Zangstudio Roel Bakkum Bewertungen 13

1. Gesangslehrer
  2. Rechtsberater
  3. Logopäde

Vom Unternehmen geschrieben

Zangstudio Roel Bakkum geeft zangles en stemtraining in Amsterdam sinds 2011. Negen jaar geleden begon Roel met het geven van zangles in een kleine kamer aan huis in Amsterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een studio waar 4 coaches 7 dagen per week vele studenten uit binnen en buitenland leren zingen, spreken en presenteren. ONZE MISSIE: ONTDEK DE KRACHT VAN TECHNIEK EN DE POWER VAN INTERPRETATIE. De kracht van techniek begint voor ons bij begrip en bewustzijn over hoe je lichaam werkt als je zingt of spreekt. Hoewel in grote lijnen bij iedereen gelijk: gedragspatronen, gewoontes, gevolgde trainingen en vele andere factoren maken dat de manier waarop je de stem traint verschilt van persoon tot persoon. Om daadwerklijk de kracht van techniek te ervaren is het volgens ons noodzakelijk om voor elke student een training op maat te maken. "One size fits all" werkt niet in een zangles / stemtraining. Techniek is niet het enige wat je leert in een les. Voor ons is interpretatie en performance net zo belangrijk. Wat is je verhaal, en waarom vertel je het? Je techniek helpt je om je interpretatie en performance kracht bij te zetten en interessant te maken. Het geeft je bewegingsvrijheid om je verhaal te vertellen op jouw manier!

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Amazing vocal coach

I am always excited to come on my training days. Roel is a very good vocal trainer, and it has given me a lot of improvement in my singing. I know I still have a long way to go, but Roel is very patient and will improve the quality of my voice. Thank you so much.

28. Oktober 2023

Great lessons

Roel has been my teacher for over three years, and I couldn't recommend him enough. He has taught me so much in terms of vocal technique. With his guidance I developed a better understanding of my vocal strengths and weaknesses, and how to improve my vocal technique. Roel is a very warm, caring and funny person, who helped build my confidence and lean into my musical practice.

10. Februar 2021

Roel is een topdocent

Roel is een topdocent. Hij maakt je beter en haalt eruit waarvan je niet wist dat het erin zat. Hij geeft veel technische tips die ervoor zorgen dat je jezelf blijft verbeteren. Hij is direct in zijn benadering en dat communiceert wel zo prettig.

8. Februar 2021

Aanrader

Elke keer kijk ik er weer naar uit om zangles van Anne te krijgen. Ze heeft heel veel plezier in wat ze doet. Ze kijkt echt wat je kunt en waar je kunt verbeteren. Ze laat je technieken zien waardoor je echt verder komt. Ik heb al zoveel van haar geleerd en kan niet wachten om nog veel meer van haar te leren.

24. Januar 2021

Perfecte studio voor mij als iemand die 0 ervaring had

Inmiddels een paar maanden onderweg met mijn zanglessen. Voor iemand die van ver komt is het absoluut een perfecte keuze geweest om bij de Zangstudio te starten. De mix van de focus op zang en ook mijn stemgebruik in het algemeen heeft mij enorm veel gebracht! Elke keer weer kom ik met een glimlach en vertrek met zo mogelijk een nog grotere glimlach. Er is ruimte voor jou met al je sterktes en zwaktes en van daaruit wordt er gekeken wat jou het beste helpt.

21. Januar 2021

Aanrader

Ik kom bijna 3 jaar bij Roel Bakkum waar ik zangles volg bij Anne, wat een goede begeleiding zeg! De zangles wordt op jouw eigen tempo helemaal aangepast en er is altijd zo’n goede sfeer. Aanrader dus!

17. Januar 2021

Hi Quincy,

Bedankt voor je review. Wij zijn ook heel blij dat je al 3 jaar bij ons zangles volgt, en zo veel vooruitgang hebt geboekt. Dat is waar we het voor doen!!

Uitstekende zangles, goede sfeer

Ik kwam binnen als onzeker en krakerig stemmetje en zing nu met plezier met luide en volle stem.

Elke week krijg ik van Anne weer de beste en handigste technieken en oefeningen aangereikt. Ze heeft altijd in de gaten waar het mis gaat - of gewoon nog wat beter kan - en heeft direct de oplossing klaarstaan. Eerst kijken we naar waar het precies mis gaat, dan oefenen we die noot of die klank specifiek, en langzaam voegen we de context van het liedje toe. En binnen een paar minuten zing je zo langs dat moeilijke stukje, alsof het niets is!

De kennis, ervaring en professionaliteit van de docent zijn dus van hoog niveau. Maar bij zangles gaat het om meer. Anne zorgt dat je je op je gemakt voelt, met leuke voorbeelden, veel grapjes en haar enthousiasme. Zingen voor een vreemde kan best eng zijn, maar dat speelt hier al snel geen rol meer. En omdat de les zelf zo leuk is, wordt het ook leuk(er) om thuis je oefeningen te doen!

Je kiest zelf je liedjes als je dat wilt, maar Anne heeft ook meer dan genoeg in haar portfolio om je iets aan te raden wat je helpt in je ontwikkeling of als je zelf even niet weet wat je moet kiezen.

De studio zelf is professioneel ingericht, met goede akoestiek. De piano wordt goed bijgehouden en er is een speaker setup van professionele kwaliteit voor wanneer een piano niet past of voldoende is. De locatie is ook zeer makkelijk te bereiken.

In alles een aanrader!

16. Januar 2021

Hi Marlijn,

Wat leuk om te lezen! Wat heb je al ongelofelijk veel geleerd, mede door je harde werken. En fijn dat plezier en je enthousiasme ook voorop staat. Dank voor je mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De zangdocente waar je moet zijn!

Anne heeft super veel kennis en zoekt samen met je naar de beste manier om deze over te brengen zodat je het echt goed snapt. Afgelopen jaren af en aan bij haar gezongen en altijd fijn advies gehad! Anne blijft zichzelf ook altijd ontwikkelen en komt steeds met nieuwe inzichten. Naast dat alles is ze eindeloos enthousiast en voor mij de fijnste zangdocent die er is!

Hi Lisette,

Dankjewel voor je mooie review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Het is iedere keer weer een plezier om samen met jou aan nieuwe uitdagingen te werken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hier zo ontzettend veel geleerd…

Ik heb hier zo ontzettend veel geleerd en ik blijf maar nieuwe dingen bijleren. Er wordt gebruik gemaakt van veel technieken die ervoor zorgen dat je je stem en lichaam goed leert kennen en gebruiken. Je leert ook hoe je een verhaal moet vertellen in muziek, bijvoorbeeld hoe je de woorden plaatst en waar je de woorden plaatst. Met wat voor stemming ik ook naar de les toe ga, ik kom hier altijd blij vandaan. Al jaren een tevreden leerling!

Hi Zoe,

Dankjewel voor je mooie review. Heel leuk om je te zien groeien en je ontwikkelingen te volgen. Het plezier is geheel wederzijds!

Even tijd voor mijzelf

Één keer in de twee weken tijd voor iets wat ik echt leuk vind om te doen. Echt even tijd voor mijzelf! Ook super leuk dat ik word uitgedaagd om dingen te doen met mijn stem die ik zonder les waarschijnlijk nooit zou proberen.

Hey Ruben,

Super om te lezen dat onze lessen je helpen om beter te worden in dat wat je echt leuk vindt om te doen! Succes met het verder verbreden van je techniek en het ontdekken wat je stem nog meer te bieden heeft.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zangles in een mooie studio!

Ik volg zangles bij Anne. Mijn zangtechniek is het afgelopen half jaar veel beter geworden. Binnenkort gaan we beginnen met dynamiek en interpretatie! Ik ben blij dat ik me heb aangemeld bij deze studio en kan iedereen aanraden om hier les te nemen.

14. Januar 2021

Hi Patricia,

bedankt voor je review. Wat goed dat je zo vooruit bent gegaan, daar doen we het allemaal voor. Ik weet zeker dat je veel van Anne gaat leren op het gebied van dynamiek en interpretatie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige studio en goede coaching

Voor mijn werk sta ik voor kleine groepen mensen en na een paar uur kreeg ik last van mijn stem.
Ik heb tijdens de lessen geleerd wat er gebeurt met mijn stem en hoe ik daar mee kan werken.
De eerste keer vond ik het heel spannend om 1 op 1 stemoefeningen te doen maar door de docent en de ruimte was dat gelukkig snel weg.
In deze studio voel ik me erg op mijn gemak en ik kijk er elke keer naar uit om naar de les te gaan.

5. Januar 2021

Hi Peter,

Wat fijn om te horen dat je lessen zo goed zijn bevallen. Wij zijn altijd blij om te horen dat onze studenten met plezier naar de les gaan. Ik zal je review ook even doorsturen naar je docent! Veel succes met het oefenen en toepassen van je nieuwe skills!

Roel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr