Viper-Flex® Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvilken super service ved Claus og Viperflex. Jeg har over nogle år, og især ved kørsel i Polen. Fået nogle skæve stænger på min skydestok. Jeg kom i kontakt med Claus, som inden sin ferie,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte min Viperflex skyde stok for mange år siden og den har været med rundt på jagt i flere andre lande. Jeg er superglad for den fordi den er så stabil og giver et sikkert skud på længere hol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købet et Go-lo beslag til min Viper Flex skydestop, men det passede ikke, kontaktede firmaet, som sagde at bare skulle komme forbi med det. De fandt ud af at det var en af de aller første... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Kvalitetsskydestokke - udviklet og produceret i Danmark. Giver et stabilt anlæg til al form for riffelskydning, så anskydninger reduceres.

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hvilken super service ved Claus og Viperflex

Jeg kom i kontakt med Claus, som inden sin ferie, uden omkostninger lavede og sendte min skydestok uden nogen omkostninger til mig.
Det er da service som er til at forstå!
5 stjerner herfra på service.
Jeg giver også 5 stjerner for selve stokken, som lever 100% op til mine forventninger.
Jeg tænker der efterhånden er skudt over 65 dyr fra denne skydestok.
Folk nævner den er svær at håndtere ved ændre af retning for dyr!
Det er kun et spørgsmål om, at have mange skydninger på banen og i tæren.
Jeg har ikke fundet den samme balance i andre produkter.
Mit længste skud med Viperflex er 260 meter. Stokken giver bare stabil støtte!!
Mvh.
Mikael Clausen

8. Juli 2026

Great customer service

Great customer service, very impressed. Replacement parts for shooting sticks sent rapidly, polite, fast communication throughout. Highly recommended.

12. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Best Stalking sticks and brand service

I own a Viper Flex Pro since June '23. I hunt in Switzerland and France. I Have been stalking deers (roes' and reds) and boars since then. They are the best 4 sticks available. Their design is efficient and minimalist (nn uneeded ropes or other fancy things like front stock attachment), they are very modulable in height (easy to adapt and SILENT), their carbon sticks are of high quality (no cracks, good fibers, great resin), they are easy to transport, they are really solid, they can be used as a long walking aid, their opening is super efficient, their grounding solid, they are light. Really the best, no question mark. Others are either too complex, have opted for unnecessary options (stabilising cord, front attachment), shaky (i won't name the brand), too heavy/bulky and noisy (many others ;-)). Anybody considering such a purchase can be assured to pick the best.

And then there is the brand service. I broke one leg, entirely my fault. I contacted the team, Claus answered and no question asked sent be a replacement part.

My only regret? Not to own yet a pro to go version. Even more packable (easy to carry on the bag went not used like when you are hunting and need both hands for a quick shot), even better for shooting seating, and.....used as walking poles!!! When i will get them i will also take the sticks in my steeper mountaineous hunting (chamois and mountain deers).

So thumbs and hearts up for this company, brands and products.

9. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte min Viperflex skyde stok for mange år siden og den har været med rundt på jagt i flere andre lande. Jeg er superglad for den fordi den er så stabil og giver et sikkert skud på længere hold.
Da stokken har været brugt meget har den været slidt igennem propperne i bunden, jeg kontaktede Claus og spurgte om jeg ikke kunne købe nogle nye, det kunne jeg ikke, men han ville sende nogle nye uden beregning og sende til mig,
Det kalder jeg service også efter så mange år jeg har brugt den.
Hilsen bjarke skipper

21. Mai 2026

Nyt beslag

Havde mistet mine beslag, så min skydestok var begyndt at "suse/synge" i vinden. Sendte en mail til Viperflex(Claus) om ønsket om at bestille nogle nye. Disse varv desværre udgået, da de havde optimeret med gummi overtræk i stedet for de gamle. Og jeg kunne bare kigge forbi, så ville han gerne sætte dem på også. Troede den slags service var væk i DK, men den lever i bedste velgående i "industrien" i Rønnede. Tak for opdateringen Claus!

19. Februar 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. Har en af de første viper flex. Fik den opdateret med nye gummi-rør så ikke den fløjter i blæsten.
Det tog ca. 10 minutter til en god pris.
En Seriøs og professionel virksomhed
Med gode produkter som holder.

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Viper-Flex til alle som vil have en fantastisk skydestok. Vi er en familie som bruger Viper Flex og den er genial. Men hvis du skulle være uheldig at få et problem med din skydestok, så kan jeg blot sige at du får en usædvanlig god service, som du ikke finder andre steder.
Mvh. Peter

12. März 2026

Fantastisk skydestok - enestående service

1) Viperflexen er en fantastisk skydestok!! Det er SÅ stabil og oven i købet let at håndtere!
2) Kundeservice i uhørt klasse!
Jeg skriver til Claus fra Viperflex; jeg har (helt selvforskyldt) klemt min skydestok i bilen.
Det er en lille skade, men nok til at det irritere mig. Jeg vil forhører mig om muligheden for at indkøbe reservedele… Claus svare; du sender den bare over, så udbedre jeg skaden - uden beregning!
Sagt som gjort. Dagen han modtager min skydestok med GLS, bliver den repareret og sendt retur til mig samme dag!
Det er kundepleje langt ud over hvad man kan forvente!!
Tilføjelse: jeg får min skydestok retur. Den er en af de lidt ælder modeller.
Jeg pakker den ud og ser at Claus ud over at reparere den, også har opdateret den med gummibelægning over justeringshullerne, som tidligere var dækket med plastik inddækninger - og oven i købet lige givet stokken en fin lille navnemærkning med mit for- og efternavn!
Det er da lige til at blive glad over!

25. Februar 2026

Kæmpe service

Kæmpe service, skrev en mail til dem i dag, om at købe nogle reservedele da jeg har ødelagt den skydestok som jeg købte i 2018, fik en mail tilbage max. 5 minutter efter jeg havde sendt dem min mail, og de vil reparerer min skydestok (som jeg har ødelagt) helt uden beregning, vanvittigt flot.

29. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En gang troede jeg skydestokke var for…

En gang troede jeg skydestokke var for jægere der ikke kunne lade vandet ud over buksekanten.
Jeg fik lov at teste en Viper og måtte bøje mig.... dybt.
Det er egentligt et tosset produkt. Det er lavet af en nørd, nørder kan ikke finde ud af at kostoptimere så man levere en 80% løsning som langt de fleste ikke opdager er 100%. I starten var det ikke et facy navn eller logo, ej heller kæmpe internet kampagner.
Det er noget så simpelt som godt håndværk og gode komponenter.
Nu har jeg næste en Viper alle steder hvor jeg kan jage (og i bilen) så jeg er klædt ordentlig på, sammen med min riffel og kikkert.
Tak for at I laver et ordentlig produkt, lige nu er mere end 100 dyr endt i fryseren ved hjælp af mine Vipers ;-)

9. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I en tid, hvor kritik ofte fylder meget, ønsker jeg at dele min yderst positive oplevelse!

Sidste weekend, nærmere bestemt søndag, henvendte jeg mig til Viper-flex med en irritation over, at min Viper-flex STYX PRO havde fået nogle mærker i gummiet, hvor knapperne kommer frem, og på et eller to steder var der endda opstået huller efter halvandet års brug.

Jeg spurgte, om dette var et problem, de var bekendt med, og hvordan de så på denne problematik.

Til min overraskelse modtog jeg et detaljeret og hjælpsomt svar få timer senere samme dag.
De forklarede, hvordan belægningen var blevet testet før markedsføring, spurgte om jeg havde husket at afspænde "knapperne" efter brug og under opbevaring og meddelte, at de tidligere havde observeret lignende situationer på en teststok, som ikke var blevet afspændt korrekt.
Uden yderligere forespørgsler tilbød de at om-belægge stokken gratis.

Selv efter jeg indrømmede, at jeg muligvis ikke altid havde fulgt instruktionerne nøje, stod tilbuddet ved magt.

Denne oplevelse fortjener virkelig at blive delt og ikke kun på grund af den fremragende kundeservice, men også som et eksempel på en leverandør, der virkelig står bag sit produkt.
TAK!

16. März 2024

Stabil og uundværlig

Jeg købte en af de tidligere modeller og er stadig imponeret over hvor præcis skydning man opnår.
Selv på længere hold over 200m. er det ingen sag at holde trådkorset stille.
Det bedste køb jeg længe har gjort.

6. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige hjemmekommet fra tur til Namibia

Lige hjemmekommet fra tur til Namibia - 5 brugte viperflex journey eller pro. Vi var alle begejstrede. Hold da op en forskel i forhold til tidligere jagter i det sydlige Afrika
Ole

22. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lange skud. Min kone og jeg er lige hjemkommet fra…

Min kone og jeg er lige hjemkommet fra Sydafrika, hvor vi skød en del col dyr. Der var en del lange skud der ikke kunne have ladet sig gøre uden Viberflex. De rigtige lange skud måtte vi bruge det ekstra ben med og med held. Vi måtte efterlade den hos PHer der var dybt imponeret. Nu må jeg ud og anskaffe mig en ny. Vh Rolf Hagstrøm

9. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HVORFOR har jeg ikke købt en viper flex…

HVORFOR har jeg ikke købt en viper flex styx elite før!!

Det spørgsmål har jeg stillet mig selv mange gange siden jeg fik den, jeg har også været ude og købe extra ben til den, man føler man står så solidt som det overhovedet er muligt!

Bedste køb jeg har foretaget mig!

6. Juni 2021

Super kundeservice

Min Viper flex blev bøjet efter den havde vært Polen 2 gang muligvis fordi den blev klemt under oppakning men den blev sendt ind og blev rettet op uden beregning og den virker som ny.

Det er noget af det beste grej jeg ejer.

5. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr