Vi har haft en virkelig god oplevelse med at købe vores vildmarksbad her fra. Der har været rigtig god service. De tog sig god tid til at forklare både materialer og brug, og svarede hurtigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min gamle ovn til mit vildmarksbad var frostsprængt henover vinteren, så der skulle en ny til. Jeg fik fat i Edwin og fortalt at jeg fik gæster til fredag aften, så hvis han kunne nå at levere v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har netop købt vores første vildmarksbad og har fået en helt fantastisk god vejledning og virkelig god service hos firmaet. Vi vidste intet om vildmarksbade i forvejen, men har følt os i trygge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har for nylig købt et vildmarksbad fra vildmarksbad-sauna.dk, og hele familien kunne ikke være mere begejstret! Vi ser frem til at bruge det ofte. Leveringen var både hurtig og gratis, og vi modtog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
At sidde i et varmt vildmarksbad er en helt speciel oplevelse. Natur, stjerner, lyd af brændeovn, varmt vand, hygge. Disse er kun nogle af de faktorer, der gør badning i vildmarksbadet fantastisk og skønt. Saml familien og vennerne til en hyggelig aften under åben himmel uanset årstiden og tilbring hyggelige stunder med et glas vin og musik. Efter en afslappende stund i vildmarksbadet kan I også nyde en tur i saunaen, hvor varmen trænger dybt ind i kroppen og giver en følelse af total afslapning og velvære. Oplevelser med dem, I holder af og elsker, er ren HYG-GE.
Dänemark
Jeg fik fat i Edwin og fortalt at jeg fik gæster til fredag aften, så hvis han kunne nå at levere ville han redde min weekend.
Han ankom kl 17.15 og havde en flot ny ovn med der var opgraderet til en AISI 316 model, så den kan tåle klor.
Han hjalp med at montere og det hele, og havde bare et fantastisk smittende overskud.
Der var vand i karret kl 18, og vi kunne sidde og nyde et glas god vin i karret ved 38 grader kl 21.45.
En solid virksomhed med god kvalitet på produkterne og et endnu bedre serviceniveau. Tak Edwin🙏

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Vi har haft en virkelig god oplevelse med at købe vores vildmarksbad her fra.
Der har været rigtig god service. De tog sig god tid til at forklare både materialer og brug, og svarede hurtigt på mails, når vi havde spørgsmål. Vi var endda forbi deres udstilling to gange, fordi vi gerne ville være helt sikre - og begge gange tog de sig god tid og gav og rigtig god vejledning.
Leveringen var som aftalt, og selve badet er rigtig flot og lever helt op til vores forventninger. Vi har allerede brugt det flere gange, selvom det kun er en uge siden, vi fik det 😄
Alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse – kan klart anbefales!

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Super rådgivning ved henvendelse og efterfølgende hurtig ekspedition.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Super service - blev ringet op og fik tilsendt et link med den efterspurgte varer, hvor efter ordren blev ekspederet hurtigt.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Perfekt oplevelse hele vejen. De leverede fredag eftermiddag på aftalte tidspunkt, hjalp med med at gøre badet helt køreklar. I mørke med arbejdslys!
Super vejledning og service. Vi badede samme aften som det ankom:)

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Rigtig fin vildmarksbad med god plads. Der var både bobler og lys i. Rigtig god service og hurtige til at svare. Den er nem at tage af traileren.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Rigtig god service i tlf (på trods af visse sproglige vanskeligheder)!

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Super tilfreds godt betjening vil anbefale til andre

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Vi har lige købt vores første vildmarksbad ved Edwin. Vi har fået rigtig god vejledning og service fra start til slut, Vi er yderst tilfredse med handlen 😊

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Super service fra ordre til levering og opstart, 1000 tak til Edwin og Aldas.
Vi har nu købt vores spa no 2 og er meget tilfredse. Leverings tid som lovet, fint installations arbejde og god løsning med filter og pumpe. Vi havde tilkøbt ekstra opstart og indkøring og det kan anbefales.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
God service intet at klage over. Og der blev fulgt op på tingene.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Bestilte et vildmarksbad d. 14/12 og fik oplyst forventet levering 15. januar. Men allerede 27/12 blev jeg ringet op og tilbudt levering allerede samme dag.
Levering skete præcis på aftalt tidspunkt og med super service. Alle nødvendige informationer for samling, ibrugtagning og vedligeholdelse blev grundigt gennemgået og vi er ikke stødt på nogen udfordringer eller spørgsmål efterfølgende. Alt virker som det skal og alt har bare været super nemt og overskueligt.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Var glad da jeg endelig fandt et sted der forhandlede en ordentlig slange til vores Vildmarksbad.
Da vi modtog slangen, var der desværre gået hul i slangen og jeg kontaktede dem for at bede om en ny. (Den var rullet stramt sammen i en kasse og den måtte åbenbart ikke bøjes for meget🤔)
Svaret var følgende:
Løsning:
Hvis du har lyst til at give os en positiv anmeldelse på vores Trustpilot-side, vil jeg med glæde sende dig en ny slange i weekenden 😊
Såå nu har I fået jeres anmeldelse og så er det spændende om der kommer en ny slange til mig… Vurder selv om min anmeldelse er positiv eller ej… men synes det er dårlig stil at de kun vil hjælpe hvis jeg giver en positiv anmeldelse!

Køb IKKE sauna her!!!!!
Flere små irritationer, som man da sagtens kunne leve med, hvis det bare var det. Men efter lang tid endelig levering af en faktisk flot sauna ( efter skift af dør -forkert dør isat) Bare for at sige, at man kan da godt falde for varen på billeder og på pladsen, men gå udenom. Der så mange andre forhandlere, og alle som jeg efterfølgende har talt med afviser, at det jeg oplever her er ok.
Det største problem nu er, at saunaen er meget utæt, og der står konstant en vandpyt inde i den, og den vil utvivlsom rådne, hvor vandet står. Sælger er HELT urimeligt irriterende og snakker og snakker og snakker for at overbevise èn om, at han har ret i, at alt er som det skal være, og om at han intet ansvar har ift det, som han kalder " kosmetiske " problemer. Snakken vil ingen ende tage, ansvarsfølelsen ender hurtigt. Dvs masser af ævl hvis du da ikke bare ghostes, eller hvis ikke bare en anden i firmaet får skylden.
Jeg vil anbefale alle, som gerne vil have, ikke bare en fin men også en holdbar sauna hos en seriøs og ansvarlig sælger, at handle stort set hvor som helst - men handl IKKE her!!!! Du vil smide mange mange penge væk og ærgre dig på daglig basis.
...og nåe ja, løse shingles på taget oveni!!!!
...og skævt isat halvmåne vindue.
....og dør som ikke slutter tæt ned langs siderne, så det både trækker ind og regn blæser ind.
VEDR SVARET HERUNDER FRA SÆLGER, SÅ GIDER JEG IKKE ENGANG LÆSE DET HELT IGENNEM. ALDRIG HAR JEG OPLEVET EN SÅ SLUDRENDE OG ÆVLENDE PERSON. DOG KAN JEG LIGE HURTIGT SE, AT DER PRALES AF GRATIS LEVERING OG MALING - SOM VAR EN DEL AF PRISEN. AT DER PRALES AF DØRSKIFTE, DA DEN BLEV LEVERET MED EN ANDEN DØR END DEN, SOM JEG HAVDE BETALT FOR. DIN DOKUMENTATION FOR AT EN SAUNATØNDE SKAL HAVE VAND LIGGENDE KONSTANT, DET ER BILLEDER AF DIN BRORS BJÆLKEHYTTE, SOM JEG HAR SET OP TIL FLERE GANGE.........og sådan kan den historie fortsætte i det uendelige ligesom sælger sludrer i det uendelige. BARE KØB ET ANDET STED, OG SÅ ER DEN IKKE MEGET LÆNGERE.

Antwort von Vildmarksbad-Sauna.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.