Kundesupport hos VISMA er helt forferdelig og useriøst. Enten tar det en evighet at få svar via mail, og telefonisk er det helt håpløst. VIRKELIG useriøst, kan ringe de to dager i uker og så klarer de... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Visma eier flere firmaer bla annet Tripletex hvor vi er kunde gjennom mange selskaper. Vi er i konflikt med tidligere regnskaps fører som sikkert også er kunde i Tripletex som hyrer inn inn Amili til... Mehr ansehen
Gleder meg til å få regnskapet i balanse og alt på stell slik at jeg kan KOMME MEG BORT FRA DETTE! Du skal lete lenge etter et system som mangler så mange viktige funksjoner for å kunne gjøre ting rik... Mehr ansehen
Styr unna!! support er helt søppel. Har sagt opp på telefon og min side for 1 år siden. Rundt 12 telefonsamtaler som man må vente 1-2 timer for å komme igjennom før man får helt idiotiske svar. Måtte... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Visma er ledende leverandør av software, produkter og tjenester som gjør virksomheter mer effektive.
Kontaktinformationen
Karenslyst Allé 56, 0277, Oslo, Norwegen
- visma.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Kundeservicen er umulig efterhånden hos…
Kundeservicen er umulig efterhånden hos visma. Du sidder i telefonen i evigheder samtidig med at du kan chatte med Visma. Hvorfor Ringer de ikke op istedet for at man bruger 45 minutter på at forklare et problem som kunne løses på få minutter via telefon. Telefonservicen hang jeg på i alle 45 minutter uden at komme igennem samtidig med at jeg skrev på chatten. ring nu jeres kunder op istedet. Effektivitet samtidig med glade kunder
Ubrukelig kundeservice
Gang på gang har kundeservice, både telefon og chat, ingen kunnskap om produkta sine. Dei "undersøker internt" etter svar og kan bruke timesvis på å omsider sette deg over til ein ekstern visma-forhandler.
De ønsket ikke å sende en faktura.
De ønsket ikke å sende en faktura eller purring til kunde jeg hadde fordi de mente det var en tvistesak. Når jeg betaler dere for noe, så gjør det. Ekstremt dårlig og svindler folk for pengene.
The page you requested cannot be found
404 - The page you requested cannot be found
Brukte visma eaccounting som skal koste…
Brukte visma eaccounting som skal koste rundt en tusenlapp i året. Fikk plutselig regning fra tripletex på 4900 kr. Det var da blitt forhåndsfakturert for ett år med noe jeg ikke hadde bedt om. Tok kontakt med support på chat om hvorfor dette var skjedd. Fikk beskjed om at de hadde økt prisene og at jeg måtte betale. De avsluttet samtalen da jeg spurte om jeg hadde godkjent dette.
VISMA DUMPET ALL KUNDENE SINE DA DE LA…
VISMA DUMPET ALL KUNDENE SINE DA DE LA NED LØNNS MODULEN . MAN BLIR OPPFORDRET TIL Å FLYTTE ALT TIL TRIPLETEX (AKKURAT SOM DET ER NOE KUNDENE HAR BEDT OM ELLER ØNSKET) DET SOM SKJER ETTERPÅ ER NULL OPPFØLGING OG HENVISNING TIL NOE DE KALLER "FLYTTEHJELPEN" DE GJØR INGENTING OM DU IKKE VET SPESIFIK HVA DU SKAL GJØRE. OG HVORDAN VET MAN HVA MAN SKAL GJØRE NÅR MAN IKKE HVET HVA MANS SKAL SPØRRE OM EN GANG. UNNGÅ VISMA FOR ALT I VERDEN. DET VAR BRA FØR, MEN ETTER DE JOINET TRIPLETEX SÅ BRYR DE SEG FINT LITE OM KUNDENE.
Brukervennlig tjeneste og alltid god…
Brukervennlig tjeneste og alltid god hjelp å få om man tar kontakt.
fy faen så dårlig
Visma kundeservice
Visma kundeservice
De er helt ubrukelig. Er nesten ikke åpen på tlf og man blir sittende i kø i over 1 time hver gang. Chatten er likedan. Hatt de i noen år, men trenger hjelp å få ting opp igjen etter omstrukturering i selskapet (nytt org nr). Få knyttet bankintegrasjon etc. De gjør noe og sender mail. Men ting virker ikke og man må ta ny ventetid for å få kontakt. Holdt på med dette siden 2/1-24. Enda ikke fått løsning på noe, men fått flere utfordringer. Anbefaler ingen å gå for dette. Programmet er bra, men man får ikke hjelp når man trenger det.
