Vivre Atelier Bewertungen 24

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwalitatief goede en mooie producten! Ik word helemaal blij van alle mooie kleuren, combinaties en vrolijke printjes! Zelf in het bezit van een leuke reversible tas en een laptop hoes! Beide top item... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb al meerdere keren bij VIVRE besteld: altijd geweldige, unieke producten van uitstekende kwaliteit en een zeer snelle verzending. Ik blijf er graag bestellen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onlangs een tas besteld bij Vivre Atelier. De kleuren van de tas kwamen niet overeen met de foto’s; veel minder fel/valer. Dit aangegeven via de mail. Helaas moet ik de tas op eigen kosten retour stur... Mehr ansehen

4,5

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Unieke producten

31. März 2026

Antwort von Vivre Atelier

Hi Tanja, heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Dat waarderen wij enorm 🤎. En ,ede dankzij jou bestellingen kunnen wij blijven doen we wat we doen.

Veel plezier met je items!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwalitatief goede en mooie producten!

Zelf in het bezit van een leuke reversible tas en een laptop hoes! Beide top items en fleurt alles heerlijk op! :)

16. März 2026

Antwort von Vivre Atelier

Dankjewel voor je positieve review Sanne. Dat betekent voor ons🤎. Veel plezier me je mooie kleurrijke items!

Het is prachtige kleding

Het is prachtige kleding, en uniek. Ook het pure verhaal erachter is mooi.Ben er erg blij mee

4. Februar 2026

Antwort von Vivre Atelier

Ontzettend bedankt voor je positieve review. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik ben gek op jullie mooie jasjes!

ik ben gek op jullie mooie jasjes!! Ik heb er dus in de loop van de tijd een paar aangeschaft !

Ze zitten heerlijk en de maat is perfect....ik blijf jullie volgen.....
Veel succes13

13. Februar 2026

Antwort von Vivre Atelier

Hi Jaennette, Dankjewel voor het delen van je review. Wij waarderen dit heel erg. Veel plezier met je jasjes en hopelijk weer tot binnenkort bij Vivre🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je complimenten wilt vangen

Als je complimenten wilt vangen, koop bij Vivre! ;) je hebt een tof uniek item, lekker vrolijk, ik word er heel blij van! Fijne service!!

10. Februar 2026

Dankjewel voor je mooie review Plien. Wij worden er blij van 🤎

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie eerlijke produkten

Mooie eerlijke produkten. Jasje wat ik gekocht heb was wat aan de krappe kant. Ik heb maat 40/42.

12. Januar 2026

Antwort von Vivre Atelier

Ontzettend bedankt voor je positieve review Jolanda. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India🤎

Mocht je extra advies willen ontvangen over de maatvoering, neem dan gerust contact met ons op via info@vivre-atelier.nl! We denken altijd graag mee.

Liefs Rosalie

Hele mooie items

Hele mooie items! Fijn contact en goede service ook.

24. Dezember 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Gabriëlle, Dankjewel voor het delen van je review. Wij waarderen dit heel erg. Veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot binnenkort bij Vivre🤎

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service. Ik had een gaatje in het gilet die ik had gekregen waar snel reactie en actie op ondernomen werd. De nieuwe werd binnen een dag opgestuurd. Erg tevreden! Ook heel blij met het nieuwe product wat ik heb ontvangen.

5. Dezember 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Marlijn dankjewel voor het delen van je positieve review. Dat waarderen wij heel erg🤎
Veel plezier met je reversible gilet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

So fast and perfect service and…

So fast and perfect service and wonderful quality of the product.

19. November 2025

Antwort von Vivre Atelier

Thank you so much for your positive words Elisabeth. We wish you a lot of joy with your order🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn bestelling kwam beschadigd aan

Mijn bestelling kwam beschadigd aan. Na een kort mailtje werd er meteen ene nieuwe opgestuurd. Blij met het product en de goede service

12. November 2025

Antwort von Vivre Atelier

Dankjewel voor het delen van jou positieve ervaring Anouk. Wij wensen je veel plezier met je mooie kaarshouder🤎

Goeie service

Ik was in de veronderstelling dat het product binnen 2 dagen bij me thuis zou zijn, maar het wordt binnen 2 dagen opgestuurd. Helemaal prima.

8. November 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Gert, Dankjewel voor het delen van je review. Wij waarderen dit heel erg. Veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot binnenkort bij Vivre🤎

Mooie stofkwaliteit

Snelle levering.
Mooie stofkwaliteit.
Het model is perfect en identiek aan de foto's.

31. Oktober 2025

Antwort von Vivre Atelier

Ontzettend bedankt voor je positieve review Marianne. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie eerlijke spullen snel geleverd

Mooie eerlijke spullen snel geleverd. Leuk voor jezelf en leuk om cadeau te doen.

25. Oktober 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Petra, wat leuk dat je zo positief bent over Vivre. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met het cadeau geven of houden van onze items🤎

Prachtig vestje

Prachtig vestje. Mooi duurzaam en eerlijk product. Uniek en betaalbaar. Snel verzonden.

9. Oktober 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Dorien dankjewel voor je positieve review. En bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je mooie items🤎

Ontzettend fijne website

Ontzettend fijne website met realistische weergave van authentieke items. Ik ontving m’n aankoop heel snel en ben heel blij met alles.

6. Oktober 2025

Antwort von Vivre Atelier

Ontzettend bedankt voor je positieve review Barbara. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🤎

Super!

Leuke producten, overzichtelijke site, snelle levering.
Super blij met mijn cross body bag!

19. September 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Sil, wat leuk dat je zo positief bent over Vivre. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je crossbody bag🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jasje precies zo als op de afbeelding

Jasje precies zo als op de afbeelding, mooie kleuren, perfect qua maat. Snel geleverd, mooi ingepakt. Heel blij mee!

17. September 2025

Antwort von Vivre Atelier

Ontzettend bedankt voor je positieve review Mireille. En natuurlijk bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🤎

Een kadootje!

Twee schitterende bodywarmers mogen ontvangen, heerlijk! Echt verliefd op!!!! Ook prachtig verpakt, echt een Kadootje om uit te pakken.

16. September 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Aline, wat leuk dat je zo positief bent over Vivre. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je bodywarmers🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg blij met mijn nieuwe items

Heel erg blij met mijn nieuwe items! Het ziet er heel mooi uit! :)

4. August 2025

Antwort von Vivre Atelier

Hi Demelza, heel erg bedankt voor je positieve reviews. Altijd een feestje om te zien jij onze items styled. Dankjewel🤎

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr