VILIX Bewertungen 548

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tas gekocht, super snel geleverd en prachtige kwaliteit! Jammer dat de bijpassende brede tasriem uitverkocht was. Maar ben alweer op zoek naar een andere mooie tas!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi tasje en snel geleverd. Wilde nog een Nola tasje in goud bestellen, maar die is helaas alweer uitverkocht…. Hopelijk komt deze binnenkort weer terug!?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf! Vorig jaar een tasje besteld. Het duurde ruim 2 maanden voordat de levering plaats vond... zelf moest ik hier informatie over inwinnen waar mijn bestelling bleef. Het contact liep... Mehr ansehen

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Precies wat ik zocht!!!

Super snelle levering en precies wat ik zocht. Kan niet meer zonder. Denk er zeker over om nog een kleur te bestellen.

28. Februar 2024

Beste Ragnhild,
Hartelijk dank voor het delen van jouw mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel draagplezier gewenst en graag tot ziens in de webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en fijne service!

Het bestelde tasje is snel geleverd en zat netjes verpakt. Er zat een klein foutje in een drukknoopje.
Ik had snel en makkelijke contact en kreeg daarna een ander tasje opgestuurd.
Het tasje is van fijn materiaal, de kleur en maten zijn zoals omschreven, de rits loopt soepel.

19. Februar 2024

Hi Eva,
Bedankt voor het delen van je review. Wat fijn om te lezen dat je de tassen en geleverde service weet te waarderen. Daar doen we het voor! Enorm bedankt voor de 5 sterren! Ik wens je veel draagplezier en hoop je weer terug te zien in de webshop!

perfecte service

perfecte service, heel handig tasje, mooi afgewerkt

21. Februar 2024

Hi Annelies,
Hartelijk dank voor jouw fijne feedback.
Superfijn te lezen dat je tevreden bent over het aanbod en de service die we bieden.
Heel veel draagplezier en graag tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele snelle verzending en de olivia tas…

Hele snelle verzending en de olivia tas is geweldig!!! Ik kan er alles in kwijt,van geld en pasjes tot sleutels earpods en telefoon niet te vergeten

12. Februar 2024

Hi Angelique,
Enorm bedankt voor jouw mooie 5 sterren review.
Heel veel draagplezier van model Olivia. Dit model hebben we uitgebreid met de mooiste kleuren! We hopen je weer terug te zien in de webshop.

Snelle levering, Fijn product

20. Februar 2024

Goeiedag,
Hartelijk dank voor je feedback. Fijn te lezen dat je tevreden bent met het product en de snelle levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij mag het een beetje groter maar…

Voor mij mag het een beetje groter maar het is geweldig. Ik heb er trouwens al 😁😁😁😁

16. Februar 2024

Beste Marian,
Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Super leuk dat je tevreden bent met ons aanbod.
Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag toe.

Top aankoop

Snelle levering. Perfect verpakt en proper ingepakt. Hele mooie kwaliteit, stevig materiaal
Heel elegant tasje. Ik ben super tevreden

13. Februar 2024

Beste Karen,
Hartelijk dank voor het delen van je feedback. Wat fijn te lezen dat je tevreden bent met onze mooie tassen.
Ik wens je veel draagplezier en graag tot ziens in de webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tasjes, in alle modellen!

Als je reeds de 3 modellen in verschillende kleuren hebt, 10 tasjes ondertussen aangekocht, dan weet je dat het goede kwaliteit is....
Eens een kado krijgen, zou de max zijn, als trouwe klant.

29. Januar 2024

Beste Marina,
Enorm bedankt voor het delen van jouw mooie review. We waarderen je enorm als vaste klant! Ik stuur je een mailtje. Let op deze kan ook in je spambox terecht komen.
Fijne dag!

Fijne, mooie tasjes!!!

Weer 2 hele mooie tasjes toegevoegd aan mijn collectie. Blijf me verbazen hoeveel spulletjes er in zo'n tasje passen. Ook heel fijn dat mijn telefoon inclusief hoesje soepel in het voorste vakje gaat.

Snel geleverd en door de vervoerder op een leuke manier in kennis gesteld over waar het pakketje was.

30. Januar 2024

Beste Lean,
Enorm bedankt voor het delen van jouw fijne review! Wat goed om te lezen dat je een fan van onze tasjes bent.
We wensen je veel draagplezier en een fijne dag!

Prima bezorging!

Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van het verloop tot aan de aflevering. Ook de bestelling zelf was keurig verpakt en goed verzorgd. Ook bevond zich in de doos nog een bon om 5% korting te krijgen bij een volgende bestelling.

15. Januar 2024

Beste Jef,
Bedankt voor het delen van jouw feedback.
We zijn blij met jouw 5 sterren!
Heel veel draagplezier en graag tot volgende keer in de webshop.

Heel fijn tasje!

20. Januar 2024

Beste Elly,
Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent met het tasje. Heel veel draagplezier en graag tot ziens in de webshop.

Telefoon tasje

Heb gebruik gemaakt van een leuke actie, waardoor ik nu 3 kleuren hebt 🙏, helaas was er met 1 iets kapot, dat was al met 2/3 dagen opgelost. Kreeg gewoon een ander 💪

10. Januar 2024

Beste Regina,
Hartelijk dank voor het delen van je mooie ervaring.
We wensen je veel draagplezier en zien je graag terug in de webshop.

Fantastisch!

Super mooi en het belangrijkste; erg handig!
Mijn eerste tasje ging kapot, gemaild en binnen enkele minuten een reactie en de dag erna al een nieuwe in huis, dit is uitermate vriendelijk.

14. Januar 2024

Hi Jikke,
Enom bedankt voor het delen van jouw mooie review.
Heel veel draagplezier en graag tot ziens in de webshop.

Tasje komt niet aan?!

Ik heb mijn tasje op 3/1 besteld en nog steeds niet gekregen. Het is nu 13/1, waar blijft het?

13. Januar 2024

Beste Veerle,

Op 13 januari heb ik een reactie op je mailtje naar je verstuurd. Vermoedelijk is dit in je spam terecht gekomen. Kun je dit nakijken? Ik hoor het graag van je.
Je hebt een pre-order besteld en deze komt komende week terug op voorraad.

Top service

Een hele snelle levering. Een van de knoppen tussen de twee portemonnees was los gegaan en ik heb meteen een nieuwe tas geleverd gekregen en hoefde de andere tas niet te retourneren. Dank hiervoor!

2. Januar 2024

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor het delen van jouw warme 5 sterren feedback! Fijn te lezen dat je tevreden bent met onze service.
Veel draagplezier en graag tot ziens in de webshop.

Wel besteld niks ontvangen

12. Januar 2024

Beste Renske,
Bedankt voor het delen van je feedback. Ik heb je bestelling erbij gepakt en zie dat je gekozen hebt voor een pre-order, de donkerblauwe Olivia.
Dit kleurtje komt, naar verwachting, komende week terug op voorraad. Dit is de reden dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Alvast dank voor je geduld en een fijne dag!

super tevreden

Ik ben super tevreden, ik had ervoor eenzelfde tas (leder), maar deze is net iets handiger omwille van de dubbele rits.

4. Januar 2024

Beste Suzy,
Enorm bedankt voor het delen van je mooie feedback!
We wensen je veel draagplezier en hopen je terug te zien in de webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met deze mooie tas .

11. Januar 2024

Beste Denise,
Hartelijk dank voor het delen van jouw feedback.
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent.
We wensen je veel draagplezier en hopen je terug te zien in de webshop.
Team Vilix the Label

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr