Zeer ontevreden over Virexo
Zeer ontevreden over deze online shop. De levering duurde meer dan 3 weken. Uiteindelijk ontving ik 2 bikini’s die totaal niet lijken op wat ik besteld had. Ze waren echt vreselijk lelijk en totaal andere kleuren.
Ik heb per mail contact opgenomen maar ik kreeg initieel 10% terug van het aankoopbedrag. Een gratis retour en het juiste product ontvangen was niet mogelijk. Indien ik het bedrag volledig terug wou moest ik het naar hun depot in China(!) sturen. Met dus hele hoge verzendkosten voor mijn eigen rekening als gevolg. Nochtans lijkt het bij bestelling dat je gewoon in Nederland bestelt. Ik heb meerdere mails gestuurd waarbij ik zei dat ik niet akkoord ging met hun ‘oplossing’. In hun 2e reactie stelde ze 20% terugbetaling voor en in de 3e mail 30%. Maar toen zeiden ze wel dat dit hun laatste voorstel was. Ik ben hier niet op ingegaan aangezien ik dit geen correcte oplossing vind voor het ontvangen van een ander product. Het gaat hier niet om ontevredenheid over kwaliteit of de verkeerde maat. Want dan snap ik dat je niet gratis kan retourneren. In dit geval heb ik gewoon iets ontvangen wat ik niet besteld heb.
Doe jezelf een plezier en koop nooit bij Virexo.
Voor mij was het de eerste en laatste keer.