Vloerenexpertgroep Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Vloeren Expert Zwijndrecht. Ze maken mooie beloftes, maar komen helemaal niets na. Zodra het geld binnen is, laten ze niks meer van zich horen en worden problemen niet opgelo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In december 2023 hebben wij een open en een dichte trap laten bekleden met ondervloer en tapijt. Begin dit jaar (2026) signaleerde ik dat het tapijt op beide trappen loslaat bij elke trede. In februar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van A-Z goed geholpen in de winkel in Zwijndrecht en tussendoor aan de telefoon. Planning verloopt erg soepel. Jeremy en Shelton hebben de vloeren gelegd naar grote tevredenheid. Zeer vriendelijk en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen door Gabrielle, mooie pvc vloer gekocht. Komen hier al meerdere jaren naar alle tevredenheid! Aanrader!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

48 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Niet aan te raden

Ze gaan niet voor een tevreden klant. Communicatie is slecht, niet meteen antwoord als je belt maar intern doorgeven en terugbellen wanneer het hun uitkomt. Komen hun afspraken niet na en verzetten afspraken in een onderdeel (vloer) wat vaak leidend is voor je planning. Te weinig m2 gerekend en draai je zelf voor op. Terwijl bij de ene werkzaamheden dezelfde m2 worden gebruikt als bij de andere. Hun rekenfout. Je staat met de rug tegen de muur dus je kunt niet anders dan je verlies nemen. Erg klantonvriendelijk en weinig klantgericht. Korte termijn visie. Niet doen.

6. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slecht bedrijf is dit

Beste mensen ga niet met dit bedrijf in zee, hier is weinig expert te vinden. Beloftes van alle extra spullen die je zou krijgen bij aanschaf van een All-in Deal worden niet bij de vloeren geleverd. Ook het snijverlies (10%) is zo hoog dat het de prijs opdrijft en dat je zodoende ook leggeld moet betalen over de niet gelegde m2. Want in de All-in Deal is te veel materiaal niet te retourneren. Dit wordt tijdens de aankoop niet vertelt, kan je alleen maar op internet vinden. Dus zit je met teveel m2 die over zijn. Ook op mails wordt niet geantwoord.
Heel erg jammer allemaal, dit is niet wat je als klant verwacht bij de aanschaf van een nieuwe dure Ambiant vloer. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

3. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop niet bij de vloeren expert groep!!

Ik heb nog nooit zo'n slechte review geschreven, maar ik doe het echt om mensen te waarschuwen! Ga echt NOOIT in zee met de vloeren expert groep! Ik had de reviews gelezen, maar dacht dat het mee zou vallen. Het valt niet mee! Het is daar een grote chaos. De vloeren en keukens lijken best leuk en de verkopers lijken aardig in het begin.... Ze bepalen een prijs en... deze veranderen ze dan zomaar opeens in hun voordeel. Je maakt afspraken met ze, die bevestigen ze per email en komen ze vervolgens niet na! Ze veranderen gewoon waar ze zin in hebben. De backoffice bestaat uit een stel amateurs. Als je denkt goedkoper uit te zijn, trap er niet in, uiteindelijk ben je duurder uit en heb je er veel grijze haren bij! Doe ook nooit die hoge aanbetaling waar ze om vragen, die ben je gegarandeerd kwijt! Ze zijn bij geen enkele branchevereniging aangesloten, dat zegt al genoeg. Het zijn boeven! Ga gewoon ergens anders die net wat duurdere vloer of keuken kopen, echt waar dat scheelt je weer wat slapeloze nachten en geld. Kortom ... koop hier niet!!

1. Januar 2024

Zeer slechte ervaring

De communicatie is slecht en niet alles was goed gegaan van de vloer waardoor ik problemen kreeg wilden ze me bijna nog op meer kosten jagen omdat HUN de vloerverwarming te hoog hadden gelegd. En ze waren gewoon veelste duur…. En zeker voor de ervaring die je krijgt met alle stres meegenomen nooit meer in zee gaan met de expert groep!

31. März 2024

Niet aan te raden

Allerlei zaken afgenomen voor ons nieuwe huis. Laminaat boven, vloerverwarming beneden en een pvc vloer. We hebben vaak spijt gehad van de keuze om met deze groep in zee te gaan. Als ik toen wist, wat ik nu weet, had ik het nooit gedaan. Niet alleen omdat de persoon die zij hebben ingezet om onze vloerverwarming te installeren echt ontzettend slordig werk heeft geleverd, ons 2 weken heeft laten vertragen, en vooral veel stress heeft gegeven. Maar voornamelijk omdat de communicatie zo moeizaam ging. Ook wordt van elke kans gebruik gemaakt om je nog meer kosten in rekening te brengen. Belachelijk en zorgt voor heel veel onrust en negativiteit. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Positieve dingen: de binnendienst (Sylvia) was altijd behulpzaam, de heren van het laminaat leggen, de jongen van plinten, en Mehmet van Artdrecht Vloeren voor pvc hebben top werk geleverd!

28. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onvoorziene kosten, slechte communicatie en prima monteurs

Na een goede ervaring in de showroom hebben wij de vloer (PVC) en vloerverwarming bij de vloerenexpertgroep gekocht. Ivm verhuizing en zwangerschap had een strakke planning prioriteit.

Bij de vooropname kwamen er echter opeens extra kosten bij, waaronder 500 euro voor een tweewegklep die er blijkbaar altijd bij hoort bij een intergas CVketel. Als gevraagd was naar de CVketel van tevoren had dit voorkomen kunnen worden. Daarnaast waren er hierdoor 500 euro aan extra leiding nodig: totaal 1000 euro. Er was niet te praten over een regeling en de enige oplossing was 'anders houdt het op of doe je het zelf'. Daarnaast moest een koof met leidingen opengebroken worden, terwijl er in de showroom gegarandeerd werd dat dit niet nodig was. Hierdoor moest onze hele planning op de schop ivm stucen.

Vervolgens is de communicatie over de data en tijden waarop monteurs komen erg wisselend en niet inzichtelijk. Contact zoeken met verantwoordelijken is heel lastig of onmogelijk. De monteurs zelf waren wel vriendelijk en er is netjes gewerkt.

Ik had de vloerenexpertgroep gekozen om 1 aanspreekpunt te hebben voor vloerverwarming en vloer. Uiteindelijk werkt alles en ligt het er goed bij, maar de communicatie is helaas slecht en de samenwerking was vooral stressend.

23. Januar 2024

Zeer waardeloos bedrijf

Zeer waardeloos bedrijf. Eerst afgesproken dat wij 50% vooruit zouden betalen, 40% bij start montage en 10 procent achteraf. Dit was akkoord. Een kleine week vantevoren moesten wij 100% vooruit betalen. Dit hebben we niet gedaan. Nu eisen ze dat wij het tapijt betalen en dreigen ze met incasso. Ronduit belabberde communicatie. Jammer genoeg hebben we de reviews pas later gecheckt. Bizar dat zulke bedrijven recht van bestaan hebben.

14. Februar 2024

Goed en betrouwbaar

We hebben op 4 verdiepingen PVC laten plaatsen, inclusief plinten. Het resultaat is prachtig. Goed geholpen door Gabrielle bij verkoop maar ook in de aftersales. Wanneer er zich problemen voordeden (wat bij elk project wel gebeurt) dan kon dit besproken worden en werd er direct gezocht naar een goede oplossing. Joey de vloerenlegger is een expert in zijn vak en prettig in de omgang. Al met al een positieve ervaring!

7. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij raden de Vloerenexpertgroep sterk…

Wij raden de Vloerenexpertgroep sterk af. Wat onder meer niet goed ging is de communicatie, daarnaast worden afspraken zowel telefonisch als fysiek niet nagekomen, hiervoor wordt geen tegemoetkoming geregeld. Vloeren die een week voor levertijd ineens niet meer leverbaar zijn. Verkeerde producten die geleverd worden lijkt hier heel normaal te zijn. Komen tot een oplossing heeft dit bedrijf ook nooit van gehoord. Daarnaast schepen ze je zeer makkelijk af met een simpel mailtje zonder even netjes (klantvriendelijk) telefonisch contact te zoeken. Ook kregen wij onvoorziene kosten voor bepaalde dingen die dit bedrijf zelf verkeerd berekend heeft. Toch hebben wij deze moeten betalen. Klantvriendelijkheid heeft dit bedrijf enkel van gehoord wanneer je je geld komt uitgeven. Daarnaast zijn wij zeker niet te spreken over onze pvc vloer. Dit zou een sterkte vloer moeten zijn maar het tegendeel bewijst. Putten en krassen in deze vloer zitten er zo in. Op de site staat aangegeven 20jaar+ product garantie en niet goed geld terug. Nou dit is te zien, klopt van geen kant! Kort samengevat, koop hier niet het is het geld plus alles erom heen niet waard.

15. August 2023

Aanrader!!

Zeer vriendelijk en kundig. Bij lastige stukken altijd even overleg gehad over oplossingen die ze perfect hebben uitgevoerd.
De trappen zijn door een andere vakman (naam even ontschoten) gedaan. Super mooi geworden. Ik beveel zeker de Vloeren Expert Groep aan.

5. Januar 2024

Afrader!

Afrader!! Zeker als je vloerverwarming en bekleding laat doen. Erg veel bijkomende kosten die je wel bij vloerenexpert mag afrekenen, maar onderhandelen moet je met de zzp-er. €1500 voor 2 extra sleuven. Slecht dichtgesmeerd waardoor egaliseren ook niet goed uitpakte. Wel gratis egaliseren aangeboden gekregen, maar bleek met schuren ook te lukken. Stoffeerder, ook een zzp-er heeft de boel wel gered. Maar al met al een nare ervaring en heel veel mails met wat je als consument moet doen om tot een goed resultaat te komen, maar vanuit vloerenexpert geen enkele tegemoetkoming. Oh en nog teveel vloeroppervlakte berekend. Voor €500 aan overbodige kosten berekend +

1. Dezember 2023

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring! Kan het iedereen afraden om met deze partij in zee te gaan. We zijn niet blij met de afwerking van de vloer en je hoeft absoluut geen service te verwachten. Er zitten daar alleen maar mensen die óf niks weten/mogen bepalen, óf alles ontkennen. Pas op voor deze partij want je komt - buiten je eigen schuld om obviously, al beweren ze dat het niet aan hen ligt - voor allemaal extra kosten te staan. En nog wordt er geen oplossing voor je probleem geboden.

8. November 2023

Zeer asociaal rijgedrag

Zeer asociaal rijgedrag door de bestuurder van één van de Vloeren Expert groep busjes vanmorgen rond 19:30 uur op de A16 net voor de van Brienenoordbrug.

Meneer kwam met een noodgang aanrijden, reed vervolgens over het verdrijvingsvlak waar drie banen twee worden en gooide letterlijk zijn bus voor mijn auto, waardoor ik vol in de ankers moest. Maar meneer het blijkbaar nog meer haast, want deed het hele trucje vervolgens opnieuw met het wisselen van twee banen.

Slimme actie als je in een bus met reclame rijdt....

12. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In december 2021 is er een nieuwe vloer…

In december 2021 is er een nieuwe vloer gelegd in ons buurthuis De Gibraltar in Amsterdam a € 10.000,- al na 3 maanden lagen de klik tegels los. Een monteur van de PVC expert over de vloer, leverancier van de tegels over de vloer, directeur van de PVC Expert over de vloer, onafhankelijk adviseur over de vloer... iedereen gaf het zelfde oordeel op locatie: "De ondervloer is te verend, de tegels springen daardoor los. " Zwart op wit of per telefoon komt er alleen geen oplossing of helemaal geen reactie. Keer op keer wordt ons een oplossing en verbetering van de communicatie beloofd. Maar die blijft uit.
Waar blijft de oplossing?

update in de kerstvakantie (2023/2024) is er een vervangende vloer gekomen. Het weggooien van de oude vloer hebben we zelf maar afgemaakt wat nadat het busje weg ging lag er nog genoeg. Ook de restant pakketten zouden in de eerste week van januai opgehaald worden... En er zou nog iemand komen om gaten in de vloer te maken voor de sloten van de schuifdeuren. Nooit meer wat van gehoord.

Inmiddels (nog geen jaar verder) zitten er een paar kieren in de 2e vloer. Ik krijg er punt hoofd van. Ik moet er nog even over nadenken of ik daar nog wat aan ga laten doen.

5. Oktober 2023

Fijne hulp

Dit bedrijf begrijpt goed hoe moeilijk het is om een vloer te kiezen waar je voor langere tijd tevreden mee zult zijn. Ze hebben ons uitstekend geholpen de juiste keuze te maken en ons hierna rimpelloos begeleid naar de dag van plaatsing. We waren niet zo gelukkig met de radio die ze hadden meegenomen, maar al met al zijn we zeer blij met het eindresultaat. Aanbevelenswaardig

18. September 2023

Matige communicatie

Helaas geen goede ervaring met de communicatie met het hoofdkantoor (?) van dit bedrijf. Veel dingen zijn niet of niet goed gecommuniceerd, wat extra stress en kosten op heeft geleverd. Voorbeelden:
- Er is een pakket laminaat kapot geleverd. Ondanks dat we alsnog voldoende over zouden hebben is ons toch beloofd dat er een nieuw pakket geleverd zou worden. Toen ik hier één dag van tevoren zelf naar vroeg was dit opeens niet zo. Dit is niet gecommuniceerd.
- Er werd standaard luikprofiel bij ons in rekening gebracht omdat wij dit graag wilden laten plaatsen. Er zijn ons geen opties aangeboden. Toen ik vroeg naar een luikprofiel in de kleur van de vloer, kon dit wel, maar tegen flinke extra kosten, ook omdat de parketteur nog eens naar het magazijn zou moeten. Ik verwacht dat een partij als VEG meteen aangeeft dat de optie bestaat om profiel op kleur te leggen, niet dat ik hier zelf naar moet vragen en vervolgens ook voor de kosten moet opdraaien omdat VEG dit niet heeft gecommuniceerd.
- We zijn voor het duurste pakket gegaan (Hongaarse punt vloer), eenmaal aanwezig reageerde de parketteer verast omdat hij niet wist dat hij deze vloer moest leggen, dit had hij 2 (!) jaar geleden één keer gedaan en verder nooit. Dit zou het hoofdkantoor niet naar hem gecommuniceerd hebben. Op die manier ga ik zelf ook twijfelen over de legkwaliteit van mijn vloer. Uiteindelijk heeft hij zijn best gedaan en ben ik tevreden met de communicatie van de parketteer, maar dit is niet de service die ik verwacht.

14. Juli 2023

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring. In het voorjaar in de showroom in Zwijndrecht een vloer gekocht. Doordat het nog onzeker was wanneer we het nodig zouden hebben ivm oplevering huis kon het al die tijd opgeslagen blijven in het magazijn. 2 weken van te voren gebeld of we het konden halen afhalen op een datum en dit was mogelijk en het stond klaar.
We hadden na 3 weken nog een aantal pakken over en konden dit terugbrengen (terwijl de 3 weken al verstreken waren). Hiervan krijgen we ons geld terug!

Super fijne service ervaren. Bedankt voor de mooie vloer.

15. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr