Kort na mijn offerte aanvraag belde een medewerker me al. Kon snel een afspraak worden ingepland. Fijn want we willen aankomende winter graag wat besparen op onze energiekosten
Kan dit bedrijf van harte aanraden. Ben zelf heel tevreden met de geleverde isolatie. Merken het vooral snachts als het wat kouder is at het nu warmer blijft in huis.
hun manier van werken liet zien dat ze niets oversloegen elk hoekje van de vloer werd zorgvuldig behandeld
Had meteen al een goed gevoel bij Maarten en dat bleek helemaal te kloppen. Opdracht is keurig gedaan.
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Vloerisolatie Den Bosch, dé specialist op het gebied van hoogwaardige vloerisolatie in de regio Den Bosch en omgeving. Wij zijn toegewijd aan het leveren van eersteklas isolatieoplossingen die niet alleen zorgen voor een comfortabeler en energiezuiniger huis, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Bij Vloerisolatie Den Bosch staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze ervaren en gecertificeerde vakmensen maken gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect geïsoleerd wordt. Of u nu kiest voor schuimbeton, gespoten PUR, of isolatieplaten, wij hebben de kennis en expertise om de ideale oplossing voor uw woning te bieden. We begrijpen dat elke woning uniek is, daarom bieden wij maatwerk en persoonlijk advies op basis van uw specifieke situatie en wensen. Met onze service kunt u niet alleen rekenen op een aanzienlijke vermindering van uw energiekosten, maar ook op een verhoogd wooncomfort. Kies voor Vloerisolatie Den Bosch en ervaar zelf de voordelen van een goed geïsoleerde vloer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies.
Stationsplein 91, 5211 BM, Den Bosch, Niederlande
- +31733690465
- contact@vloerisolatiedenbosch.com
- vloerisolatiedenbosch.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
de ventilatieopeningen werden netjes…
de ventilatieopeningen werden netjes gecontroleerd voor de plaatsing begon
Wat fijn is dat de vloer nu merkbaar…
Wat fijn is dat de vloer nu merkbaar warmer en comfortabeler aanvoelt.
Wat ik waardeer is dat alles geurloos…
Wat ik waardeer is dat alles geurloos werd aangebracht.
De Kamers Koelen Minder
De kamers koelen minder snel af en dat was precies wat we wilden.
ze maakte onderhoud niet ingewikkeld…
ze maakte onderhoud niet ingewikkeld maar gewoon haalbaar
ze schoof meubels zonder slepen klein…
ze schoof meubels zonder slepen klein kreun geluid maar tapijt bleef top
ze hielpen netjes met papierwerk voelde…
ze hielpen netjes met papierwerk voelde goed voorbereid
Geen Koude Lucht Meer Onder De Meubels Het Voelt Gelijkmatig
geen koude lucht meer onder de meubels het voelt gelijkmatig warm
hun manier van werken liet zien dat ze…
We konden zelf de dag prikken
We konden zelf de dag prikken, mijn oma zei dat dit echt klantvriendelijk is.
we kregen achteraf een duidelijke…
we kregen achteraf een duidelijke uitleg van wat er onder de vloer zat en wat ze hebben gedaan
vorige week langs geweest voor de…
vorige week langs geweest voor de kruipruimte, hij gaf meteen een helder en realistisch beeld van de verbetering die we konden merken
vochtprobleem in de kruipruimte is…
vochtprobleem in de kruipruimte is flink verminderd, top werk geleverd door deze vakman
Je merkt dat er minder warmte…
Je merkt dat er minder warmte verdwijnt, goede service erbij
Prima keuze van ons geweest om voor dit…
Prima keuze van ons geweest om voor dit bedrijf te kiezen.
Hierbij spreken we graag onze dank uit…
Hierbij spreken we graag onze dank uit voor de goede vloerisolatie die jullie hebben aangebracht.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.