Unternehmen hat geantwortet
Sød ung og tålmodig medarbejder der ikke gav op eller fik mig til at føle mig gammel og utilstrækkelig. Så er det en fornøjelse at få hjælp.
Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!
Silkeborgvej 260, 8230, Åbyhøj, Dänemark
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Rigtig hurtig og effektiv tilmelding, da jeg ville skifte fra mobilt bredbånd til fast forbindelse indefor få dage. Personalet i Aarhus, der stod for telefon- og personlig betjening i forløbet, var flinke og med skønt overskud, men især må jeg fremhæve montøren som var helt genial: Stik-kassen der skulle udskiftes sad svært tilgængeligt bag et skab, men han var dygtig og kreativ, så det alligevel kunne klares OG han kom spontant med godt gennemtænkte løsninger til bedre opstilling af modem bagefter "som han selv ville have gjort det, hvis det var hjemme hos ham". Det var en utrolig positiv start på ugen og på mit indtryk af VIOS. Her er en medarbejder i særklasse, som jeg gerne ville indstille til lønforhøjelse på stedet!

Antwort von Vios
Super venlig og hjælpsom ung mand (Ardavan) virkelig behagelig samtale.
5 guldstjerner herfra 😊

- perfekt kundeservice
- man føler sig godt behandlet af kompetent personale

Tak til Anne for super god hjælp og opfølgning ifbm. tilfredhed. 5 stjerner 🌟

Antwort von Vios
Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet.
Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret.
Så virkelig god service😀

Antwort von Vios
En hurtig og effektiv sagsbehandling og en venlig og behagelig person at tale med

Antwort von Vios
Jeg har haft mange problemer med tv via yuosee’ app. Lige nu ser det ud til, at det endelig er blevet rettet 🤞🤞 Vios har bakket mig op hele vejen 😊🌻

Antwort von Vios
Jeg fik en forkert regning, og så fik Vios mig i røret!!
Det var heldigvis en Anna på den anden side, som fik styr på det, med det samme. Tusind tak for god oplevelse :)
fik endda 2-3 måneder gratis - Anna er en Legende

Antwort von Vios
Super god kundeservice så er det Victor hos Vios. Venlig og imødekommende og kompetent. Vios er et eksempel på, at god kundeservice stadig findes.

Enestående god hjælp.
Forstod mit problem og slap mig ikke før end problemet var løst - og med tilbud om opfølgning.

Antwort von Vios
Efter 3 dage med problemer med nettet, får jeg endelig en medarbejder, jeg føler som har den tid og den kendskab til det som problemet er og fører mig igennem hele processen og faktisk får det til at virke til sidst.
Medarbejderne her jeg gerne vil skrive om det er Laurits, som er en kæmpe champ og virkelig samarbejdsvillig, klog på sit område og ved han snakker om, så en kæmpe klapsalve til ham

Antwort von Vios
Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar omkring fejlfinding, som allerede blev startet søndag.
Sagen blev dog først løst mandag, da der var udfordringer med det modem jeg havde fået.
Jeg skrev med Ardavan, som hurtigt fik hjulpet mig videre og satte mit modem i Bridgemode, sådan jeg kunne bruge eget udstyr.
Forbindelsen spiller og jeg har den hastighed jeg bestilte og fik en fremragende service.

Antwort von Vios
Jeg havde mistet mit internet. To forskellige medarbejdere forsøgte uden held, at hjælpe mig tirsdag.
Onsdag formiddag fik jeg fat i en tredige medarbejder,
som meget tålmodigt lykkedes med at komme i mål - det varede næsten 2 timer, men det lykkedes - god analyse
struktureret fremgangsmåde. Tak!

Antwort von Vios
Jeg talte med Viktor, og betjeningen var hurtig og effektiv.

Antwort von Vios
Jeg er i chok. Overfor hvad jeg har oplevet i dag. Jeg kommer ned i deres butik for at aflevere mit modem tilbage. Der mangler et klistermærke med kode. Hvilket gør at de ikke vil tage mit modem tilbage. Jeg har kode og klistermærke. Men intet hjælp at hente. De vil ikke tage imod det. Det bliver ihverfald ikke uden en regning. Som jeg kan få lov at betale.
Det er tydelig, at fordi jeg ikke ønsker at være kunde hos dem længere. Så skal jeg betale. Jeg hæver min stemme i butikken fordi jeg ikke føler mig mødt. Hvilket ender ud i at deres medarbejdere også stå og råber af mig. Det er virkelig dårlig kundeservice.!

Antwort von Vios
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.