Viva Home Bewertungen 19

2,4

Mangelhaft

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Frauduleuze praktijken

Het gaat hier om een frauduleuze handel.
Bestelling geplaatst van 232 €. Onmiddellijk bevestiging gekregen met tracking link. Als ik er op klikte werkte hij, kreeg ik melding 'onderweg'. Enkele weken later toen ik nog steeds niets ontvangen had, probeerde ik de link terug, maar ondertussen werkt hij niet meer. Website ook niet 'meer' bereikbaar. Meerdere mails gestuurd, geen enkel antwoord. Vandaar zeer fel vermoeden van frauduleuze praktijken. Ik zal dan ook juridische stappen ondernemen als ik mijn bestelling niet ontvang.

13. Juli 2025

Mij is verzekerd dat het om een 100%…

Mij is verzekerd dat het om een 100% wollen vest zou gaan, absoluut niet het geval. Na 2 maanden wachten kwam dit zeer slecht product. Contact gehad via de mail waarop adequaat antwoord totdat ik vroeg om een retouradres toen kwam er geen reactie meer. Ik wil perse retourneren alleen ik moet eerst een bevestigingsmail en retouradres krijgen. Er komt geen reactie.
Helaas zeer slecht. Yvonne Takken

20. Mai 2025

Fraud

Fraud! Do not order, webshop is fake, shop address is fake, phone number goes directly to voicemail, written contact is not replied and orders will not be delivered!

27. März 2025

FOUT!

Trui besteld, geen bevestigingsmail, wel geld afgeschreven naar Duitse bankrekening. 06 contact levert alleen voicemail op. Ingesproken, maar niet teruggebeld. Contactformulier ingevuld en opgestuurd, maar niets op gehoord. Contact met Digihulplijn bevestigt dat het helaas om fraude lijkt te gaan.
Gemeld bij ACM en Fraudehelpdesk.
Zag zojuist zelfde trui bij andere site staan, ziet er ook verdacht uit. Wees alert (was ik dus niet) en lees altijd vòòr aankoop reviews en het retourbeleid, hoe ingewikkelder dat is, hoe verdachter.

13. März 2025

Niet doen

Niet doen.
Je krijgt rommel en moet dan maar zien hoe je je geld terugkrijgt.
Na dreigen met juridische stappen, heb ik na 2 maanden mijn geld terug.
Heb wel zelf de verzendkosten moeten betalen.

12. Februar 2025

Bedrieglijke webwinkel is Internationale dropshipper!

Niet bestellen! Zogenaamd Nederlandse webshop maar in werkelijkheid chinese dropshipper. Bestelling blijkt uiteindelijk vanuit China verstuurd.
Op nl. site staat "wollen" jas terwijl de jas duidelijk geen wol bevat, op het label staat 95% polyester, 5% spandex
In de "kasjmier- Merino" Trui zit noch kasjmier, noch Merino wol. In de trui zit ook geen label met de samenstelling van het materiaal of de herkomst. Wat nogthans verplicht is bij verkoop op de Europese markt!
Ik heb dan ook aangifte gedaan bij FOD-Economie
Retourneren kan, maar op eigen kosten tegen 25€ per retour!
Als ik hen confronteer met de bedrieglijke praktijken bieden ze 50% terugbetaling aan zonder dat ik hoef te retourneren. No thanks, ik draag het verlies en breng hun bedrieglijke praktijken aan het licht.

Update 20 feb. 2025: Na dreigen met juridische stappen, Consumentenbond.nl, ECC Belgie,,...eindelijk m'n geld terug gekregen en webshop is intussen Offline gehaald. Duikt ongetwijfeld weer op onder een andere naam!
Bedrijf zit wel nog steeds op Facebook met 3 Facebookpagina's onder de naam The Buyink, met daarop mooie (ongetwijfeld bedrieglijke) plaatjes van kwalitatieve producten.

6. Januar 2025

Zeer slechte kwaliteit

Slecht! 15 dagen op bestelling moeten wachten zonder hiervan op de hoogte gesteld te worden Heren-hoody met rits en is zeer slechte ouderwetse-trainingspak-kwaliteit Zeer dun en slap Zeker geen €59 waard. NIET BESTELLEN!

25. Januar 2025

Dieven!!!!

Dieven!!!!
Bestelling nooit aangekomen, wel van mijn rekening afgeschreven.
Aangifte gedaan!

15. Januar 2025

Wat een slechte site producten komen…

Wat een slechte site producten komen uit China. Als je iets retour wil zenden ben je 30 euro kwijt voor de retourzending. Je hebt 3 opties of retour zenden of 10% korting op het aankoop bedrag, of een tegoedbon. Lekker makkelijk geld verdienen grote oplichters!!!!!!!

21. Dezember 2024

Onbetrouwbare webshop | dropship alert!!

Webshop die voor veel hogere prijzen Ali-express producten doorverkoopt (dropshipping). Bestelling komt veel later aan dan de aangegeven 14 dagen. Het is onmogelijk om contact op te nemen met de klantenservice en het geleverde product (rechtstreeks uit China) komt niet overeen met de omschrijving op de website. De kleur verschilt van de foto en het materiaal is niet hoogwaardig, zoals op de website wel wordt genoemd. Retour is enkel mogelijk na contact met klantenservice, maar die is dus onbereikbaar.

23. Dezember 2024