BESTEL en/of KOOP HIER NIETS!!!!! Een rasechte oplichters bende. "Internet Overal" besteld en betaald, maar helemaal NIETS geleverd.
Alles wat maar fout kon gaan ging bewust fout Alleen maar mooie shit verhalen ! Loods is helaas afgebrand levering volgt later.U krijgt een compensatie van 10% op u aankoopbedrag-tot op heden nog ge... Mehr ansehen
Bouwpakket van een V8 miniatuur motor besteld. Vandaag na 7 weken een klomp gesmolten aluminium gekregen , dat moet doorgaan als een V8 motor het enige wat er aan los onderdeel bij zit zijn 2 plastic... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
BESTEL en/of KOOP HIER NIETS!!!!!
BESTEL en/of KOOP HIER NIETS!!!!!
Een rasechte oplichters bende.
"Internet Overal" besteld en betaald, maar helemaal NIETS geleverd.
Slechter dan dit kan niet
Slechter dan dit kan niet, zo fake site als maar kan
Koop hier nooit wat!!!!!
Alles wat maar fout kon gaan ging bewust fout Alleen maar mooie shit verhalen !
Loods is helaas afgebrand levering volgt later.U krijgt een compensatie van 10% op u aankoopbedrag-tot op heden nog geen cent gezien- Wij doen er alles aan om u bestelling zo snel mogelijk te leveren! Besteld in Februari en tot op heden niks ontvangen. Diverse e- mails gestuurd--geen reactie.
Een grote oplichtersbende!!! Koop hier dus nooit wat!!!!!
oplichters is Vilunotto
oplichters is Vilunotto, wel betalen maar niet leveren
Iets bestellen? Geld kwijt.
Iets besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Vele mails gestuurd met elke keer het antwoord dat het onderweg is. Na 3 maanden geen antwoord meer en ook niets ontvangen. Geld kwijt
bedriegers
heb in jan besteld en nog niets gekregen en het zelfde al bij de andere revies brand en het is onder aandacht gebrachr d korting 10% 100 mails het is onderweg schoften zijn het geen goed woord voor over
Wel bestellen en betalen, verder niets
Veel email met beste klant het komt er zo spoedig mogelijk aan. Maar er komt niets alleen betalen en voor de rest geen levering. Op 7 februari 2025 besteld en tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs een beloofde korting van 10 % zou op mijn rekening gestort worden, ook nog niet ontvangen.
Koop er niets mensen.wij zijn al enkele…
Koop er niets mensen.wij zijn al enkele maanden aan het wachten op onze bestelling maar nog steeds niets.Eerst is er een brand geweest,daarna bestelling onderweg,nog steeds niks.Maar is wel betaald.
Wat er mis ging dat ik een hondje voor…
Wat er mis ging dat ik een hondje voor mijn kleinzoon had besteld en niet krijg de oplichters elke keer excuus brief van ene Cindy die gewoon geautomatiseerde brieven zijn je moet ook nog eens een ster aandrukken anders kun je niks schrijven maar ze verdienen geen ster nou van mij nul,nul sterren bah wat een achterbakse lui eigelijk moeten we allemaal aangifte doen tegen hun een heel boze oma
Eén grote leugen
Eén grote leugen. Beloven van alles en komen niets na. Gewoon (kleine) porties geld ophalen. Jammer dat ik er in gestonken ben. Dus: koop daar nimmer!
0,0 service / oplichters
0,0 service. 101 beloftes 0 waargemaakt. 3 maanden later nog steeds niks geleverd terwijl "levertermijn 7 dagen" zou/ging zijn. Eerst was er een zogezegde brand,dan de belofte voor een gedeeltelijke terugbetaling maar op heden nog steeds niks. Steeds nieuw uitsel , zogezegd onderzoek wat er fout loopt maar zowel dispatching als facturatie doen niks.
Hondje besteld voor mijn terminale…
Hondje besteld voor mijn terminale vrouw nooit iets ontvangen niet met de mails gedaan dit zijn oplichters van het ergste soort die horen in de gevangenis
bestel er aub niets
Mensen bestel er niets , ik heb begin februari een bestelling gedaan en betaald . Keer op keer mail ik en steeds krijg ik een mail terug altijd hebben ze iets ! deze 10 April
Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Ik heb uw bestelling gecontroleerd en het lijkt erop dat deze nog onderweg is. Het spijt me hiervoor. Ik ben momenteel in contact met het logistieke team over dit probleem, dat al is opgenomen. Geef ons een paar dagen om dit te onderzoeken.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en de tijd die u heeft moeten wachten. Ik zal spoedig weer contact met u opnemen.
zeer slecht zijn grote bedriegers
zeer slecht zijn grote bedriegers
Never received the order.
Never received the order.
\Send several mails.
Nice responses with sorry but never delivered.
This is a fake company with fake responses.
Please do not ever order anything as you will loose your money.
Luc de Booij Netherlands
Bestelling nooit toegekomen en nu van…
Bestelling nooit toegekomen en nu van alles beloven waar ook niets van in huis komt geen betrouwbare site in mijn ogen zal er nooit meer aan bestellen .
Geen product ontvangen wachten al twee…
Geen product ontvangen wachten al twee maanden waarom wordt deze website niet uit de lucht gehaald en kunnen ze gewoon door gaan met oplichten pet
Ordered goods on Feb 13th and haven't…
Ordered goods on Feb 13th and haven't received anything yet. It's been over a month. Then they charged for shipping and bank charges even though it was free
Komt afspraken niet na
Komt afspraken niet na
en leveren niets
Oplichters!
Ik heb op 31 januari een Baby Bobby besteld, heen en weer gemaild. Meerdere toezeggingen gedaan door hen. Laatste keer eiste ik mijn geld terug. Totaal geen reactie meer. Ik blijf ze gewoon spammen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.