Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev kontaktad slutet av nov 2025 och få ett prov paket för 118 kr .Skulle kontakta dem om jag inte ha mer av deras produkter. Ringde 11 dec och ville avboka då var den kille som svarade att skul... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Solgte meg "hud,hår og negle tilskudd Biomaxsin !! Det var mot overgangsalderen! Det har jeg ikke behov for! Inneholder sink, ikke noe annet spes f huden el håret! Anbefaler heller Norwegian lab!! D... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

-Prenumeration och avbokning problem. -Transparens och Information problem -Produktinformation: Brist på tydlig och tillräcklig information om produkternas innehåll, ursprung och verkningsmekan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Metaburn har hjälpt mig att gå ner 20kg på 3månader. Jag har använt metaburn sedan 2023 och köper tabletteena forfarande nu 2024. Kundservicen är toppen, och säljarna på vitamail lyssnar och tar till... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi utvecklar hälsoprodukter för nordiskt liv och klimat! Baserat på forskning, innovation och högkvalitativa råvaror. Vi har över 300 000 kunder i Norden – och bra lösningar på de hälsoutmaningar de flesta möter på under sitt liv.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev kontaktad slutet av nov 2025 och…

Ringde 11 dec och ville avboka då var den kille som svarade att skulle ringa 27 dec.
Gjorde så men då var det stängt.
Helt plötsligt trillade ner att massa varor i brevlådan..
Ringer man har de bortförklaringar och man måste förklara varför man inte varor.
Nej det får bli Konsumentombudsmannen så får reda det här.

15. April 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding - men dette gjelder nok noe fra et annet frima? Du finnes ikke i vår kundebase, vi har heller ingen prøvepakker til 118 kr. Kontakt oss gjerne så vi kan hjelpe deg med å finne korrekt kontaktinfo til korrekt firma.

epost: support@4him4her.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köp inte från den företag de lura folk…

Köp inte från den företag de lura folk för pengarna! Jag sag upp den abonnemang för länge sen och nu skicka de räkning till kronofogden. Buff buff företag.

26. März 2026

Hej,

Det är tråkigt att höra att du har fått det intrycket, vi vill naturligtvis inte lura någon.

Om du har avslutat abonnemanget för ett tag sedan, kan det i det här fallet röra sig om en obetald faktura för din sista leverans till exempel.

Kontakta oss på kundservice, så ska vi titta på ditt ärende och hjälpa dig😊

Epost: support@4him4her.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt otroligt att man inte kan få…

Helt otroligt att man inte kan få kontakt med företaget genom telefon. Är jätte besviken på deras nonchalans.

1. März 2026

Antwort von Vitamail

Tack för din feedback. Du kan ringa kundtjänst, har du inte kommit fram till oss? Kontakta oss så ska vi titta på ärendet och hjälpa dig😊

Då får du snabbare hjälp via e-post:
support@4him4her.com

Solgte meg "hud,hår og negle tilskudd

Solgte meg "hud,hår og negle tilskudd
Biomaxsin !! Det var mot overgangsalderen! Det har jeg ikke behov for! Inneholder sink, ikke noe annet spes f huden el håret! Anbefaler heller Norwegian lab!! Der får du mye bedre innhold

11. März 2026

Hei Helene,

Dette produktet har vi ikke her hos oss, så denne anmeldelsen skulle nok vært sendt til et annet firma😊

Vi hadde satt pris på om du hadde endret/ slettet anmeldelse da dette ikke gjelder oss.

Ønsker deg en fin dag!

Svindelfirma

Hold jer langt væk fra dette svindel firma. Lige fra falske mails til umuligt at få en ordre annulleret og/eller få en adresse opgivet til returnering af modtagne ikke ønskede varer og dermed blive tvunget til betaling. Bondefangeri af værste skuffe.
Hvordan slipper man ud af det?
Råd efterlyses.
Birthe Christensen

24. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Metaburn har verkligen gjort skillnad…

Metaburn har verkligen gjort skillnad för mig!
Det ger mig de viktigaste vitaminerna jag behöver och hjälper mig att bli av med sötsuget.
Jag äter numera mer hälsosamt, och det märks tydligt på både min kropp och mitt välmående.

Jag har gått ner i vikt i en lagom takt, trots att jag ibland har dagar då jag äter lite sämre. Men tack vare Metaburn hittar jag snabbt tillbaka till balansen igen.
Jag orkar träna bättre, känner mig starkare och mer fokuserad – det har verkligen haft en positiv effekt på hela mitt liv.

Ibland tar jag två tabletter i stället för en, särskilt under dagar då sötsuget är extra starkt på grund av stress eller psykiska orsaker. Jag önskar bara att jag kunde köpa lite mer, för det här är verkligen något jag vill fortsätta med!

