Vivencia heeft last minute een ongelofelijke mooie reis door Umbrië (klein stukje Toscane en Lazio) in elkaar gezet. De manier van communiceren (voor en tijdens), vragen beantwoorden en hoe de reis wo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Heel mooie rondreis met gezin gehad in Zuid Portugal. Luuk van Vivencia had heel goed naar de wensen geluisterd en drie fantastische adressen geselecteerd in Lissabon, de zuid west kust en Algarve. Me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voorafgaand aan de eerste offerte hadden we een online afspraak met Gabriëlle. Zij heeft daarin onze wensen verzameld en op basis daarvan een reisvoorstel gemaakt. In Portugal hebben wij een rondr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanaf het eerste contact verliep de communicatie heel soepel. Lyna heeft al onze wensen uitstekend verwerkt in een reis op maat. Niks was teveel of een probleem. Kleinschalige accomodaties in telkens... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Leeuwenbrug 115A, 7411TH, Deventer, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Afgelopen week kwamen we thuis van een prachtige 15-daagse rondreis over Sicilië. Van A tot Z een schitterend reis die klopte!
Luuk van Vivencia Travel verstaat z'n vak door goed te luisteren en de wensen te vertalen naar een perfect samengestelde reis. De accommodaties lagen op mooie plekjes waar we genoten van de rust onder de Siciliaanse zon.

Antwort von Vivencia Travel
Op basis van onze vorige positieve ervaring met een rondreis door Portugal hebben we opnieuw via Vinvencia geboekt. Prettig geholpen met het samenstellen van de reis en ook de reis zelf was weer erg mooi! Zorgeloos kunnen genieten omdat alles vooraf goed geregeld was en genoten van de mooie kleinschalige onderkomens die Vivencia aanbiedt.

Antwort von Vivencia Travel
Ik heb Vivencia en nog een andere organisatie benaderd voor een reisvoorstel, van de andere binnen 2 dagen netjes via de mail een uitgebreid voorstel met de route en vlucht en steden precies zoals ik gevraagd had!
Van Vivencia ook binnen 2 dagen antwoord maar alleen met de vraag wanneer ze me konden bellen, aangezien ik telefonisch slecht bereikbaar ben en sowieso het voorstel via de mail wil zodat ik alles rustig kan overzien (ik had alles precies al doorgegeven) vroeg ik of ze het konden mailen!
Dan krijg ik een mail terug of ik wil laten weten of het oke is dat ze me dan de dag erna een opzetje sturen?
Nutteloze tijd die verloren gaat want natuurlijk is dat goed daar vraag ik juist om, ik zag deze mail pas later maar heb meteen geantwoord!
Krijg ik erna weer te horen dat het niet gaat lukken en dat het dan zaterdag word voordat ik het heb….
Het is inmiddels zondag en ik heb nog niets!
Maandag moet ik bij de andere organisatie laten weten of ik akkoord ga!
Vivencia: jullie hebben een mooie website en er word ook “vriendelijk” gecommuniceerd maar reizen verkopen doen jullie volgens mij niet graag…
Helaas, een gemiste kans voor jullie organisatie!
Nu een week later hebben ze nog contact gezocht of ik mijn review wilde heroverwegen…
Ze zijn heel netjes en vriendelijk en hebben me alsnog goede informatie verschaft maar ik blijf het raar vinden dat als ik aangeef ik alles op de mail wil hebben en dat ik snel moet reageren op de andere organisatie dat er dan nogmaals gevraagd word of er dan “morgen” een opzetje welkom is…
Dan moet hij namelijk wachten op mijn antwoord wat zal zijn: Natuurlijk is dat goed want daar vraag ik juist al om… vind dat raar want dat is alleen maar tijd voor niks en een onrelevante vraag… heel apart! Maar goed ik zal niet zeggen dat ik nooit bij Vivencia terug zal komen voor een reisvoorstel want ze verschaffen duidelijke en goede info en hebben een prachtige site!

Antwort von Vivencia Travel
Wij hebben een rondreis Portugal gemaakt via Vivencia. Alleen maar lof!
Alles was perfect geregeld. De auto, de accomodaties. Tevens is het contact met vivencia top! Meteen reactie en advies, hulp en tips.
Wij zijn enorm tevreden! Dit was de eerste keer voor ons om een georganiseerde reis te maken.
Er is gebeld na afloop hoe het geweest is en de hele reis doorgesproken. Wat kan er eventueel anders, beter en tips etc. Ook dit is allemaal super opgepakt! Niet dat er veel opgepakt moest worden. Alleen eigenlijk maar wat tips besproken. :)
Nogmaals ook hier, veel dank vivencia travel!

Antwort von Vivencia Travel
Wij hadden vooraf fijn contact en onze wensen werden in het reisvoorstel verwerkt. Het bedrijf was snel bereikbaar en belde vlot terug. Alles verliep naar wens

Antwort von Vivencia Travel
Prachtige reis naar de Azoren!
Alles perfect geregeld en zorgvuldig uitgekozen accomodaties, waartussen een paar juweeltjes!

Antwort von Vivencia Travel
In ruim twee weken hebben we een rondreis gemaakt door het noorden, westen, zuiden en oosten van Sardinië. Elke regio heeft een eigen karakter en dat maakte het heel afwisselend. Vivencia heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alles was prima geregeld. De opbouw in mogelijke activiteiten was goed: van ontspannend en gemakkelijk naar meer uitdagend en indrukwekkend. En elke dag konden we terugkeren naar een prachtige accommodatie, van alle gemakken voorzien.
We hebben mooie herinneringen gemaakt, met dank aan Vivencia Travel!

Antwort von Vivencia Travel
Vivencia heeft voor ons in juni een reisvoorstel voor Baskenland en Cantabrië gemaakt, passend bij de wensen die wij hadden. Ze waren daarna heel flexibel met enkele aanpassingen die wat extra werk gaven en hebben, ondanks dat we al vrij laat waren met boeken, alles snel en naar wens vastgelegd.
De reis zelf was prachtig! Het is een wonderschoon gebied en we hebben genoten van de mooie, kleinschalige hotels die Vivencia voor ons heeft gekozen. Eentje was in vergelijking met de andere van iets mindere kwaliteit, maar daarvan was op voorhand duidelijk dat het een alternatief was ivm een volgeboekte voorkeur-accommodatie.
Alles was goed geregeld; de trein- en vliegtickets, hotels en huurauto. We hebben hierdoor volop genoten van onze vakantie!

Antwort von Vivencia Travel
Vivencia was zeer behulpzaam bij het plannen van (de volgorde) onze route, zodat we alle highlights te zien zouden krijgen. Tevens waren ze proactief, op tijd en zeer uitgebreid in het verstrekken van voorinformatie voor de reis. De reis zelf verliep voorspoedig incl. aankomsten bij alle accommodaties. Het hele gezin heeft genoten van deze prachtige rondrit door Noord Spanje!

Antwort von Vivencia Travel
Fantastisch samengestelde rondreis door Noord-Spanje met veel variatie. De accommodaties waren sfeervol en goed gekozen, en alles was administratief al geregeld. Hierdoor konden we volop genieten van de rijke cultuur, indrukwekkende geschiedenis en heerlijke gastronomie. Een zorgeloze en inspirerende reiservaring!

Antwort von Vivencia Travel
In een persoonlijk gesprek heeft men onze wensen geïnventariseerd. Dit is op een perfecte manier uitgewerkt in een individuele reis die erg goed aansloot op onze wensen. Mooie locaties die pasten bij onze wensen en hele bruikbare aanvullende info voor activiteiten ter plekke

Antwort von Vivencia Travel
Noodnummer hulp bij calamiteiten, echt heel fijn! Ze proberen je echt te ontzorgen. Snelle reacties bij vragen, vriendelijke medewerksters

Antwort von Vivencia Travel
De meeste locaties waren mooi en goed gelegen. Voor een plek hadden we een alternatieve locatie gekregen die ongunstig was gelegen en sfeerloos, niet te vergelijken met hoe de vakantie wordt weergegeven op de website. De communicatie vanuit Vivencia tijdens het boeken was matig, met lange stiltes waarin we niets hoorden. Corsica en Sardinie zijn een aanrader.

Antwort von Vivencia Travel
Vriendelijk, klantgericht, werken snel en betrouwbaar. Op de locaties was alles prima geregeld. Dank jullie wel!

Antwort von Vivencia Travel
Na een eerste gesprek waarin we onze wensen hebben aangegeven heeft Vivencia een divers en passend reisschema (rondreis Portugal, 2 weken) voor ons samengesteld die we nagenoeg 1-op-1 hebben geaccepteerd. Er is goed naar onze wensen geluisterd en we zijn compleet ontzorgd, tot en met het regelen van een taxi van het vliegveld naar ons eerste hotel.

