Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goede resultaten gehad met hun producten maar Vitaia lijkt van de aardbodem verdwenen. Kan al maanden niets bestellen en geen reactie van hun. Inmiddels een alternatief van een ander merk gevonden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige supplementen. Echt mijn dagelijkse routine. Favoriet de picture perfect en de silky hair en oh my goddes. Ook attent bedrijf, altijd een persoonlijke touch en soms een extra’tje (zoals toe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige maand heb ik producten besteld van VITAIA, alleen de uitstraling geef ik al een dikke 5 sterren. Ook zat er een leuk handgeschreven tekst bij, VITAIA neemt voor iedereen persoonlijk de tijd. Ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een aanrader! Vitaia jullie verdienen echt een dikke pluim! Ik had een advies gekregen van de diëtiste met een persoonlijke kortingscode welke ik over het hoofd had gezien. Vitaia heeft dat opgeme... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

VITAIA is het grootste beautysupplementen merk van Nederland. De VITAIA beautysupplementen worden zowel online als offline aangeboden. Ook bij de betere salons kun je de supplementen van VITAIA terugvinden. De supplementen zijn wetenschappelijk ontwikkeld in samenwerking met ons team van diëtisten en experts. Jouw huid is een weerspiegeling van jouw gezondheid en je gemoedstoestand. We helpen jou je goed te voelen vanbinnen, zodat je straalt van buiten. Ons aanbod bestaat uit verschillende beauty supplementen gericht op het verhogen van jouw energieniveau, ontgiften, een goede nachtrust, het verbeteren van jouw huid, haar en nagels en het stimuleren van natuurlijke schoonheid van binnenuit. VITAIA Feel Your Beauty

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

na een half jaar heel tevreden

Ik heb begin dit jaar voor het eerst geocht en wilde nu pas een review schrijven. Je weet natuurlijk niet gelijk dat het werkt. Ik koop sinds januari elke maand Picture perfect en Silky hair afair. En dus na een half jaar kan ik zeggen het werkt echt! Ik had last van pukkeltjes en daar heb ik nooit meer last van en mijn haar was vroeger altijd mega vet en ik heb nu gewoon prachtig haar. Ik laat het daarom ook groeien. Suoer dat ik dit merk ontdekt heb

14. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerste indruk

De benadering van de diëtiste na het maken van de quiz is erg prettig. Niet opdringen maar wel duidelijk. Wat ik miste in de beschrijving van de producten is een melding van eventuele 'bijwerkingen' Lastig als je daar weer over moet chatten, daar het telefoonnummer onbereikbaar was.

2. März 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed met een maar.

Vlotte service en mooi gepresenteerde produkten met een persoonlijke notitie. Een ster minder omdat het allemaal verre van milieuvriendelijk is. Ik kocht drie potjes met ieder 30 pillen. Die plastic potjes zaten slechts voor 1/3 vol. alle 90 pillen hadden moeiteloos in 1 potje gepast. Erg jammer, deze verspilling van grondstoffen. Daar word ik dan helemaal niet blij van. Of mijn supplement werkt moet de tijd uitwijzn.

26. Februar 2021

Top!!

Top service! Je wordt goed geholpen en de producten doen wat ze zeggen.

17. Februar 2021

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr