dat het aan de partners lag waarmee Producttrends samenwerkt en niet aan hun. Bestel hier niet!! Je betaald maar krijgt niks! En je geld krijg je ook niet terug!!

29. Dezember 2020

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Artikelen komen slecht en beschadigd aan. Ze zeggen dat je dan maar zelf contact op moet nemen met de postbezorger. Mijn advies. Bestel hier nooit iets.

16. November 2020

Zeer slechte service

Zeer slechte service, en de onderstaande positieve reviews zijn natuurlijk zo fake als het maar kan. Levering is slecht, communicatie is nog slechter

Reactie van het bedrijf: Altijd de schuld van een ander.

Blijkbaar zijn al je klanten niet tevreden, dat is overduidelijk te zien in de reviews. Dat zijn klanten die jij leeghoofden noemt. In plaats van het verbeteren van je service kiezen jullie ervoor om klanten leeghoofden te noemen, tja zeer slim.......

17. Mai 2020
Voordeeltrends-Logo

Antwort von Voordeeltrends

Inderdaad. Zo fake als het maar kan. Hoe kunnen wij nu een 2.4 staan?
Al onze klanten zijn tevreden, op een enkele leeghoofd na

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

het meest louche en arrogante bedrijf…

het meest louche en arrogante bedrijf wat ik ooit ben tegengekomen. Totaal onbereikbaar en ze reageren nooit op mail of facebook. Ik probeer al 3 maanden in contact te komen, zonder resultaat.

19. März 2020

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Nooit hebben ze voorraad. Bestel je iets, dan contacteren ze je dat het item niet meer verkrijgbaar is maar dat ze je wel een alternatief kunnen aanbieden voor een (veel) hogere prijs. Dat weiger je. Dan krijg je wel een refund, maar wel zonder kosten voor de betaling ...

Contacteer ze je op voorhand om te vragen of ze iets op voorraad hebben, dan krijg je mogelijks een positief antwoord terug. Maar als je dan wil bestellen, blijkt dat ze prijs van het product met bijna 20% verhoogd hebben!

Heel oneerlijke webshop.

8. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had hier voor de kerst wat geurtjes…

Ik had hier voor de kerst wat geurtjes besteld. Kwam op tijd aan.
Ik twijfelde wel even moet ik zeggen vanwege de recensies die ik hier had gelezen. En toen bedacht ik. Tja als het goed gaat schrijven mensen zelden een recensie dus vandaar mijn recensie dat het bij mij in elk geval prima is verlopen.

28. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr