Contact per mail ging goed. Had een product geretourneerd. Verzendbewijs weggegooid. Product was niet aangekomen maar hebben uiteindelijk toch het bedrag gecrediteerd.
Unternehmen hat geantwortet
Product helpt echt... resultaat bouwt langzaam op, maar na ruim een maand perfect resultaat. Ik zou het iedereen aanbevelen. Een boost voor je zelfvertrouwen!
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Vloréa zetten we ons in om de gezondheid en het welzijn van vrouwen te verbeteren. Onze premium supplementen zijn zorgvuldig ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij een gezonde, gebalanceerde levensstijl. Met wetenschappelijk onderbouwde formules en ingrediënten van de hoogste kwaliteit streven we ernaar vrouwen te helpen hun beste zelf te worden – fysiek, mentaal en emotioneel. Kies Vloréa en ontdek een merk dat jouw gezondheid op de eerste plaats zet.
Prinsenhil 29, 4825AX, Breda, Niederlande
- hello@vlorea.nl
- vlorea.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Contact per mail ging goed.
Contact per mail ging goed.
Goed product werkt goed ben tevreden
Goed product werkt goed ben tevreden
Product helpt echt..
Ik ben ongeveer een maand geleden…
Ik ben ongeveer een maand geleden begonnen met de probiotica van Vlorea en tot nu toe bevalt het erg goed. Vooral mijn spijsvertering voelt veel stabieler en ik heb meer comfort gedurende de dag. De capsules zijn handig in gebruik en veroorzaken bij mij geen vervelende reacties. Daarnaast kreeg ik snel hulp van een medewerker toen ik advies nodig had. Dat gaf meteen vertrouwen in het bedrijf.
ik gebruik dit al een paar maanden en…
ik gebruik dit al een paar maanden en ben er echt tevreden mee
Ik gebruik de probiotica van Vlorea nu…
Ik gebruik de probiotica van Vlorea nu een paar weken en ben erg tevreden. Mijn klachten zijn echt al meer dan gehalveerd. De capsules zijn makkelijk in te nemen en ik heb geen bijwerkingen ervaren. Fijn product dat ik zeker blijf gebruiken. Lieve medewerkers ook die graag met je mee denken.
In eerste instantie was mijn bestelling…
In eerste instantie was mijn bestelling incompleet geleverd, na een bericht te hebben gestuurd hebben ze het gelijk rechtgezet en kreeg ik zelfs een cadeau uit coulance
Geen ongewenste geur of afscheiding…
Geen ongewenste geur of afscheiding meer, ik ben er blij mee.
Ben tevreden over de communicatie en de…
Ben tevreden over de communicatie en de snelle levering. De probiotica werkt, al duurde het wel 2,5 week voordat ik echt resultaat begon te zien.
Ik heb het gevoel dat alles al veel…
Ik heb het gevoel dat alles al veel gezonder is
levering was snel tijdens de feestdagen…
levering was snel tijdens de feestdagen en ik had het binnen 2 dagen al thuis.
dit is ook niet de eerste keer dat ik bestel. keer op keer ben ik er super tevreden mee
Ik gebruik het nu een paar weken en…
Ik gebruik het nu een paar weken en merk echt verschil. Mijn lichaam voelt veel beter aan. Blij dat ik dit heb ontdekt!
Goed product
Goed product, komt zijn verwachtingen na. Vriendelijke klantenservice bedankt voor het helpen.
Het werkt voor mij
Het werkt voor mij, ik ben er super blij mee
Helaas na meerdere e-mails en contact…
Helaas na meerdere e-mails en contact nog steeds geen retour betaling mogen ontvangen.
Update:
De betaling is ontvangen. De communicatie was vriendelijk en positief.

Antwort von Vlorea
Vreselijke ervaring met dit fraudulente…
Vreselijke ervaring met dit fraudulente bedrijf. Allereerst sturen ze foutieve producten op van een totaal ander merk dan wat je besteld en komen deze uit China, niet uit Nederland wat zij beweren. Nadat ze toegeven dat er serieus iets is misgegaan, moet je de producten op eigen kosten retourneren. Compleet onterecht daar zij een fout hebben gemaakt. Dan stellen ze voor om 1/3 van je aankoopbedrag te crediteren, waardoor je nog steeds een pak geld kwijt bent. De klantendienst trekt op niets daar ze pas weken of dagen later antwoorden, om tenslotte af te komen dat de retour termijn is verstreken omdat zij je zo lang aan het lijntje houden. Ik raad iedereen af hier te bestellen, dit zijn complete fraudeurs met 0% klantgerichtheid!

Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice. Totaal geen reactie op mijn mail van 23okt over mijn bestelling van 25 sept die nog niet binnen is. Ik wil mijn geld terug.

Antwort von Vlorea
The product worked and did what it…
The product worked and did what it needed to do. It was easy to incorporaate into my routine and I would repurchase
Vreselijk service
3 weken en een stuk aan het wachten voor mijn product. Geen antwoord naar mijn berichten. Geen excuses. Niks. Is dat een serieus bedrijf? Nooit meer.

Hormonale en vaginale support
heb de Vlorea Vrouwelijke Hormonale & Vaginale Support getest en ben erg positief over dit supplement! Het is speciaal ontwikkeld om de hormonale balans te ondersteunen en draagt bij aan een gezonde vaginale flora.
Wat me vooral opviel, is dat ik me na een paar weken gebruik energieker voelde en mijn menstruatiecyclus wat regelmatiger leek te verlopen. Ook merkte ik dat ik minder last had van een opgeblazen gevoel en stemmingswisselingen, iets waar ik normaal gesproken wel mee struggle rond mijn cyclus.
Daarnaast vind ik het fijn dat de ingrediënten natuurlijk zijn en dat er aandacht is besteed aan de combinatie van vitaminen en kruiden die de vrouwelijke gezondheid ondersteunen.
Kortom, als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement om je hormonen en vaginale gezondheid te ondersteunen, dan is Vlorea zeker het proberen waard!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.