Vintello Bewertungen 317

TrustScore 1 von 5

1,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij Vintello Orthopedische slippers met de naam Robin besteld. Na betalen van 42.95 euro kwam ik erachter dat ze uit China komen. Het kwaad is dus al geschied. Na ongeveer 1 week kwamen ze binnen. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pure Oplichting!!!!!! Maak met zoveel mogelijk mensen melding bij ACM ConsuWijzer zoals "Roy" al in een eerdere revieuw adviseerde, goeie tip Roy!!!!! In oktober 2025 2 dezelfde truien gekocht, half... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters met geen retour garantie. Proberen alles om geen retour aan te nemen. Retour kosten zijn voor de klant, valse website beschrijving. Retour kosten staat pas bij de retour link. Reto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht retourbeleid Nette mail gestuurd voor retour product Het antwoord is nog slechter: Beste. Dank u voor uw bericht. Ik begrijp uw frustratie en waardeer het dat u uw zorg... Mehr ansehen

1,1

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Webwinkel uit China die net doet of ze…

Webwinkel uit China die net doet of ze een Nederlands zijn.kledong voelt en ziet er niet uit zoals op foto en dan moet je het voor minimaal 15 euro aan porto kosten retour sturen naar China. Terwijl ze een postadres in Nederland hebben

1. Juli 2025

Erin getuind

Valse voorlichting. Erin getrapt. Je denkt fraaie Italiaanse schoenen te krijgen, maar wat je verdient de naam schoon nauwelijks. Goedkope Chinese troep waarvan ik zelfs betwijfel of ze een wandeling buiten zullen overleven. Retourzending moet naar China en kost tussen 15 en 35€. Stelletje oplichters.

15. Juli 2025

Oplichters

Oplichters! Kreeg schoenen pas na 3 weken verkreukeld binnen (zaten niet in schoenendoos). Schoenen bleken goedkope Chinese kopieën. Leken niet op origineel. Retour sturen (15-25 euro) niet de moeite omdat ik las dat retouren soms niet eens geaccepteerd worden in China. Toen met klantenservice gemaild, dat ging wel snel, via chatbot vermoed ik. Uiteindelijk me verlies genomen en kreeg na een dag 40% van aankoopbedrag teruggestort. Dat dan weer wel. Lesje geleerd….

WANPRESTATIE!!!!

Ik heb via de website linnen overhemden bestemd, maar kreeg, weliswaar qua model de overhemden, maar dan van 35% katoen en 65% polyester. Schoolvoorbeeld van wanprestatie. Vervolgens wordt mij doodleuk verteld dat ze mij hooguit 20% terug kunnen betalen en dat de producten dan voor €20 á €25 teruggestuurd kunnen worden naar het magazijn. Gelukkig heb ik betaald met een creditcard, dus dat komt wel goed. Maar mensen, alsjeblieft, begin er niet aan.

Pure oplichters

Zeer slechte kwaliteit van de kleding. Ze prijzen iets aan als linnen wat goedkope polyester is. Lange levertijd en retourprocedure is waardeloos.
Pure oplichterij!
NIET KOPEN!!

Echt waardeloos bedrijf..

Echt waardeloos bedrijf... Chinese rommel, hartstikke nep, lange levertijd... retour kost minimaal 20 euro omdat het naar China terug moet... en kontakt/service is via chatbot... lang leve de oplichting.. kom maar op Kees van der Spek ;-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk kan ik dit bedrijf niet eens…

Eigenlijk kan ik dit bedrijf niet eens 1 ster geven.
3 korte broeken besteld en helaas een maat te klein. Krijg gelijk een mail op mijn retour vraag van we geven u 10% van het aankoop bedrag terug. Daar ging ik niet mee akkoord. 2e mail 20% van het aankoop bedrag en daar moet ik het mee doen. Had ik maar voorgaande reviews gelezen. Dom van me. Dus beste mensen. Wees gewaarschuwd en bestel hier niks.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Je denkt dat je bij een Nederlands bedrijf bestelt, maar na bestelling kom je er achter dat het uit China komt. Levertijd ontzettend lang, kwaliteit slecht. Als je wilt retourneren geven ze aan dat het tussen de 15-25 euro kost en dat het naar China teruggestuurd moet worden. Pure oplichting.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

besetllingen blijven zeer lang weg en…

besetllingen blijven zeer lang weg en het retour beleid deugd niet.
Bij kopen weet je niet dat de goederen nog uit China moeten komen maar bij retour worden zeer hoge retour kosten in rekening gebracht. Puur bedrog. Op de website staat dat ze 100% garantie geven op kwaliteit. Bedrog.

10. Juli 2025

Bedrijf liegt en bedriegt

Bedrijf liegt en bedriegt. Kopen veel spullen in bij Chinese bedrijven voor zeer lage bedragen en vragen Nederlandse bedragen aan klanten. Onlangs shirt gekocht waarvan gezegd werd dat het niet uit China zou komen......wel dus!

8. Juli 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Ga er niet mee in zee!!!!!
Bestelde een blouse met korte mouwen die er leuk uit zag in hun webshop. Ontving een blouse met lange mouwen van zeer slechte kwaliteit. Een letterlijk waardeloze prul!!!

7. Juli 2025

Miskoop

Ik koop bij jullie een G star raw zwemshort komt uit China. Een regelrechte miskoop
Logo op geplakt?geen binnen broek,raar voor een zwembroek? En een flutmodel.
Hij ligt nu in de kliko
Hou op met flauwe kul.

8. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DAnk voor de feedback mensen

DAnk voor de feedback mensen! Ik zag een mooie aanbieding, mooi shirt, bijna uitverkocht. Ik dacht, ik check even trustpilot. Uiteraard niets gekocht :)

7. Juli 2025

Moest verboden worden

Moet toch echt verboden worden dat zulk soort oplichters tegen betaling een advertentie op google kunnen plaatsen wordt 100% linnen belooft en je krijgt 95% polyester en 5% katoen. Ben er ook ingetrapt en als je dan de reviews leest wordt je eigenlijk gedwongen om de 20% terugbetaling te accepteren omdat je anders nog een keer €20,- moet betalen voor verzending en de kans klein is dat je je geld terug krijgt.pure oplichting 😡

5. Juli 2025

Niet hier bestellen!!!!

Niet hier bestellen!!!!! Ik wil een broek retour sturen, maar je moet een mail sturen voor retourinstructies. Vervolgens krijg ik een mail dat ik een foto moet sturen van het te retouren artikel zodat ze kunnen beoordelen of het aan hun (voor ons onbekende) retourvoorwaarden voldoet. Daarna krijg ik een mail of ik het artikel niet wil behouden voor 10% korting. Nee! Het is de verkeerde kleur. Ik vraag of ik het voor een andere kleur kan ruilen. Daarop antwoorden ze dat ik 20% korting op het te retouren artikel kan krijgen. Mijn antwoord blijft nee en dan vertellen ze me doodleuk dat de retourkosten 20/25 euro zullen bedragen!!!! Zijn ze helemaal gek geworden???????? Hoe durf je zo met je klanten om te gaan? Ik ga dit op zo veel mogelijk plekken melden en aangifte bij de politie doen!

1. Juli 2025

Terrible clothes. Might as well buy from Temu

This company advertises itself as an Amsterdam based clothing store...it isn't. Everything is made and shipped from China. I ordered some summer trousers that were described as a linen/cotton mix, when they arrived about 2 weeks later, they were 100% polyester. They look like trousers from Temu.
Don't buy from this company.

4. Juli 2025

NIET KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP

NIET KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP! IS EEN DROPSHIPPER!
Heb een heren sport-/zwembroek azuurblauw met G-Star Raw opdruk gekocht. Een aanbieding voor de helft van de prijs. Heerlijk koopje, dacht ik. Binnen tien dagen geleverd.
Na ontvangst en openen van de verpakking blijkt het een NEP G-Star uit China te zijn. En de mooie azuurblauwe kleur is geleverd in een babyblauwe. Totaal niet de kwaliteit die je voor de prijs zou kunnen verwachten. De maat, die ik tevoren via de matentabel intensief heb gecheckt, klopt niet.
Retourneren? Naar mogelijk door naar China terug te sturen tegen minimaal 15 euro eigen kosten. Geen gekd terug maar een waardebon.

4. Juli 2025

Oplichters

Oplichters, je bestelt een zwembroek voor veel geld en je krijgt gewoon een kort broekje van 3 euro of zo uit China.

3. Juli 2025

Super oplichters!

Super oplichters!
Klopt niets van levering en ook retourzenden met hoge kosten loopt verkeerd af! Na maanden pakket weer op de stoep. Adres lijkt niet te kloppen… en naar het geld kun je fluiten van de aankoop maar ook van de retourkosten € 26,-

Nooit iets kopen daar!

2. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr