VintageCrew Bewertungen 133

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lobby shows around 4500 concurrent players Saturday night. Real-time, plausible. Doesn't help me win but feels honest. Would prefer if the counter showed live game-specific (blackjack, roulette) sub-c... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at kontakte! Jeg bestilte en bluse tirsdag og vurderede ud fra jeres hjemmeside at den sagtens kunne blive leveret til weekenden, hvor den skulle bruges til fødselsdagsgave. Da jeg intet ny... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig service!! Jeg sendte en meget forvasket hoodie som lugtede af røg tilbage til deres adresse for snart 2 uger siden...Jeg har skrevet 2 e-mails og ringet en del gange! Jeg har stadigvæk i... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwarenladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

VintageCrew er en bæredygtig webshop med de fedeste vintage-produkter. Vi kan tilbyde vintage crewnecks, hoodies, t-shirts og meget andet. Skriv endelig en mail til os hvis du har spørgsmål.

1,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Hurtig levering.

Sweat shirten er lækker tyk og god i kvaliteten.

22. Dezember 2021

Hej Ane,

Tusind tak for de pæne ord - det betyder meget.

Super god kvalitet

Super god kvalitet, og fede farver men synes godt de kunne informerer om at størrelserne er små, ved godt at det er forskelligt fra person til person, men købte det jeg plejer og bruge og det var dsv for småt. Men ellers super fedt tøj

17. Dezember 2021

Hej Nick,

Tak for din anmeldelse - din feedback er meget værdsat.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke bedste kvalitet

Pakken kom hurtigt eller hvad efterhånden er standard. Trøjene er lidt små i størrelse hvilket kunne skrives som info. Derudover så var trykket på min trøje lidt skidt, sådan ved bogstaverne var der lavet lidt fejl plus nu da jeg har vasket 2 gange er jeg bange for at vaske den mere, ellers falder trykket af.

15. Dezember 2021

Hej Nikolaj,

Vi har en masse forskellige modeller/styles, inklusiv genbrugstøj, så størrelserne kan desværre variere meget. Heldigvis har man altid som minimum 14 dages returret.

Hvis du oplever problemer med kvaliteten på tøjet, så kontakt os endelig. Så sender vi hellere end gerne en ny afsted til dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækkert tøj til fornuftige priser.

Lækkert tøj til fornuftige priser.
Hurtig ekspedition.

5. Dezember 2021

Hej Vicky,

Tak for din anmeldelse og de søde ord! Hvad kan vi gøre bedre, for at anmeldelsen kommer helt op på 5 stjerner?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god hjemmeside med lækkert…

Mega god hjemmeside med lækkert kvalitets tøj der følger deres størrelses guide!
Under hele forsendelse fik man opdateringen 10/10 service 100%
Fik varen lige til tiden og fik virkelig for hver en krone jeg havde brugt, mega god oplevelse(:

3. Dezember 2021

Hej Nicolai,

Først og fremmest - tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det er fantastisk at høre at du er tilfreds med din Mystery Box og at leveringen fungerede som den skulle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har modtaget en pakke igen med to…

Har modtaget en pakke igen med to sweatshirt og en t-shirt fra jer. Er så tilfreds med jeres søde og hjælpsomme måde i driver jeres forretning. Virkelig fine sweatshirt og t-shirt 🌞🌞 god dag

2. Dezember 2021

Hej Helle,

Tusind tak for de søde ord - det var en fornøjelse at hjælpe dig med gaverne.

Alt fungerer perfekt

Alt fungerer perfekt. 👍

2. Dezember 2021

Hej Susanne,

Sådan! Det er vi meget glade for at høre.

God jul til dig og dine nærmeste 🎄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside og god service

Fin hjemmeside og god service, hurtig levering

1. Dezember 2021

Hej Litten,

Tak for din anmeldelse! Fantastisk at alt fungerede som det skulle. Glædelig jul 🎄

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og trøjen er i god kvalitet

28. November 2021

Hej Niklas,

Tusind tak for de pæne ord - det betyder meget!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, alt passede perfekt vil klart anbefaler VintageCrew til andre

22. November 2021

Hej Oliver,

Fantastisk at høre! Rigtig go' dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig ekspedition og varen svarede…

Lynhurtig ekspedition og varen svarede til billeder, beskivelse m.m.

8. November 2021

Hej Leif,

Dejligt at høre at vores levering har levet op til dine forventninger. Rigtig go' dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindssygt fede styles og hurtig…

Sindssygt fede styles og hurtig levering!

14. Oktober 2021

Hej Karoline,

Mange tak for de pæne ord! Det er vi meget glade for at høre.
Rigtig go' fredag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, var der inden for to dage.
Alt var som det skulle være, trøjerne passede perfekt og kvaliteten var yderst fremragende.

1. September 2021

Hej Andreas,

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Vi glæder til, forhåbentligt, at betjene dig igen.

Helt tilfreds

Helt tilfreds, der var dog enkelte pletter jeg ikke havde set!
Men ellers alt godt, hurtig levering og dejlig service!

20. August 2021

Hej Esther

Tusind tak for de søde ord - rigtig god dag!

Super godt

Havde hørt meget om vintagecrew så tog beslutingen at bestille derfra. Min pakke tog lidt lang tid om at komme men ellers meget tilfreds! Købte en størrelse L for havde hørt de var små i størrelse og den kan jeg bekræfte de er. Bruger normalt s-m i oversized sweatshirts. Super lækkert ellers kæmpe anbefaling.

3. August 2021

Hej Simone

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er meget værdifuldt for os. Tak!

Umuligt at kontakte!

Umuligt at kontakte!
Jeg bestilte en bluse tirsdag og vurderede ud fra jeres hjemmeside at den sagtens kunne blive leveret til weekenden, hvor den skulle bruges til fødselsdagsgave. Da jeg intet nyt havde hørt omkring afsendelse fredag, besluttede jeg at annullere min ordre. Det er så åbenbart totalt umuligt! Jeg skrev en mail, skrev i jeres chat, skrev på Messenger og ringede utallige gange. På telefonen blev jeg mødt af en ligegyldig telefonsvarer, så jeg lagde derfor en besked. Intet svar!!
Lørdag får jeg så besked om at nu er den afsendt og idag - onsdag! - kunne jeg afhente den i pakkeshop.
Ingen kundeservice overhovedet, utroligt at I kan drive forretning på den måde….

7. Juli 2021

Hej igen Susanne

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse! Vi har simpelthen bare været ramt af ferie og mange henvendelser samtidigt. Jeg håber dog du er tilfreds med selve produktet, og den løsning/kompensation vi fandt frem til.

God weekend :)

Hans-Kristian, VintageCrew

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr