Desværre en dårlig oplevelse med CEO omkring en meget forkert tilbudsgivning, og besøg fra urutineret vinduespudser som gik uden at være færdig. De fleste vinduer er pudset okay - men der er mange ube... Mehr ansehen
Arbejdet blev udført til fuld tilfredshed. Fik pudset både ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sød overfor vores hvalp på 4 måneder. Alt blev husket, hvilket er så dejligt, da jeg ellers... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besøget af vinduespudseren. Og resul... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hvem er VinduespudserXperten? Godt så. Du står og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille håndfuld klik på din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma på Google. Du ringer til firmaet, og får booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sådan… Desværre er det nødvendigvis ikke tilfældet. Vinduespudserforretninger består nemlig af en masse små aktører – ofte enkeltmandvirksomheder. De større vinduespudservirksomheder, fokuserer primært på større virksomheder, og går derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkøb af materialer, markedsføring og fakturering. Som du nok kan tænke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at være svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandør. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder målrettet på at blive branchens etablerede spiller, når det kommer til privat Vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skånsomme for dit hjem Har nøje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle være ude Eller sagt på en anden måde: vinduespudsning under ordnede forhold
Værkstedsgården 8, 1 sal, 2620, Albertslund, Dänemark
- info@vinduespudserxperten.dk
- vinduespudserxperten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Øv, første og sidste gang vi prøver det!
Selve forløbet op til de kom var super fint, sød support medarbejder der ringede til mig og bekræftede bookingen. De havde tid 2 dage efter, det var helt perfekt.
Nå, de smutter så når de er færdige og så går vi ellers rundt og kigger.
Da det så blev dagen hvor de skulle komme var de 30 min forsinket, det er selvfølgelig uheldigt, men det betøg også at det møde jeg havde skubbet nu lå oveni at de rendte rundt og pudsede vinduer, ikke det mest heldige. De bragte en meget uheldig lugt med som gjorde vores gulve lugtede meget grimt.
Nå, de smutter så når de er færdige og så går vi ellers rundt og kigger.
Jeg ved ikke hvad det var, men de havde efterladt mærker og skidt overalt. På samtlige vinduer åbnede vi og så lå der beskidt vand under. Vi var nødt til at vaske hele vores gulv fordi der var skidt fra vinduerne og vand der var efterladt. Selve vinduerne blev måske vasket 70%, der var stadig så meget skidt og møg vi selv måtte vaske af bagefter. Alt i alt var det spild af tid penge og det har bare gjort os endnu mere trætte af det her...
Kom aldrig hverken første eller anden…
Kom aldrig hverken første eller anden gang vi havde en aftale. Besynderlige undskyldninger.
God service og flot pudsning
God service og flot pudsning, kan anbefales
Hurtig service, men dårligt resultat
Jeg fik vasket vinduer tilbage i april. Jeg blev kontaktet dagen efter, jeg havde udfyldt formularen på deres hjemmeside, og de kunne komme allerede en uge efter, så det var jo fint.
Til gengæld var resultatet alt andet end tilfredsstillende (set i bakspejlet ville jeg faktisk hellere have været foruden). Jeg ringede til dem samme dag vinduesvaskeren havde været forbi, og de beklagede at mit resultat ikke var som forventet og sagde, at de ville sende vinduesvaskeren ud igen. Der kom aldrig en vinduesvasker igen...
Og nu modtager jeg desværre stadig sms'er og mails fra dem, som jeg ikke kan afmelde mig, da afmeld-links i både sms'er og mail ikke fungerer.
Hurtig og pænt arbejde.
Flink mand
Flink mand, hurtigt og pænt arbejde, venlig telefonbetjening
Tak
Bente jørgensen
Frederiksberg
Ikke ok pudsning
Ikke ok pudsning
Jeg bestilte pudsning efter stillads og skulle betale 300 kr for udvendig pudsning af 4 vinduer - det tog under 15 minutter og resultatet var ikke tilfredsstillende !
Super hurtig tilbagemelding og perfekt udført arbejde
Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - så blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - så aftalte vi faktisk super hurtig tid, Michael kom venlig og smilende også selvom jeg i start (grundet dårlige erfaring med andre) forklarede ham hvide paneler ingen pletter etc. Han har lavet et fantastisk dejligt stykke arbejde - både indvendig og udvendig - og jeg er et super glad menneske. SUM det er IKKE sidste gang de kommer her og jeg kan varmt anbefale dem. venlig hilsen Kate
Jeg er meget tilfreds med rengøring af…
Jeg er meget tilfreds med rengøring af vinduer, både ude og inde af firmaet vinduezperten😇.
Kom før tiden, men telefonerede først, om det var i orden👍
Alt ok, Kom før aftalt tid, men telenonerede først, om det var i orden at komme. 👍😜
Den bedste vinduespudser jeg nogen…
Den bedste vinduespudser jeg nogen sinde har haft. Så omhyggelig og arbejdet blev udført af høj klasse. Endvidere en meget behagelig person. Ser gerne det er den samme næste gang
Tilfreds kunde
Som altid kommer de til tiden og udfører et super job.
Denne gang var jeg ikke godt tilfreds
Denne gang var jeg ikke godt tilfreds - der var masser af løbedråber. Han oplyste det var noget nyt han skulle prøve af på vinduerne. Nu skal vi selv igang med at eftertørrer.
Superflot arbejde
Ikke sidste gang Patrick skal pudse mine vinduer, så jeg ringer igen og bestiller tid.
Var ikke tilfreds med resultatet…
Var ikke tilfreds med resultatet (udvendig pudsning med brug af demineraliseret vand) og vindues pudseren glemte også enkelte ruder. Kontaktede derfor firmaet, og vi aftalte at de ville komme igen og udbedre arbejdet. Nu har jeg ringet 3 gange, og får stadig samme undskyldning, at de enten har for travlt eller vindues pudseren har glemt det - virkelig useriøst.
Den bedste service
Den bedste service, De er altid altid søde og flinke og gør gerne det lidt ekstra.
Især stor ros til Henrik, ham skal i virkelig sætte pris på😊
Spam!
Spam!
Een gang "service" og så hænger man på mail og sms spam for fremtiden. Nej tak!
Hvis du vil spilde din tid ÆV ÆV
Hvis du vil spilde din tid så book! ÆV ÆV
Jeg fik begraftelse om at få pusset mine viduer, ryttet lejlighedens vinduskame så der var klart men ingen kom og ham der skulle komme svaret ikke på sin tlf. efter en time fik jeg fadt i vinduespudsereperten som på deres hjemmeside siger "Vi er kun tilfredse når du er"
Der sagde det bare at ikke kom ud, og selv om jeg fik bekraftelse. Det kunne de ikke lave om i deres it system, så når du booker kan du ikke regne med at de kommer.
At blive talt ned tid. ÆV ÆV
Spild ikke din tid
Spild ikke din tid - find et bedre firma.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.