Kan varmt anbefales! Vi var forbi VIP Biler for at kigge på en VW Golf 7, og allerede efter prøveturen indgik vi handel. Hele processen var utrolig nem og behagelig – ingen stress, ingen pres,... Mehr ansehen
Kørte fra Nordjylland til Fløng for at handle en VW Polo som jeg havde forhørt mig på 2 dage tidligere. Sefer havde klargjort og synet bilen til jeg ankom efter aftale lørdag over middag og vi fik... Mehr ansehen
Købte en Kia Rio hos VIP biler Fik perfekt service..endda garanti på en brugt bil.. Så manglede jeg nogle ledninger til ekstra udstyr på stereoanlægget som de skaffet øjeblikkeligt og kunne he... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bilforhandler med 100 % tryghed som vi går dybt og kunderne føler sig trygt og glade inden og efter købet. Hos VIPbiler ApS byder alt indenfor bilbranchen bl.a bedste service, finansering, reparation af al bilmærke, cargarantie.⭐️🚘
Akacievej 8a, 2640, Hedehusene/Fløng, Dänemark
- Info@vipbiler.dk
- vipbiler.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedste bilkøb !
Jeg har købt en Golf – mit første bilkøb – og jeg er virkelig glad for bilen, selvom handlen gik hurtigt. Hvis der har været det mindste, har jeg kunnet ringe til Yassin, og det er altid blevet ordnet med det samme.
Jeg har oplevet god service og en respektfuld behandling hele vejen igennem – også som kvinde, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg kan klart anbefale VIP-Biler. 5+ stjerner herfra! 👍🏾
Købte en Kia Rio hos VIP biler
Købte en Kia Rio hos VIP biler
Fik perfekt service..endda garanti på en brugt bil..
Så manglede jeg nogle ledninger til ekstra udstyr på stereoanlægget som de skaffet øjeblikkeligt og kunne hente med det samme
Sidst men ikke mindst kan jeg stærkt anbefale det firma
Jeg kan trygt anbefale at bruge dette firma til køb af bil ny eller gammel
Tak hilsen Michael
Fremragende service
Fremragende service og super gode biler.
Allerede efter en kort køre tur indgik vi en super god handel.
Kan klart anbefales.
Jeg kom forbi Vipbiler og det kan godt…
Jeg kom forbi Vipbiler og det kan godt anbefales, servicen var god og hurtig
Virkelig god service
Virkelig god service! Super serviceminded og imødekommende. Kan varmt anbefales!
Sender min bil ned for at blive…
Sender min bil ned for at blive lavet,(bilen er købt hos dem) får den tilbage med en kæmpe ris i bagruden, efter de har lavet bagklappen da der kom vand ind i bagagerummet
Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Kan varmt anbefales!
Vi var forbi VIP Biler for at kigge på en VW Golf 7, og allerede efter prøveturen indgik vi handel. Hele processen var utrolig nem og behagelig – ingen stress, ingen pres, bare god og ærlig service.
Leveringen gik super hurtigt, og vi følte os godt taget hånd om fra start til slut.
Virkelig topklasse service og en tryg oplevelse hele vejen!
Vi handler gerne hos VIP Biler igen.
Jeg har fået en rigtig god og…
Jeg har fået en rigtig god og professionel service, jeg vil helt klart gerne anbefale at købe sin bil igennem VIP biler.
Service er i top
Blev betjent af Sefer og jeg må bare sige at service og kundekontakt er i topprioritet, man er virkelig i gode hænder. Køb bil trygt her👍🏼
Helt sikkert en forhandler jeg varmt…
Helt sikkert en forhandler jeg varmt kan anbefale. Fantastisk service, flinke og rare mennesker. Har købt bil der i dag lørdag d 20 september og blev fuldt tilfreds med behandlingen, derfor 5 stjerner. Så står du og mangler en god bil, så tøv ikke, for du er i gode hænder. :)
Har både fået serviceret min bil og nu…
Har både fået serviceret min bil og nu også købt ny bil hos VIP Biler. Super service. Alt er bare i top. Og Sefer er super flink og hjælpsom. Han gør alt for at vi er tilfredse. Kan varmt anbefale dem.
Køb af bil
Jeg kan virkelig anbefale vip biler ,vi kan på det varmeste anbefale denne bil handler .
Servicen er virkelig i top og meget imødekommende personale derfor vi vi meget gerne give 5 stjerner
Mvh Tom og Pia
Er så glad for min nye bil
Fandt en polo på DBA som jeg godt kunne lide og kom forbi fra Helsingør (ca45 min.)og prøvede den en lørdag. Skrev at om søndagen at jeg ville købe den. Mandag var de i gang med service, rengøring og nyt syn. Tirsdag eftermiddag er den klar 🥰 Den bedste service man kan få og virkelig søde og hjælpsomme. Kan klart anbefales herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fin service
Var forbi og få en prøvetur i en KA, og fandt bilen ok, købte og betalte den, og aftalte at jeg skulle hente den om 3 uger, var så forbi i går 10/8 - 25 for af hente den, og ALT var som det skulle være, den var serviceret, synet og på plader, imødekommende og flink fyr jeg handlede med.
Hurtig og nem oplevelse os VIP Biler!
Har netop købt en bil hos VIP Biler. Hurtig levering, super service!
Det gik utroligt nemt!
Min kæreste har købt bil hos vip biler…
Min kæreste har købt bil hos vip biler og jeg var med på sidelinjen. Virkelig en god oplevelse rigtig venlige samt profesionelle forhandlere. Kan helt klart anbefales
Very nice people .They help with…
Very nice people .They help with everithing. I just took car home after i sign papers.
They always check the car and They have only good cars.
Jeg er mega glade for personalet…
Jeg er mega glade for personalet imødekommende. De holder hvad de lover. Jeg vil varmt anbefale vipbiler fremover👍🏻
Varmt anbelafes,deres imødekommende og…
Varmt anbelafes,deres imødekommende og top service service😎👍
En super professionel oplevelse
En super professionel oplevelse fra start til slut. Jeg kan kun give VIP-Biler og min bedste anbefaling, hvis man skal handle brugt bil. Meget fair og serviceminded behandling
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.