Unternehmen hat geantwortet
Havde fornøjelsen af at have en chauffør ved navn John eller moffe som der stod i forruden på bilen, på besøg for at grabbe 28 ton faldgrus af på vores legeplads, opgaven viste sig at være mere tric... Mehr ansehen
Chaufførerne er der intet galt med. Problemet opstår når der er en uenighed. Der er indehaver Freddy Frederiksen helt utrolig arrogant. Lytter ikke, overholder ikke de aftaler man har indgået med h... Mehr ansehen
Ualmindeligt usympatiske og ligeglade folk, der gerne omlæsser store køreplader mv fast i boligkvarter og på små veje, hvor der færdes mindre børn. I øvrigt bare p… ligeglade når man taler til d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leder du efter en dygtig vognmand i København eller på sjælland? Vi klarer en hver type vognmandsopgave, lige fra kørsel af jord og grus til nedrivninger.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
De hurtige flinke og professionelle jeg fik leveret materialer til min nye indkørsel og bortkørt affald mega super flinke og modarbejder

Antwort von Vognmand.dk
Super tilfreds med alt, lige fra første opkald, til levering. Meget hjælpsomme og serviceminded på kontoret, hurtig, præcis og perfekt levering af min Sauna. Chaufføren kunne virkelig sit kram, så selvom pladsen på leverings adressen er ikke var optimal, gik alt lige som det skulle. Jeg takker for en god oplevelse og i øvrigt det hele til en ret god pris.

Kæmpe anbefaling
Har brugt vognmand.dk til at leje container til jord, beton mm. i forbindelse af udgravning af mit hus. Vi endte med at fylde 6 containere.
Jeg havde mange spørgsmål om levering, sortering, og hvor mange ton, som jeg kunne forvente at have i forbindelse med mit hus renovering. Jeg blev mødt med masser af tålmodighed og meget pædagogiske forklaringer.
Derudover blev containerne hentet, tømt og bragt tilbage, med meget kort varsel fra vores side.
Da fakturaen kom var det meget tjekket. Vognmand. dk havde medsendt dokumentation på hvad de havde betalt for at komme af med mit affald.
Det har været trygt, at benytte vognmand.dk og jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte dette firma.

Antwort von Vognmand.dk
Jeg kontaktede Vognmand.dk i søndags. De havde allerede et prisoverslag klar mandag morgen. Opgaven blev færdiggjort om eftermiddagen, og billigere end overslaget.

Antwort von Vognmand.dk
I øvrigt bare p… ligeglade når man taler til dem eller kontakter dem for at gøre opmærksom på det.
Kan du finde nogen andre, der evner at køre en lastvogn - og det er der jo en del af a foreslår jeg , du vælger nogen med en bedre etik og service en vognmand dk

Antwort von Vognmand.dk
Jeg skulle have min datter til gymnastik i dag, og da jeg kører ned ad vores vej, som ender blindt, holder der en lastbil og er ved at tømme en container. Jeg spørger ham hvor langt tid der vil gå før han er færdig, og det tidsrum han giver vil betyde at min datter kommer for sent til gymnastik. Jeg prøver at forklare dette, men får at vide at han skal være færdig først og ignorerer efterfølgende min bøn om at lade mig komme forbi.
Jeg har fuld forståelse for at det må være frustrerende at skulle stoppe det man laver for at flytte sin bil så nogen kan komme forbi, men da jeg bor på en blind vej har jeg ikke andre muligheder og havde derfor håbet på forståelse fra vognmandens side.

Helt fantatisk.
Dejlig oplevelse.
Effektivt og til tiden.
Tak for det.
Hilsen kasper Gøhler

Antwort von Vognmand.dk
God kommunikation, service, til tiden. God pris

Antwort von Vognmand.dk
Benyttede vognmand.dk til flyt af jord, da jeg havde brug for et alternativ efter fund af forurenet jord. Vognmand.dk leverede en utrolig god service og håndtering af sagen.
Vigtigst var at de var nemme at koordinere med og var profesionelle og flinke i den løbende dialog.
Kan varmt anbefale

Antwort von Vognmand.dk
Er blevet snydt eftersom vi aftalte 950 kr. + moms i timen .. men fik en regning på 1.250 kr. + moms.. han har både snydt med time prisen, og kilometer prisen samt benzin tillæg... vil råde alle til at holde sig væk fra dette firma hvis de ikke vil snydes.. er blevet hæftet 23.000 kr. for at flytte 7 container som højst havde en radius på 10 km hvor de skulle fragtes fra.. men han har hæftet mig for 130 km som er langt mere end afstanden for de 7 container.. Simpelthen for dårlig stil

Antwort von Vognmand.dk
Tilbage holder mine penge til trods for at love de sender retur. Dette kan dokumenteres.

Antwort von Vognmand.dk
Efter at have googlet lidt rundt efter nøddesten og muldjord, faldt mit valg på Vognmand.dk
Nem bestilling og helt rimelige priser.
Fik leveret til aftalt tid, grappet ind, og lagt helt som jeg havde ønsket.
Super fin service og meget sympatisk chauffør, der virkelig ’leverede varen’
Jeg kan på det varmeste anbefale Vognmand.dk.

Antwort von Vognmand.dk
Spurgte om pris på perlesten det var en god pris kom til aftalt tid og aftalt sted, alt i alt super super service

Antwort von Vognmand.dk
Levering af sand til aftalt tid og præcis lagt hvor det skulle. Tydeligt og se at det var en chauffør der kunne tænke selv. Han udviste interesse for kundepleje gjorde en ære i levering. Vil altid bruge vognmand dk igen. Min kone bemærkede at bilen var ren og pæn. Men sådan er kvinder.

Antwort von Vognmand.dk
Levering af grus på under 24 timer - alt gik nemt og gnidningsfrit. Klar anbefaling herfra!

Antwort von Vognmand.dk
Jeg synes helt ærligt at 5 stjerner er for lidt!!!
Bestile 15 tons muregrus mandag den 23DECEMBER kl 09:00 allerede klokken 14:00 får jeg leveret det lige til døren! Tusind tak til Freddy og Amalie for den hurtig og gode service!

Antwort von Vognmand.dk
Vi ringede efter en dygtig kranmand m/k til at hejse vores spær. De sendte en yderst behagelig og dygtig ung mand, som klarede jobbet til UG. Når vi skal have hejst spær på den anden bygning ringer vi helt sikkert igen.

Antwort von Vognmand.dk
Skulle bruge vognmand.dk til en opgave, nærmest midt om natten, kom til tiden og alt blev ordnet totalt prof trods mørket. vi fik flyttet matrialerne til tiden, så der kunne holdes reception kl 8
Meget professionelt firma. Alt forløb som planlagt med aftaler - økonomi - tidsplaner. Havde gode oplever gennem hele byggeprocessen. Kan klart anbefale Vognmand.dk til andre.
Meget ubehagelig oplevelse - hold jer langt væk! Havde en aftalt pris (heldigvis på skrift).. De laver utallige fejl i processen på trods af en meget simpel opgave. Sender en faktura på 50% mere end den aftale pris, selvom de ikke har lavet mere end aftalt. Bliver utrolig ubehagelige truer med at fakturere med endnu mere og at gå “rettens vej” hvis ikke vi betaler med det samme.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.