Banner for VIRA

VIRA Bewertungen 22

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed geholpen door Bob van Vira. We hebben ze allemaal getest Nobu en Vira en uiteindelijk voor de looks gegaan van de Vira. De fiets voelt super stevig aan en fiets als een trein!

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Fahrrad-Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Electric Cargo Bikes with Aesthetic Design and Everyday Freedom. At VIRA, aesthetics are at the heart of everything we create. We believe that an electric cargo bike should not only perform flawlessly, but also look beautiful. Our mission is to make sustainable mobility desirable through timeless design, refined details, and practical innovation. Every VIRA model is shaped by our focus on form, proportion, and material. The result is a cargo bike that feels light, balanced, and elegant, built for everyday life, yet designed with a distinctive aesthetic that stands out on the street. We design and assemble our bikes in our own facilities, ensuring consistency, durability, and exceptional craftsmanship. By managing the entire process ourselves, we combine honest pricing with the highest quality standards. Our customers value design, trust, and long lasting performance. We believe in transparency, personal service, and creating products that connect beauty with function. Choose a bike that moves with purpose and looks extraordinary doing it. Experience the perfect balance of performance and aesthetics, with VIRA.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed geholpen door Jesse op de…

Super goed geholpen door Jesse op de locatie in Lieshout. Hij nam alle tijd voor ons en hebben alle opties goed kunnen doorspreken. We hebben een testrit kunnen maken en de fiets hebben we samen met Jesse besteld. binnen 10 dagen wordt de fiets al thuis bezorgd! Ik raad dit echt iedereen aan. Deze fiets doet niets onder dan aan de veel duurdere merken.

28. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op de vrijdagochtend naar de vestiging…

Op de vrijdagochtend naar de vestiging in Hoofddorp gegaan, waar ik gelijk vriendelijk werd geholpen door Jesse. Goede uitleg, testrit en snelle levering. Ik weet zeker dat we hier heel veel plezier van gaan hebben. En raad iedereen Vira bikes aan.

27. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie bakfiets voor een goede prijs!

September 2025 hebben wij onze bakfiets gekocht bij Vira Bikes. Deze werd keurig thuis bezorgd. Al snel zaten we aan de 500 km voor de eerste servicebeurt, deze heb ik uit laten voeren bij een lokale fietsenmaker. Hier kwamen geen verassingen naar boven, afgezien van wat afstelling van de versnellingen en remhendels. Inmiddels al 1000+ km met de fiets gefietst en hij bevalt nogsteeds super! Echt een aanrader!

31. Januar 2026

Fijne bakfiets, matige service

Het is een heel fijne bakfiets tegen een goede prijs, maar... aan de service kunnen ze nog werken. Wij hebben veel achter afspraken aan moeten gaan en er waren wat fouten bij de levering. Aan de telefoon is de klantenservice heel vriendelijk, maar mijn tip zou zijn om te werken aan: van mooie woorden naar mooie daden. Nogmaals, top fiets voor een goede prijs. Voor de fiets alleen zou ik 4 sterren geven. De rest was voor ons onvoldoende helaas.

27. November 2025

Teleurgesteld

Houden zich niet aan afspraken. We hebben er al 10 keer achter aan moeten bellen. Communicatie en service kan veel beter.

13. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij met mijn Vira bakfiets

Ontzettend blij met mijn Vira bakfiets! De kwaliteit is top en hij rijdt geweldig. Wat mij vooral opviel, is dat deze fiets echt niet onderdoet voor de (veel duurdere) concurrentie. Daarnaast is de klantenservice van Vira supervriendelijk.

27. Juni 2025

Wij kwamen voor een vira

Wij kwamen voor een vira
Uiteindelijk voor een Nobu gegaan.
De service was uitstekend, goed geholpen.
De bestelling fijn samen doorgenomen en afgerond
Erg klantvriendelijk.
En de bezorging verliep ook vlekkeloos.
Ik zou het zeker aanbevelen!

9. Oktober 2025

Top ervaring met Vira!

Wat een topervaring!

Mijn vrouw wilde al heel lang een bakfiets maar ik wilde niet aan een Urban Arrow omdat ik deze veel te duur vind. Toen kwam Virabikes op ons pad via Instagram. In eerste instantie durfden we het nog niet aan omdat er 0 reviews waren, alleen een paar weken geleden zag ik dat dit positief veranderd was.

Op 28 september besteld en met een week netjes geleverd. Alles erop en er aan en wat mij betreft top kwaliteit voor een uitstekende prijs (actieprijs back to school). Als ik een ander groot merk zou zijn, zou ik me wel achter de oren krabben met deze concurrentie...

Kortom, ik zou Virabikes ten zeerste aanraden en dank voor de goede service!

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is officieel, wij hebben een Vira gekocht

Het is officieel, ik kon het niet laten en heb ook een Vira Bakfiets gekocht! Na de testrit waren mijn zoontje en ik helemaal verkocht. Een Mooie design, stevige fiets en een mooie prijs.

We zijn super goed geholpen door Bob die alles zorgvuldig uitlegde en mij zonder haast de testritten liet maken. Ik ben oprecht positief verrast. Ik sluit me aan op wat de vorige reviewers zei, “kwalitatieve concurrentie op komst!” en ik durf te wedden dat ik steeds meer Vira’s tegen ga komen. Ik ben blij en enthousiast om met mijn kleine op op stap te gaan op onze nieuwe fiets

27. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Instagram bij de Vira terecht…

Via Instagram bij de Vira terecht gekomen. Met deze prijs kon ik eindelijk mijn vriend overtuigen om een bakfiets aan te schaffen. Bob was enorm vriendelijk en onze dochter was ook meteen verkocht. We rijden vooralsnog als één van de weinige in Amsterdam met de Vira. Maar vast niet meer voor lang! Kwalitatieve concurrentie op komst!

26. September 2025

Helemaal top

Via een advertentie zijn we bij Vira uitgekomen. De prijs leek te mooi, dus we zijn gaan kijken in de winkel in Hoofddorp. Heel erg vriendelijk geholpen en een goede uitleg gekregen over de fiets en de introductie actie. Na een testrit besloten om die fiets te kopen en een week later stond deze al bij ons thuis.

We hadden helaas de verkeerde regenhuif ontvangen, maar dit was de volgende dag nog opgelost door Vira, dus prima service.

Inmiddels een paar honderd kilometer op de fiets gereden en hij bevalt nog steeds heel goed en is zeker vergelijkbaar met de andere bakfietsen die we hebben geprobeerd.

22. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bob en de team was echt top

Bob en de team was echt top! Was klein schade aan de fiets bij levering en ze hebben twee dagen later een nieuwe fiets geleverd.

Fiets werkt ook prima! Echt een aanrader

21. August 2025

Zeer tevreden

Wij zijn heel blij met onze vira bakfiets. We waren al een tijdje aan het rond kijken en waren gelijk enthousiast toen we vira tegen kwamen. Helaas waren er nog geen reviews omdat het merk zo nieuw was, dus twijfelde nog even om te bestellen. Ook omdat we zelf geen tijd hadden om langs de showroom te gaan. De openingsactie konden we niet voorbij laten gaan dus hebben we de gok genomen en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Voor het onderhoud konden we niet bij onze plaatselijke fietsenmaker terecht, maar na een mailtje naar vira bikes gestuurd te hebben zijn zij voor ons op zoek gegaan en kwamen met een fijne oplossing.

Al met al super tevreden!

7. Juli 2025

Wij kwamen VIRA online tegen

Wij kwamen VIRA online tegen en aarzelden eerst om de fiets te bestellen, omdat er nog weinig over bekend was. Al snel kwamen we erachter dat het merk nog vrij nieuw is. Ondanks die twijfel hebben we toch besloten te bestellen.

Tot onze verrassing werd de fiets al binnen 7 dagen geleverd. De communicatie rondom de levering was erg goed: ze waren goed bereikbaar en gaven duidelijke updates. Dat gaf veel vertrouwen.

Nu we de fiets gebruiken, merken we dat de kwaliteit echt uitstekend is. De fiets rijdt fijn, voelt stevig aan en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij zijn blij dat we toch de keuze hebben gemaakt voor VIRA en raden dit merk zeker aan!

3. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr