violasky.com Bewertungen 380

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg blev opmærksom på Viola Sky, har jeg ikke købt andet lingeri eller badetøj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstændig fantastisk! Og det desuden en fænomenal service Sonja yder, hve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet er af høj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne måske anfægte, at de benyttede modeller på hjemmesiden ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ELSKER de smukke trusser med verdens bedste pasform, som tager mange år at slide op. Jeg er stor fan af Sonjas feminine lingerie-univers!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par år og er altid blevet vejledt og hjulpet når jeg har haft br... Mehr ansehen

1. Dessousgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kære Kathrine 💗

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en dejlig shoppeoplevelse, og at du er tilfreds med produkterne. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Viola Sky.

Kh Sonja - Viola Sky

Kære Annelise

Tusind tak for de flotte stjerner. Det betyder meget for os.
Vi håber at få fornøjelsen af at hjælpe igen en anden gang.

De bedste hilsner Sonja/Viola Sky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste undertøjsbutik i København…

Bedste undertøjsbutik i København 💯❣️❣️❣️❣️❣️samt suveræn service❤️

27. September 2024

Kære Rasha

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❤️

Det gør os virkelig glade at høre, at du synes, vi er den bedste undertøjsbutik i København og at servicen har været i top.

Vi sætter stor pris på din ros og ser frem til at forkæle dig med endnu flere skønne oplevelser fremover.

Kh Sonja/Viola Sky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk lækkert undertøj i fine…

Fantastisk lækkert undertøj i fine farver og lækkert pakket ind💞
Pasformen er god og jeg køber igen.

3. Oktober 2024

Kære Line

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye undertøj og vores indpakning. Det betyder meget for os at vide, at pasformen lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 💞

Alt er perfekt

25. September 2024

Kære Christina

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Hvor er det dejligt at høre du er tilfreds. Vi håber vi må få fornøjelsen af at hjælpe dig en anden gang. 💞

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kære Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med blonden og dens pasform. Din feedback betyder meget for os, og vi håber, at du vil få glæde af dit køb i lang tid fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig webshop (når man…

Nem og overskuelig webshop (når man kender sin størrelse). Og så er Viola Skys produkter virkelig lækre og af god kvalitet.

2. September 2024

Kære Tina

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de fem stjerner! 🌟 Hvor er det dejligt at høre, at du fandt webshoppen nem at bruge, og at du er begejstret for Viola Sky-produkterne.

Vi glæder os til at se dig igen!

Fantastisk service

Fantastisk service.
Hurtig levering og varer af høj kvalitet. Dyrt men lækkert.
Luksus indpakning, og et personligt kort ilagt pakken.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Viola Sky.

3. September 2024

Kære Grethe

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at du sætter pris på vores hurtige levering, kvaliteten af vores varer og den personlige indpakning.

Vi stræber efter at levere en luksuriøs oplevelse hver gang, og det glæder os, at det bliver bemærket.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Viola Sky. ❤️

Super hurtig service

Super hurtig service
Fantastiske produkter

3. September 2024

Kære Johanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Det betyder rigtig meget for os!

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Viola Sky og håber, du fortsat vil være lige så glad for dine køb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været virkelig glad for mange…

Jeg har været virkelig glad for mange af jeres produkter: pyamas, natskjorte og morgenkåbe. Men jeg savner en kortærmet eller 3/4 ærmet natkjole uden krave til de varme trope nætter...

26. August 2024

Kære Laila

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om vores produkter – det sætter vi virkelig stor pris på! Vi er så glade for, at du har haft gode oplevelser med vores pyjamas, natskjorte og morgenkåbe.

Tak også for dit input om natkjoler. Vi elsker, når vores kunder deler deres ønsker og idéer med os, da det hjælper os med at blive endnu bedre. Vi vil bestemt tage det til efterretning, og hvem ved – måske er det noget, du vil kunne finde hos os i fremtiden.

Endnu en gang tak for din tid og feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Viola Sky! 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig kundeservice og hurtig levering

Venlig og meget hurtig service og lækre produkter pakket fint og indbydende ind. En anelse små i størrelsen (gå en størrelse op).

4. August 2024

Kære Sara 💗
Tusind tak for din fine anmeldelse og gode feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert undertøj og badetøj med perfekt…

Lækkert undertøj og badetøj med perfekt pasform, og super service!

4. August 2024

Kæreste Dorte 🌸
Hvor er det SKØNT at høre. Tak for din dejlig positive anmeldelse. Den blev vi meget glade for.
Kh Sonja 😘

Lækre produkter...

Lækre produkter der kommer i den fineste lyserøde pakke.

27. Juni 2024

Kæreste Julie 💗
Tusind tak for din smukke anmeldelse.
Lyserøde knus til dig. 💞
Kh Sonja 😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre kvalitets produkter og hjælpsom ved henvendelse.

Viola Sky har de lækreste produkter. Jeg er meget begejstret for bambuslinjen, men har også trusser og chemiser fra andre linjer. Butikken er så fin, så slå et smut forbi, hvis du har muligheden, men ellers fungerer online handel upåklageligt og med hurtig levering.

29. Juni 2024

Kæreste Sanne 💖
TAK for din SKØNNE fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre. Vi er meget glade for tilliden.

Flotte varer!

Flotte varer!
Hurtig levering og nem retur.

25. Juni 2024

Kæreste Christina 💗
1000 Tak for din flotte anmeldelse. Den gør en forskel her. 💞
Jeg håber du vil handle hos Viola Sky en anden gang.

Dejlig badedragt

Dejlig badedragt. God service.

25. Juni 2024

Kæreste Anna 💕
Tak for din fine anmeldelse. Håber du har haft en skøn sommer i bølgerne blå. 🐬

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke størrelsessvarende

Jeg synes, det er nogle meget smukke ting, men må altså sige, at underdele på ingen måde er størrelsessvarende! Jeg er normalt en str 36-38, nok mest 38, men har lige købt en bininitrusse i 38, som ikke engang kan komme op over bagdelen. Vil tro, jeg skulle 2-3 numre op, hvis det skulle lykkes. Og samme oplevelse har jeg haft med et par trusser, jeg købte.
Det gør bare oplevelsen super ærgerlig.

26. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Sara

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du synes, vores ting er smukke. Vi beklager dog meget, at størrelserne ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tilbyder både måltagning og vejledning i vores butik, og vi har også et målskema på vores webshop for at hjælpe med at finde den rette størrelse. Vores produkter er designet baseret på det danske målesystem for dametøj fra Dansk Teknologisk Institut, men vi forstår, at der kan være variationer i pasformen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse, så du får den bedste oplevelse med vores produkter. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge vores butik, hvor vi kan tage mål og guide dig til den bedste pasform.

Vi håber, at vi kan få lov til at rette op på din oplevelse og give dig den gode oplevelse, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Sonja / Viola Sky

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse af handle her!

Altid en fornøjelse af handle her!
Super nemt, hurtig og korrekt levering og altid god service ved evt. spørgsmål.

3. Juni 2024

Kære Claus

Tusind tak for din skønne og positive anmeldelse. Det varmer meget.
De bedste hilsner Sonja / Viola Sky

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr