Vintage Cuisine Poland Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkty, puszki w kolorze czarnym i czerwonym, które zamówiłam są nie dość, że praktyczne to jeszcze ładnie wykonane. Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezpr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i now... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Głośność radia

Dzień dobry, dostałam dzisiaj zamówione radio, jest ładne, odbiera super, ale niestety jest bardzo głośne. Na maksymalnym wyciszeniu jest i tak bardzo głośne. Czy można jeszcze coś z tym zrobić?

2. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dzień dobry,
dziękujemy za informację. Skontaktowaliśmy się z Panią w tej sprawie, aby zapewnić jak najlepszą pomoc związaną z radiem. Bardzo proszę o sprawdzenie skrzynki pocztowej :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko jak zawsze szybko i sprawnie

Wszystko jak zawsze szybko i sprawnie, produkty super,dobrze zapakowane, polecam

Antwort von Vintage Cuisine Poland

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Przesłanie produktów b.szybkie.Bardzo…

Przesłanie produktów b.szybkie.Bardzo ładne kartonowe opakowania.Kupilam 4 rzeczy które wyglądają efektownie.Wyprobowalam jedynie radio
i tu mam zastrzeżenia- jest bardzo chybotliwe a po drugie szybko się wyłącza ale jak do kuchni może byc

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za opinię. Odezwaliśmy się do Pani w kwestii radia drogą mailową.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo szybka przesyłka i dobrze…

Bardzo szybka przesyłka i dobrze zabezpieczony produkt

Dzień dobry,
Bardzo miło nam słyszeć, że nasz sklep spełnił Pani oczekiwania!

Estetyka lodóweczka

Estetyka lodóweczka, oczywiście funkcjonalność

Dzień dobry,
Bardzo miło nam słyszeć, że nasz sklep spełnił Pani oczekiwania!
Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i stanowi ogromną motywację do dalszego doskonalenia naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić pozytywne doświadczenie zakupowe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Podoba mi się ta seria Agd

Podoba mi się ta seria Agd. Obudowy estetyczne w ładnym kolorze.

26. Juni 2025

Dzień dobry,
Bardzo cieszymy się, że nasz sklep spełnił Pani oczekiwania!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobra jakość produktu za atrakcyjną cenę

Dobry i szybki kontakt ze sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Bardzo atrakcyjna cena. Blender wysokiej jakości. Towar bezpiecznie zapakowany

26. Juni 2025

Dzień dobry,
Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i stanowi ogromną motywację do dalszego doskonalenia naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Pani pozytywne doświadczenie zakupowe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybka sprawna wysyłka produkty bardzo…

Szybka sprawna wysyłka produkty bardzo ładne wszystko sprawne kupiłam już kilka i ciągle wracam po inne do kompletu.

28. Mai 2025

Dzień dobry,
Bardzo cieszymy się, że nasz sklep spełnił Pani oczekiwania.

Świetne garnki

Bezproblemowe zakupy, bardzo szybka dostawa, świetne garnki, wszystko dobrze spakowane.

27. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reklamacja rozpatrzona jak żaden inny…

Reklamacja rozpatrzona jak żaden inny sklep, w expresowym tępie bez odsyłania a na nowe garnki czekałam aż pół dnia 😊pani przemiła a ogólnie mam dużo produktów z tego sklepu i za każdym razem na 5.

29. Mai 2025

Dzień dobry,
Bardzo cieszymy się, że nasz sklep spełnił Pani wszelkie oczekiwania!

Super

Ekspresowa realizacja, bardzo dobra jakosc produktow

27. Mai 2025

Bardzo cieszymy się, że nasz sklep spełnił wszelkie oczekiwania.
Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i stanowi dla nas ogromną motywację do dalszego doskonalenia naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Pani pozytywne doświadczenie zakupowe!

super radyjko

super radyjko! ekstra bajer, bardzo stylowe, perfekcyjnie wykonane! mąż zachwycony prezentem;) świetny kontakt ze sprzedającym. uczynna i serdeczna postawa wobec kupującego, na zapytanie o możliwość jak najszybszej wysyłki - błyskawiczna odpowiedź, obietnica wysłania w dniu rozmowy i dotrzymanie słowa! POLECAM GORĄCO

28. April 2025

Bardzo cieszymy się, że nasz sklep spełnił wszelkie oczekiwania.
Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i stanowi ogromną motywację do dalszego doskonalenia naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Państwu pozytywne doświadczenie zakupowe!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na początku roku kupiłam komplet trzech…

Na początku roku kupiłam komplet trzech garnków emaliowanych w kolorze beżowym. Niestety po otrzymaniu przesyłki okazało się że każdy garnek ma defekt, wgniecenie lub wybrzuszenie na metalowym spodzie lub krawędzi. Nie były to duże uszkodzenia więc machnęłam ręką bo komplet był w obniżonej cenie.W trakcie niezbyt intensywnego użytkowania emalia na największym garnku zaczyna odpryskiwać. Komplet ładny ale chyba to jakiś drugi lub trzeci gatunek. Słaba jakość. Zachwalanie tych produktów jest nieadekwatne do ich jakości...

30. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Staramy się zapewnić najwyższą jakość naszych wyrobów, dlatego każda informacja zwrotna jest dla nas bardzo cenna.

Uprzejmie poprosimy o wiadomość prywatną. Mamy dla pani propozycję rozwiązania zaistniałego problemu. Liczymy na to, że uda nam się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Z poważaniem,
Zespół Vintage Cuisine

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr