Vitadora Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Först fick jag fel vara,efter ett samtal med en mkt trevlig dam på kundtjänst fick jag det jag beställt på 3 dgr! Redan dagen efter jag använt min motionCiser kände och såg jag skillnad på mina fötter... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produkten är jag mycket nöjd med. Men eftersom jag inte fick med bruksanvisning på svenska, mailade jag er. Fick den då som email. Vill ha den på papper eftersom jag tycker det är svårt att få en h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var inte bra att det tog 2 veckor innan motioncicer kom till södermalm Men Jag visste att var försening så det var ingen fara ! Man måste ha tålamod När man beställer saker ! Nu har Jag hämtat d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det gick fort att få hem varan ochvaran i sig verkar bra! Skickar nog dock inte efter något mer härifrån. Tog för givet att det skulle finnas en svensk beskrivning med, det gör det inte!

Unternehmensdetails

5. Matratzengeschäft

Über Vitadora

Vom Unternehmen geschrieben

Vitadora – Innovativa lösningar för ett aktivt och meningsfullt liv

Vitadora är ett nordiskt varumärke som erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter för att hjälpa dig leva ett aktivt och givande liv. Vår passion är att förenkla vardagen med smarta lösningar som gör skillnad och skapar möjligheter för dig att fortsätta leva livet fullt ut.

Varför välja Vitadora?

• 30 dagars öppet köp: Prova våra produkter i lugn och ro hemma.
  • Snabb leverans: Med lager i Göteborg och huvudkontor i Malmö säkerställer vi snabb och pålitlig service i hela Norden.
  • Exklusiva varumärken: Vitadora står bakom produkter som Eazzzy Topper och DR-HO'S i Norden. Nya och spännande produkter lanseras varje månad!

Om oss

Vitadora drivs av Myori Nordic AB, ett Malmöbaserat företag grundat 2004. Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara förbättrar din vardag, utan även inspirerar till rörelse och glädje. Vi brinner för att skapa värde för våra kunder – varje dag.

Besök vår hemsida

93 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra bra bra bra

Hej Lillebill,

Tack så mycket för din härliga recension, det värmer verkligen!
Vi är glada att du är nöjd.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag kunde returnera denna då min sambo…

Jag kunde returnera denna då min sambo fått canserdiagnås och inte skulle använda sådana apparater.

26. Juni 2025

Hej Juhani,

Tack för att du hörde av dig. Vi är verkligen ledsna att höra om din sambos diagnos och förstår situationen.
Självklart hjälper vi dig med returen så smidigt som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

snabb leverans

snabb leverans, avslappnande

27. Juni 2025

Hej Lennart,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med snabb leverans och att produkten ger avslappning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fötterna och benen känns bättre

Jag är jättenöjd, kan nu gå bättre på trapporna.Fött

Hej Hannelore,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du känner dig nöjd och att produkten hjälper dig i vardagen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Visa även dåliga omdömen så

Visa även dåliga omdömen så. I som kunder i te bara
Kan läsa allt som är bra.

24. Juni 2025

Hej Randi,

Vi är alltid transparenta med våra omdömen och visar både positiva och negativa recensioner. Alla recensioner, oavsett om de är bra eller dåliga, finns tillgängliga för kunder att läsa här på Trustpilot samt på vår hemsida

Tack för din förståelse, och ha en fortsatt trevlig dag!

8. Juli 2025

Hej Agnetha,

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen.

Så skön avslappning

Så skön avslappning, jag känner mig som en ny människa. Är glad att ha denna massagemadrass och med olika varianter som att kunna koppla loss kudden för separata behandlingar.

27. Juni 2025

Antwort von Vitadora

Tack för din respons. Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

fantastisk trevlig personal trygg…

fantastisk trevlig personal trygg leverans och leverans enl lev datum man kan lita på er tack!!!!!!!!!!

Antwort von Vitadora

Tack för din fina respons! Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter bästa kundupplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra för mina ben då jag har…

Bra för mina ben då jag har fönstertittarsjukan

4. Juni 2025

Hej Marita,

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att produkten hjälper dina ben och kan underlätta för dig med fönstertittarsjukan, det värmer verkligen att få sådan positiv feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej och Tack!

Hej och Tack!
Ni är jättesnabba med era leveranser! Fungerar jättebra! Trevlig Midsommar! Gunvor

28. Mai 2025

Hej Lena och Gunvor,

Stort tack för er fina recension!
Vi blir verkligen glada över att höra att leveransen var snabb och att allt fungerar som det ska. Hoppas ni båda hade en riktigt trevlig midsommar!

Utmärkt present

Leverans var i god tid, nöjd med produkten, köpte den som present till min far'

9. Juni 2025

Antwort von Vitadora

Tack för din respons. Härligt att höra att du är nöjd med servicen och produkten.

En bra produkt!

Snabb leverans, välpackad,bra instruktioner och produkten fungerar utmärkt!

5. Juni 2025

Antwort von Vitadora

Tack för din respons. Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med allting!

Snabbt och kvalitet

Snabbt och kvalitet

19. Mai 2025

Antwort von Vitadora

Tack för din respons. Härligt att höra att du är nöjd med snabbheten och kvaliteten.
Med vänlig hälsning, Vitadora

Lätt o smidig

Lätt o smidig
Skön för fötter o ben
Trevligt utseende
Dock lite för dyr tycker jag

16. Mai 2025

Antwort von Vitadora

Tack för din respons. Härligt att höra att du annars är nöjd med produkten, bortsett från priset.
Med vänlig hälsning, Vitadora

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr