Product is precies zoals beloofd en binnen een paar dagen bezorgd. De verpakking van de doos was wel ingedeukt, waarschijnlijk door de bezorging. De vloer ankers waren gelukkig ook nog goed in plastic... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super kwaliteit vloerankers. Keurig netjes geleverd. Ik heb de tas erbij besteld, dus alles mooi opgeborgen. Heb zin om ze te gaan inzetten
Unternehmen hat geantwortet
Mooie platen. Goede kwaliteit en mooie kleuren. Hele snelle levering. Mooi zou zijn als er ook waren van twee aan elkaar vastzittende voor tweelingen. Eeneiige met dezelfde kleur en tweeeige met twee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer snelle levering. Woensdag besteld, donderdag bezorgd! Heel mooie kleuren, uitstekende kwaliteit ( stevig) en een mooie, bijpassende vilten tas erbij om.ze te beschermem. Echt blij met deze vl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vloerankershop.nl levert stevige kleurrijke vilten vloerankers voor coaching en coachpraktijken. Uitgebreide sets en in vele kleuren van 2 of 3 millimeter dik vilt en in vierkant of ronde vorm. Geschikt voor opstellingen, systemisch coachen, familieopstellingen, organisatieopstellingen of teamcoaching. Kwaliteit en service zijn kernwaarden die wij serieus nemen. Door gebruik te maken van vilten grondankers kunt u uw cliënten helpen om patronen en dynamieken in hun systemen visueel en tastbaar te maken. Dit bevordert een dieper inzicht en maakt het makkelijker om veranderingen en oplossingen te verkennen.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Snelle en goede levering, mooie, kwalitatieve vloerankers!

Antwort von Vloerankershop
Snelle levering goede kwaliteit!

Antwort von Vloerankershop
Supersnelle verzending, goed verpakt en een prachtige set vloerankers ontvangen. Goede kwaliteit en handig met de inkeping voor de kijkrichting. En tegen een prima prijs.
Ik ben heel tevreden.

Antwort von Vloerankershop
Fijne webshop, snelle levering en een persoonlijk berichtje erbij:). Ik kijk er naar uit om m'n ankers te gaan gebruiken in het coachen!

Antwort von Vloerankershop
Dit zijn echt hele mooie vloerankers! Prachtige kleuren en gevarieerd. De vilten stof voelt fijn aan, is stevig en niet té dik waardoor er geen balans problemen ontstaan. Ik ben er super blij mee! Top product!!

Antwort von Vloerankershop
Eindelijk vond ik ronde vilten vloerankers in heldere kleuren. Ze zijn heel mooi afgewerkt, eenvoudig verpakt en betaalbaar. Ze werden bovendien snel geleverd. Super blij mee.

Antwort von Vloerankershop
Vandaag een set vloerankers ontvangen van Alieke.
Snelle levering: binnen 2 dagen.
Prachtige heldere kleuren en mooi viltmateriaal.
Vloerankershop is zeker aan te bevelen.
Ik heb het direct in de praktijk gebracht en eerste client was al enthousiast. Vanuit een vraagstelling resoneerde een aantal kleuren met zijn gevoel en vond hij zijn zelfbedachte oplossing.

Antwort von Vloerankershop
Prachtige vloerankers. Mooi formaat, mooie kleuren en stevig materiaal. En snel geleverd. Top!

Antwort von Vloerankershop
Ik ben erg blij met de kleine 25cm vloerankers. Zo kan ik ook opstellen met het hele gezin. Helaas was er geen optie om ze met kijkrichting te bestellen. Die heb ik er thuis eenvoudig ingeknipt met een stoffenschaar.

Antwort von Vloerankershop
Snelle verzending en mooie kwaliteit

Antwort von Vloerankershop
Perfect. Snelle nette levering, goed verpakt, mooi product, precies zoals omschreven.

Antwort von Vloerankershop
Super mooie grote vloerankers van hoge kwaliteit. Lekker dik en stevig. Mooie heldere kleuren en een prachtige bijpassende vilten tas. Ik heb helemaal blij met mijn aankoop!

Antwort von Vloerankershop
Fijne, overzichtelijke website, veel keuze en een snelle afhandeling van de bestelling waarbij er ook nog werd meegedacht. Top!

Antwort von Vloerankershop
Snelle levering, mooie kwaliteit en kleuren van de vloerankers

Antwort von Vloerankershop
Duidelijke info, mooie aanbiedingen en snelle levering.
Ik had vloerankers met een foutje besteld.
Ik heb ook vlekjes of kreukeltjes dus dat past mooi bij mij.
Maar ik moest goed kijken om ze te zien.
Heel fijn.

Antwort von Vloerankershop
Behulpzame klantendienst die snel antwoord. Kwaliteitsvol materiaal.
Snelle communicatie en er is ook ruimte voor meedenken.
Goede ervaring.
Product ben erg tevreden mee
Gr Erda
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.