Antwort von Vivencia Travel
Wij zijn net een paar dagen terug van een heerlijke vakantie naar Sardinië en Corsica, georganiseerd door Vivencia Travel. Ze hebben voor ons de accomodaties en de overtochten van Livorno naar Olbia, van Olbia naar Bonifatius, en van Ajaccio naar Toulon verzorgd. Alles was super geregeld en de kleinschalige hotelletjes in the middle of nowhere, of in leuke plaatsjes, waren echt zeer goed gevonden! Het was wel lekker warm, dus de meeste van de activiteiten die we hebben ondernomen hadden iets met zout-, zoet- of chloorwater van doen;)! In Palau een bootje gehuurd en een dagje gesnorkeld tussen de eilandjes van de Maddalena archipel. De beroemde stranden zowel op Sardinië als Corsica waren ongelofelijk druk, maar de strandjes waar je alleen te voet of varend bij kan komen waren zoveel mooier en zo rustig en verlaten! Op Corsica naast verlaten strandjes ook de natuurlijke zwembaden met hoge rotsen (waar de kinderen vanaf hebben gedoken) bezocht. Al met al een zeer geslaagde vakantie! Dank voor de goede organisatie, Vivencia!

Antwort von Vivencia Travel
Mooie, kleinschalige en gezellige hotels. Prima voorbereid, goede info over de omgeving.

Heerlijk Sardinie
Wij hebben genoten van deze heerlijke vakantie in Sardinie, waarbij wij bij elk hotel, zoals gevraagd een zwembad hadden.
De hotels waren stuk voor stuk een plaatje.
De bootreis zou ik niet meer zo snel doen. Je wordt op onvriendelijke manier om 5.30 uur je bed uit gejaagd.
Het hotel op de heenreis was helaas in Frankrijk. Prima, sober, maar had dit liever in Duitsland gehad. Dit wisten we niet van te voren en had ik graag geweten. In Duitsland krijg je namelijk veel meer waar voor je geld.

Antwort von Vivencia Travel
Parels van Zuid - Italie.
Van Napels naar Puglia met huurauto.
Prachtige reis gemaakt. Heel veel gezien. Wij hebben deze bestaande reis uitgebreid met 3 nachten in Salento. En we hebben een nacht in Gargano omgeruild voor een hotel dichtbij het vliegveld van Bari, vanwege onze vluchttijden. Na drie dagen Napels moesten we onze huurauto afhalen. Enige verwarring, want overal werd gesproken over afhalen op de luchthaven, onze taxichauffeur dacht dit ook, maar de auto moesten we ophalen bij het treinstation. Voor het hotel in Minori (we verbleven in: Palazzo Vingius) is het goed om te weten dat dit hotel boven op een berg ligt. Er is geen lift aanwezig om bij het hotel te komen. Een fikse klim met zware koffers en ongelijke traptreden is het gevolg. Er wordt niet aangeboden om te helpen met de koffers. De receptiedame was niet al te vriendelijk en leek verveeld. (Het gehele verblijf). Het ontbijt was zeer mager en op een ochtend hadden we beschimmeld brood. Daarnaast is er geen mogelijkheid om de auto te parkeren, dus deze moet op publieke parkeerplaats met betaling voor eigen rekening. Na wat navraag bij de receptie, kregen we dan een kaart van de lokale politie, waarmee het dagtarief maximaal € 15,00 bedraagt. Eerlijk gezegd, vind ik dit, voor de prijs wat wij betaald hebben voor deze reis, niet zo netjes. Zorg dat deze kosten erbij inzitten. En misschien hadden we liever in Amalfi willen slapen. Veel levendiger.
Een van de pareltjes, vonden wij Podere 43. Prachtig onderhouden, familiebedrijf, leuke kamers in aparte bijgebouwen, uitgebreid ontbijt met lokale en vers gemaakte producten en super vriendelijk. Het op 600 meter aangeraden restaurant oogt niets bijzonders, maar kun je echt superlekker eten. Ons laatste hotel Villa Pina lag 9 minuten rijden vanaf de luchthaven. Airco op de slaapkamer kon niet lager dan 22 graden en met ruim 30 graden buiten en een niet zo hele grote hotelkamer, is 22 graden niet heel aangenaam. Ontbijten ging hier helaas niet, want wij wilden om 7.00 uur weg en de eigenaar is er vanaf 7.30 uur, Auto ter plaatse inleveren ging heel makkelijk en een transferbusje staat klaar om je af te zetten bij de Gate. Helemaal top.
Al met al een supermooie reis gemaakt. Met toch wel als hoogtepunten Matera - Otranto -Alberobello

Antwort von Vivencia Travel
Voor de tweede keer een zeer fijne, door Vivencia georganiseerde vakantie, ervaren. Dit keer dwars door Portugal met al haar mooie eigenschappen. Op schitterende locaties. Alles was goed georganiseerd.

Antwort von Vivencia Travel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.