Consistently lose invoices
Consistently lose invoices and tries to reclaim back from you money you never received, which they paid in error, to the wrong bank account. If you work for a company using Visma Norge to handle their accounting and payments, I would not trust Visma to have the competence to ensure you get paid
Dealing with them and trying to get paid becomes a full time job
ontgoocheling bij opzegging onderhoudsabonnement
Zo tegen het einde van dit jaar heb ik mijn onderhoudsabonnement bij AccoutView/Visma opgezegd voor het jaar 2024 en volgend.
Het pakket heb ik in 2003 aangeschaft voor € 1.222,50 om lokaal op m'n PC te kunnen draaien. Tot en met 2023 heb ik voor een slordige € 9.630,- aan zgn. jaarlijkse onderhoudsabonnementen betaald.
In een reactie op m'n abonnementsopzegging gaf AV/Visma o.a. aan dat het gebruiksrecht op basis van de licentieovereenkomst vervalt. Subtiel gaf AV/Visma tussen haakjes :) aan dat ik met het programma geen nieuwe boekjaren na 2023 meer aan kan maken.
Ik ging er dus vanuit dat ik ook zonder een onderhoudsabonnement het zelf aangekochte programma op m'n PC nog kon blijven gebruiken, maar kennelijk heeft AccountView ergens in die 20 jaar de licentieovereenkomst gewijzigd met mij. Bij mij dus onbekend.
A.P. van der Graaff adm. - belast.
Breda
FUNGERER IKKE OG ER USYSTEMATISK
Bruker den til skolen, men er veldig dårlig. Gir oss fravær uten grunn og klikker. Den klikker hver gang det er eksamen eller bare skal sjekke noe!! Også endrer de på de eneste gode funksjonene i hele appen. Den er også veldig usystematisk og fungerer generelt dårlig. NORGES DÅRLIGSTE APP!!!!!!
Norges dårligste selskap
Norges dårligste selskap? Visma har historisk sett vært et solid, men særdeles gammelmodig selskap. Etter nå å ha erfaring fra en rekke selskaper som bruker de fleste produktene fra Visma, inkludert Visma Financials, er det dessverre bare en ting å si til alle dere som vurderer å kjøpe eller benytte noen av Visma sine produkter; HOLD DERE LANGT UNNA DETTE SELSKAPET! Dette er det første og eneste selskapet i Norge jeg håper velfortjent går konkurs.
For et kjelteringselskap
For et kjelteringselskap. Selv jeg som kunde blir flådd. De tar 50% selv, og deretter krever 25% mva på de 50% jeg får selv om mitt forma er lagt ned for mange år siden. Makan til møkkaselskap.
Jeg har ikke brukt systemet mye
Jeg har ikke brukt systemet mye, men det jeg har sett er ekstremt dårlig. Visma innloggingen overalt samme eller lignende navn, vanskelig å finne frem. Nå ser det ut til at de har overtatt Tripletex som da sikkert kommer til å bli dårlig og dyrt i alle fall for små bedrifter.
Helt elendig..
Helt elendig... værste selskap jeg har vært borti... ikke mulig å komme i kontakt med heller. Svarer ikke på epost heller!! styr unna!
Brain dead id..ts
Brain dead id..ts. I can not login with the same credentials as always, and no, I didn't forget them! :-)
If you click on their link for their system status, you see this: "Oi! Denne siden fant vi ikke", which basically means "Oops! We didn't find that page". Well congradulations mo rons!
Constant problems and mistakes
I now ask clients, before I accept work from them, if payment comes via Visma. If so, I politely decline the work. Time is money. Dealing with Visma is unpleasant and time consuming. Maybe I should introduce a Visma penalty on all fakturer to cover my time and the cost of factoring out invoices to inkasso bureaux? Better to let someone else take that work. My clients will take their accounting in-house again eventually
Visma can only be contacted via a weird phone number, probably the kind you can't ring using "free minutes". I won't waste time and money listening to music to find out. Customer service "chat" appears to have collapsed
I presume they can't get the people
A client I had since 1990 is about to hear I'm no longer working for them due to Visma
Byttet til Visma Payroll på slutten av 2021
Byttet fra Huldt & Lillevik til Visma Payroll. Et omfattende system som tok litt tid å lære, men fikk fin support hjelp. Veldig fornøyd med Payroll som gir mye bedre oversikt og riktige utbetalinger f.eks. hvis ansatte slutter frem i tid. Datostyringen er veldig nyttig. Eneste negative at responsen kan være litt treg innimellom.
Søppel.
Søppel.
Mest tungvide systemet jeg har vært borti
Skriver samme jobb reise hver uke og halvparten blir godkjent og halv parten avvist HVER GANG
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.