Finitura straordinaria sul forcellone acquistato in colorazione rossa per la mia 2024 CVO Road Glide ST, ho sicuramente intenzione di acquistare altri prodotti Vity's Design per la mia moto
Come sempre qualità oltre le mie aspettative, ho già comprato altri oggetti e continuerò a farlo perché è rarissimo trovare oggetti di altissimo livello come questi! I miei complimenti davvero!
L’esperienza è stata molto positiva e per i prodotti, particolari e ben studiati e per la gentilezza ed estrema disponibilità del titolare stesso con il quale ho potuto interagire. Consiglio vivamente... Mehr ansehen
My floor boards came in damaged. I sent pictures to the owner and he did not suggest anything to rectify the issue. Will not be doing business with him again. I have also posted in a all the road glid... Mehr ansehen
Your number one Harley Davidson custom part shop
Via Giovanni da Palestrina, 63900, Fermo (FM), Italien
- Vity's Design
- vitysdesign.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Finitura straordinaria sul forcellone…
Air intake filter element arrived grey…
Air intake filter element arrived grey in color but website shows red filter element . I very much wanted the red filter element
Great customer service
Great customer service. They help out every step of the way.
Thanks Guys
From Baltimore,Md
Il top dei top!
Esperienza positiva, prodotti accattivanti.
Awesome awesome products can’t wait to…
Awesome awesome products can’t wait to full dress my bike with vity design! Little expensive but well worth it because of the high quality! If u want your bike to be badass and a head turner I recommend city design
Great customer service
Great customer service. The part was exactly as shown. I would definitely order more parts from you guys in the future.
Servizio e qualità TOP!!!
Molto facile l'acquisto, descrizioni chiare e risposte rapidissime!!!
Prodotto fantastico Clutch/Brake Perch Clamp Orange
Prodotto fantastico, esattamente quello che cercavo, TOP!
No response
Fantastic product
Absolutely perfect ¡
Tutto perfetto serissimo e velocissimo…
Tutto perfetto serissimo e velocissimo nella spedizione,pedane fantastiche realizzate in maniera perfetta!!!!!
Great and beautiful product
Great and beautiful product, looks amazing on my bike, going back for more parts.
Items purchased were Top Notch!!!
Items purchased were Top Notch!!! The fit and finish was perfect.