4. Oktober 2025

Bedragare

Avbrställde abonnemanget. Då fick jag en faktura på 400 kr via Mail. Det är dags Att stoppa detta företag som bara bedrar folk

14. Juli 2025

VARNING VARNING VARNING!!!

VARNING VARNING VARNING!!!
Har blivit påtvingad ett abonnemang utan att jag godkänt det. Ingen bekräftelse via mail eller sms. Om du köper ett paket för 199kr så står det tydligen i den finstilta lilla lilla texten att det sedan går över till ett abonnemang. Fick igår hem 2 paket som jag absolut inte vill ha av 4her. När jag ringer företaget och berättar att jag inte fått någon bekräftelse varken via Mail eller SMS så säger han som ett inläst mantra att de bara har abonnemang. Jag berättar att jag inte vill ha produkten, den är oöppnad och jag har INTE godkänt något abonnemang. Jag får absolut inte skicka tillbaka de två paketen för att det är en färskvara och inte kan säljas vidare. Jag fick paketet igår 7/4-2025. På paketet står utgångsdatumet 08/2026. Alltså gäller det 1,5 år till. Nu tycker det att jag ska betala 598kr för något jag INTE beställt, godkänt eller vill ha!!!

8. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvordan får vi standset denne…

Hvordan får vi standset denne virksomhed med den dårlige service? De kræver penge for varer de ikke har leveret, det er svært at komme i kontakt med så man overskrider deres betalingsfrist, lad os få det ud i dagspressen der er flere tusinde kunder der ikke kan lide dem

20. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skickar varor utan att man tackat ja…

De skickar varor utan att man tackat ja till beställning. Jag tittade bara på deras reklam (via facebook) och fick hem ett packet skickad till mig. Omständligt att returnera,
Jag fastbunden till de 4 månader och när jag skulle säga upp premium så fick jag betala 400 inklusive inkasso 350kr
De utnyttjar folk som inte riktigt läser noga.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oväntade leverans, utan beställning.

-Prenumeration och avbokning problem.
-Transparens och Information problem
-Produktinformation: Brist på tydlig och tillräcklig information om produkternas innehåll, ursprung och verkningsmekanismer kan skapa misstro bland kunderna.

Marknadsföring:
Om marknadsföringen anses vara vilseledande eller överdriven kan det leda till besvikelse och förlorad trovärdighet.

4. Februar 2025

VARNING för bluff företag

VARNING för bluff företag! De skickar varor utan att man tackat ja till beställning. Jag tittade bara på deras reklam (via facebook) och fick hem ett packet skickad till mig.

Helt plötsligt prenumererar jag och har ett abonnemang hos dom. Dessutom fick jag stå för returkostnaden på de tabletter de skickade till mig utan att jag bett om det.

13. Januar 2025

Köp inget via dessa

Köp inget via dessa
Omständligt att returnera. De skickar fakturor trots uppsagt abonnemang osv. Svårt att säga upp!!!!
Tips är att ta mallen från konsumentverket och deras ångerblankett.

10. Dezember 2024

Ingen retur adress

Kundtjänsten var bra. Men varför skickades det packet till min mamma utan att hon beställt det.

600kr för inget liksom. Dom har ingen retur adress så människor kan ju inte ens sicka tillbaka varorna.

Undvik att köpa från dom. Seriöst apotek verkar ha bättre kvalitet, och billigare varor än dom.

12. Dezember 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Selv om du opsiger produktet til tiden sender i dig en pakke, når du så sender den tilbage, med besked om at det er opsagt osv.
så sender de sagen til inkasso, og selv om du så fortæller inkasso firmaet hvad der er forgået, så fast holder de kravet.

Så bliv langt væk fra det svindel firma.

30. November 2024

Hej Niels,
Vi beklagar att höra kring din upplevelse hos oss!

Du får gärna kontakta oss på kundservice så kan vi kolla över ditt ärende för att se om vi kan förbättra situationen på något sätt!

Du kan göra det på tlf: 018-800 8383
Mån-fre 09:30 - 16:00

Allt gott

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är helt verkningslöst och de kommer…

Det är helt verkningslöst och de kommer att skicka dig två paket innehållande 360 ​​piller på 600 kronor per månad, som du måste betala. En klar bluff.

8. November 2024

Hej Ramin,
Vi beklagar din upplevelse av vår produkt!

Beroende på vilken produkt du haft så får du oftast en leverans varannan månad för 299 kr per månad, 598 kr per leverans.

Du kan göra det på tlf: 018-800 8383
Mån-fre 09:30 - 16:00

Allt gott

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr