Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Mehr ansehen

1. Obst- und Gemüseverarbeitung

Vom Unternehmen geschrieben

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

4,4

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Aanrader

Keurig op tijd, super verzorgd en alles vers en kwalitatief zeer goed!

16. Oktober 2024

Antwort von Vitamine Bo

Dankjewel voor deze positieve feedback, dit wordt gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi verpakt en heerlijke smoothie

Mooi verpakt en heerlijke producten

8. Oktober 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van onze smoothies! Bovendien waarderen we het enorm dat je deze positieve review hebt geschreven.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De levering van het product

De levering van het product: het is door de brievenbus geduwd, waardoor 1 van de 2 flesjes kapot is gegaan

20. September 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat vervelend om te horen dat de smoothie niet goed aangekomen is. Wij vervangen gebroken flesjes altijd door een nieuwe smoothie en zouden dat nu ook graag willen doen. Zou je contact met ons op willen nemen hiervoor?

snelle levering

snelle levering, goede prijs. het was fijn dat er mogelijkheid was voor persoonlijk bericht.

28. August 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn dat je van de mogelijkheid gebruik hebt kunnen maken om een persoonlijk bericht op het kaartje te zetten. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met Vitamine Bo in aanraking gekomen…

Met Vitamine Bo in aanraking gekomen doordat ik het cadeau kreeg en nu doe ik het regelmatig zelf cadeau!

Nu meerdere keren besteld. Altijd verse producten. Snelle levering.

25. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Vitamine Bo

Wat leuk dat je op deze manier met ons in aanraking bent gekomen en fijn dt het zo goed bevalt!

Leuk assortiment

Leuk assortiment, heel aardig klantencontact!

21. Juli 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn om te horen dat onze service je positief bevalt! We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen helpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correct gehandeld toen een product niet…

Correct gehandeld toen een product niet op voorraad bleek te zijn. Alles netjes en met aandacht verpakt en ook nog heel snel verzonden.

11. Juli 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Wie weet mogen we binnenkort weer heerlijke vitamines naar je opsturen!

Erg vriendelijk contact

Erg vriendelijk contact, snellere levering en heerlijke producten!

2. Juli 2024

Antwort von Vitamine Bo

Super fijn dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven, dat waarderen wij enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed contact tijdens het verzendproces…

Goed contact tijdens het verzendproces en leuk verpakt. Wat een top service! Bedankt Vitamine Bo!

20. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Vitamine Bo

We zijn blij om te horen dat onze service je goed bevalt! We hopen je in de toekomst weer van vitamines te mogen voorzien.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bezorging later

Op 18 juni (laat in de avond) besteld met het verzoek op 22 juni te bezorgen, dat is bevestigd. Maar helaas, dat is niet gelukt. Dinsdag 25 juni is het pakket aangeboden, maar kreeg ik van de vervoerder bericht dat de geadresseerde om 15.37 uur niet thuis was. Zij zegt tot 16.00 uur thuis te zijn geweest en heeft daarop een afspraak voor bezorging op 28 juni. Ik heb dat aan Vitamine Bo doorgegeven en die lieten weten een nieuw pakket te zullen sturen i.v.m. houdbaarheid. Vitamine Bo wilde mij graag een ‘sorry’ pakketje sturen.
Op 29 juni ontving ik in de brievenbus twee sorrypakketjes, mijn vriendin had haar pakketje nog steeds niet ontvangen. Op zondagochtend 30 juni om 10.05 uur ging bij haar keihard de bel. Ze hoort een wagen en rent naar beneden. Wagen rijdt heel hard weg. Ze doet open en daar staat HET pakje! Op straat. Dus als ze er niet geweest was, was het misschien meegenomen (drukke straat met bovenwoningen).
Vitamine Bo heeft zich enorm ingespannen dit op te lossen en op al mijn e-mails snel gereageerd. Het probleem lijkt bij de bezorgdienst die zij gebruiken te liggen.

18. Juni 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat vervelend dat je pakketje niet op tijd bezorgd is, heb je hierover contact met ons opgenomen zodat we je een oplossing kunnen bieden?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na het bestellen online wijzigde het…

Na het bestellen online wijzigde het afleveradres. Gelukkig nog kunnen regelen dat de borrelbox op het nieuwe adres werd bezorgd. Super snel geregeld allemaal.
Nu al verschillende keren boxen besteld en altijd zijn de reacties ontzettend leuk!

20. Juni 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat leuk dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld! We hopen je in de toekomst nog vaker van verse vitamines te mogen voorzien!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Relatiegeschenk

Wij hebben een healthy pakket laten bezorgen en is goed ontvangen door onze klant.
Ik vind het assortiment helemaal top en passend bij deze tijd.

13. Juni 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat leuk om te horen dat het pakketje zo goed ontvangen is! We zien je in de toekomst graag weer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke webshop met fijne klantenservice

Leuke webshop, ik kwam er dmv Google terecht (ik zocht naar een smoothiebox om cadeau te doen per post). Veel keuze. De bevestigingsmail was persoonlijk, er werd ingegaan op mijn opmerking. Fijne klantenservice. En heel leuk dat ze het kaartje zelf schrijven met de tekst die jij hebt bedacht. VitamineBo is een aanrader!

3. Juni 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat leuk om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met onze pakketjes en service. Daar doen we het voor! We zijn je in de toekomst graag weer van dienst.

Superservice

Superservice! Ontvanger was blij!

6. April 2024

Antwort von Vitamine Bo

Top om te horen dat de ontvanger blij was met het pakketje, daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, leuk en lekker cadeau

Snelle levering, ontvanger was erg blij met de smoothies.

9. März 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en een blije ontvanger is natuurlijk helemaal super!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle bezorging van de bestelling…

Snelle bezorging van de bestelling alles netjes afgeleverd

8. März 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn om te horen dat je positief bent over onze service. We hopen je in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn!

Gezonde opkikker

Het is een hartstikke leuk en gezond cadeau om te geven. Snel geleverd en mooi verpakt. Ik ga hier zeker meer gebruik van maken!

12. März 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat leuk dat je zo positief verrast bent door onze pakketjes. We zien je bestellingen in de toekomst graag weer verschijnen!

Sietske | Vitamine Bo

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr