Hold jer væk. Snyd og bedrag. Der var en stor skuffelse at åbne pakken og finde en mikroskopisk stift. Da jeg ikke kan returnere skriver jeg her. Der står sikkert på hjemmesiden, hvilken mængde, d... Mehr ansehen
Kan ikke anbefale at handle ved dette firma. Pga at det er langt over en måned jeg bestilte og betalte et produkt. Men ak ak ikke modtaget min varer. Hver gang jeg skriver mail, kommer der bare... Mehr ansehen
jeg bestilte varen for lang tid siden og troede faktisk det var fup - jeg har i dag modtaget den og glæder mig til at prøve den 🤩
Das haben sich andere Leute angesehen
Hold jer væk
Hold jer væk. Snyd og bedrag.
Der var en stor skuffelse at åbne pakken og finde en mikroskopisk stift.
Da jeg ikke kan returnere skriver jeg her. Der står sikkert på hjemmesiden, hvilken mængde, den indeholder.
Men det er falsk varebetegnelse at sætte billedet ind uden at understrege størrelsen/ mængden. Jeg føler mig grundigt snydt.
Jeg finder heller ikke en fysisk adresse, hvilket virker betænkeligt.
Modtaget varer efter 3 uger
Modtaget varer efter 3 uger, ingen problemer
Kan ikke anbefale at handle ved dette…
Men ak ak ikke modtaget min varer.
Hver gang jeg skriver mail, kommer der bare dårlige undskyldninger, de beder mig selv kontakte postnord, for at få min lille pakke. Firmaet finder den ene undskyld efter den anden
Har nu bedt om pengene tilbage.
Leveringstid over 1 måned
Leveringstid over 1 måned. Det er for dårligt.
bestilling af creme - lang tid undervejs
Varer kan ikke returneres…
Hvis jeg kunne give minus havde jeg gjort det. Bestiller en var, betaler med MobilePay... Den siger ikke godkendt, prøver igen. Der går nogle dage og jeg opdager jeg er trukket 2 gange og der er lavet 2 ordre 😡 Kontakter firmaet men det kan ikke ændres. Da jeg modtog varen efter 26 dag beder jeg om en retur adresse. Men varen kan ikke returneres da jeg har pakket varen ud. SVINDLER
Hej jeg har købt prostate supplment og…
Hej jeg har købt prostate supplment og brugt den men den slet ikke hjæpe min prostat som vitalhavn beskriver i reklame ,225kr + 4 uger leveringstid men virker den ikke og jeg er ikke tilfreds
De lover fuld tilfredshed eller pengene…
De lover fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det gør de så bare ikke, når man kontakter dem og fortæller at selv om jeg har købt mere end de anbefalede, så har jeg ikke tabt mig overhovedet.
Falsk markedsføring
Jeg er dum
Jeg er dum! Jeg læste ikke her på Trustpilot, hvilket jeg normalt gør, før jeg bestilte/købte en vare hos Vitahavn til ALT for mange penge. Nu er mine forventninger til at modtage min vare væsenligt reduceret...
SOS!!!!
SOS, PAS PÅ OG FALSK!!! IKKE dansk og har aldrig modtaget den vare, de har trukket for!!!
Kan ikke anbefale denne virksomhed
Kan ikke anbefale denne virksomhed. Varen leveres ganske enkelt ikke. Først meget lang tid før de iflg virksomheden, sender varen. Så er den på vej, men der sker intet. Har skrevet flere gang til virksomheden der bare skriver tilbage, at varen er undervejs. I dag 3 september og varen er stadig på bilen som ikke har rørt sig siden 29 august. Det er helt uacceptabelt..
ærgerligt at man ikke kan give minus her
ærgerligt at man ikke kan give minus stjerner her, jeg har ikke modtaget en vare jeg bestilte den 21 juli, ja i læste rigtigt, og i dag har vi den 2. september, varen den er ikke kommet endnu ,har opgivet vitahavn køb aldrig noget , jeg ser mine penge for at være tabt ,man modtager ikke sine varer- virkelig et dårligt firma køb ikke noget med mindre du har lyst til at smide pengene ud af vinduet
de har ikke leveret min odre det er et…
de har ikke leveret min odre det er et svindel firma
Lever ikke op til
Lever ikke op til, hvad de lover, ingen levering, trukket penge, ingen sporing, intet virker…..
Trustpilot burde indføre NUL stjerner
Trustpilot burde indføre NUL stjerner, for dette svindelfirma til VitaHavn er noget af det mest modbydelige FaceBook har givet reklameplads til. Godkendt og anbefalet af en læge, min bare mås. Bare et foto af en mand i hvid kittel gør ham sgu ikke til læge, han er sikkert bare en betalt fotomodel. HOLD JER VÆK FRA DETTE SVINDELFORETAGENDE.
Bestiller en vare
Bestiller en vare, indenfor kort tid bliver pengene trukket fra kontoen. Men har stadig ingen varer modtaget. Det er nu 1,5 mdr siden jeg bestilte. Når man skriver til kundeservicen, bliver man holdt hen med snak. 😳 Utrolig dårligt. !! Føj. Så køb aldrig hos Vitahavn.
Så en annonce på fb
Så en annonce på fb . trykker på link og putter vare i kurven.. Jeg tjekker altid betaling for at se om prisen er den samme. Da jeg kom til behandling når jeg intet modtager mail om at de bekræftede min ordre Jeg forstår ik hvordan når jeg jo ik ville købe før jeg havde tjekket betalingmuliheder . Og uden at jeg skulle godkende med mit id . Laver indsigelse til og min bank ( bank har tilbagebetalt ) Da det ik er lovligt at man ik godkendt med mit id. Skriver flere mails men de vil ik anuller ordre den kom d 16/ 8 altså 11 dage efter min indsigelse som de jo påstod at ordte var sendt fik op til 3 Maul om at nu var ordre sendt.. De pressede et køb på mig og nu vil de ik svare på mails Og finder ud af sener at det fup annonce på fb Advarer mod dette firma Vitahavn som jo er en dansk hjemmeside. Men de følger ik lovgivningen om netkøb tænker at de skal meldes til politiet og til jer der ik har modtaget vare meld dem til politiet jo flere jo bedre så andre ik kommer i lignende situationer.. Gør indsigelse i jeres bank Og de læser ik hvad kunderne skriver eller gør noget for at forbedre sig virkelig 000000000000000000👇👇👇👇📌 Det der sker nu er at man kan klage til forbrugerrådet om at de ik følger den danske lov givning.Råder alle der er blevet naret af deres fb anoncer og hvad de ellers har lavet
Fup firma
Efter 1 måned har jeg stadig ikke modtaget varen jeg bestilte. De 499kr blev prompte trukket ved bestilling😡har rykket flere gange men bliver holdt hen med snak. En anden gang husker jeg at tjekke trustpilot. Køb IKKE ved dette firma så bliver I snydt som alle vi andre. NUL ⭐️ ville være passende
Burde være 0 stjerner
Burde være 0 stjerner. Efter en måned kom olien, der rækker til 2-3 smøringer? Fup og fidus ligner det. Hold jer fra firmaet. Dyre lærepenge
Falske annoncer på Facebook
Falske annoncer på Facebook
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.