Vitafeetnl Bewertungen 42

1,6

Compré unos zapatos en Vitafeet de tacón bajo y me mandaron oyros diferentes de tacón alto. Estafadores. Y ademas el que mandaron incomodísimos, me apretaban .los tiré. La peor compra de mi vida.

Ik heb m'n pantoffels ontvangen, moest van ver komen denk ik. Jammer dat het van zulk goedkoop materiaal is gemaakt. De sleehak loopt goed. De collectie vind ik er ook goed uitzien maar ik durf he... Mehr ansehen

Es una estafa llevo hace 12 días con el pedido me han cobrado le escribo y no responden así nos va sinvergüenzas

Avoid this company, boots arrived and too small, multiple emails from me asking for return and refund. "Anna" responded continually asking me what I wanted to do. Finally told it was being referred to... Mehr ansehen

1,6

Ungenügend

Oplichters

2 juni 2025 twee paar slippers besteld en betaald (€ 46,40). Het is nu 22 juli 2025 en we hebben nog niets ontvangen. Op een mail wordt gereageerd door een AI robot en verder wordt er niets gedaan. We hebben gevraagd het geld terug te storten, maar dat is ook niet gebeurd. De site is ook onbereikbaar. Kortom we zijn behoorlijk opgelicht en gaan hiervan aangifte doen bij de politie. Beste mensen: ga niet in zee met deze oplichters. Hopelijk worden ze snel aangehouden.

2. Juni 2025

Doe het niet trap er niet in

Ik ben mijn pakketje vandaag gaan halen bij een pakketpost. Ik heb inderdaad de slippers ontvangen. Maar vraag niet naar de kwaliteit. Deze is zo ontzettend slecht. Niets van wat ze beloven. Ook de geur is erg vies. Ze passen wel maar ik denk niet dat ik ze aan durf te trekken. Bang voor gifstoffen. Geen € 28,- waard.

21. Juli 2025

Op 31 mei een bestelling gedaan en…

Op 31 mei een bestelling gedaan en betaald maar tot heden nog niets ontvangen. Paar x een mail gestuurd is 1 x op gereageerd ze zouden het uitzoeken maar nooit wat weer gehoord. Dus mensen niet bestellen zijn oplichters wel geld innen maar niet leveren. Weg 35 euro.

16. Juli 2025

Besteld en niets ontvangen

Besteld en niets ontvangen, ben er met 2 voeten ingetrapt. Les 1 voortaan eerst Trustpilot checken alvorens iets te bestellen op onbekende site. Google zou ook wat beter moeten werken, werken zo mee aan oplichting. De knop bestelling volgen werkt niet en mailen heeft ook geen nut reageren niet terug

11. Juli 2025

Ik heb ook besteld 2x sandalen

Ik heb ook besteld 2x sandalen, binnen 14 dagen thuisbezorgd hoor, niks op aan te merken hoor ondanks wat negatieve reacties, voor mij in ieder geval positief.

11. Juli 2025

Oplichters

Oud bericht: Besteld, betaald en niets gekregen. Ze antwoorden niet op emails, berichten en voicemail is vol. 49 euro weggegooid.
Google maar op vitafeet opgelicht avrotros
Nieuw bericht/update: wonder boven wonder bestelde sandalen gekregen. Heb geluk gehad. Producten ontvangen van JBD-Diandian, Morsweg 55B2, Leiden, 2312AB. Heel vreemd allemaal.

20. Juni 2025

Oh jee

Oh jee, ben ik nu de pineut? Lees nu alle reviewers. Wel een bevestiging maar verder niets. Vreemde is dat ik ze ook niet meer op fb voorbij zie komen. Wanneer dat wel weer komt zal ik zeggen dat ze nep zijn. Dure les. Of nog geduld hebben? 🤔🤔🤔

Ter info, uiteindelijk toch de slippers, na ongeveer 8 weken, ontvangen en ze lopen heerlijk. Wel jammer dat er nooit op de mails is gereageerd dan was er geen negatieve review geschreven.

28. Juni 2025

Nep website Vitafeet

26 juni bestelt en betaald, kreeg mail terug van bestelling, heb sindsdien verschillende mailtjes gestuurd, geen enkele reactie van Vitafeet ontvangen!
Laatste mail heb ik aangegeven dat ik aangifte zal doen! Heel jammer dat ik nu pas recensies van dit slechte bedrijf lees. Ik ben erin getrapt! En natuurlijk mijn geld kwijt! Maar de aangifte bij de politie zal er werk van maken.....ik heb geduld!

5. Juli 2025

Ik heb op 23 Mei een paar orthopedische…

Ik heb op 23 Mei een paar orthopedische sandalen besteld en tot op heden niks ontvangen, ook word er op mijn mailtjes niet gereageerd.
Ik heb het bedrijf inmiddels aangegeven bij de Politie wegens oplichting.
Als je wil kijken of je bestelling onderweg is bestaat deze site niet!
Er word gezegd dat ze contacten hebben met de Margriet, Libelle, de Sante en zelfs RTL 4.
Ik heb er een hard hoofd in dat mijn bestelling nog komt!

23. Mai 2025

Nog niet eens 1 ster waard

Nog niet eens 1 ster waard. Wacht al twee weken op mijn bestelling, maar nog niks binnen. Ze zijn niet te bereiken en als je de track en trace opzoekt op hun site, kunnen ze de bestelling niet vinden. NIET BESTELLEN DUS!

17. Mai 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen