Das sagen Bewerter
Snabb Leverans +++ Ej monterat än, men det kändes Viktigt att varan kom i tid till min Dotters Födelsedag MVG
De varor jag köpte överensstämmer med bilderna på hemsidan. Dessutom snabb frakt som alltid uppskattas. Kommer säkert tillbaka hit.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På Vihobby erbjuder vi en bred palett av produkter inom hobby och skapande. Vårt mål är att ha Sveriges största sortiment inmo detta område och visionen är att vara den webshop som hobbyister först tänker på när de ska handla sina produkter.
Kontaktinformationen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Svenskt företag men varor från Danmark
Svenskt företag men varor skickas från Danmark. Svårt att få kontakt med dem. Känns som någon form av dropshipping vilket jag avskyr då dropshipping-handlare oftast inte tar lika bra ansvar för sin affär som handlare som säljer varor från sitt egna lager. Produkterna jag beställde var dessutom av ganska dålig kvalitet vilket sänker betyget ytterligare.
Snabb Leverans +++
Snabb Leverans +++
MVG
Dålig förpackning
Snabb leverans, men dålig förpackning. Jag beställde pasteller, och butiken packade dem i ett kuvert med bubbelplast, vilket blev helt förstört under leveransen. Det anlände med flera hål, både i pappret och i bubbelplasten.
Snabbt och enkelt !
Snabb och korrekt leverans och…
Snabb och korrekt leverans och bemötande ordning och reda helt nöjd. Mvh. Christer
Pennorna ser inte ut som dom jag…
Pennorna ser inte ut som dom jag beställde. Kanske ni skall uppdatera bildinformationen på er hemsida!
Supernöjd med både produkt och företag
Det jag beställde överensstämde med råge det jag förväntade mig och snabb leverans 👍👍👍👍
Fel vara skickades
Inget att klaga på
Inget att klaga på. Välpackat och bra leveranstid! Rekommenderar ;-)
De varor jag köpte överensstämmer med…
De varor jag köpte överensstämmer med bilderna på hemsidan.
Dessutom snabb frakt som alltid uppskattas.
Kommer säkert tillbaka hit.
Långsamma
Jag fick fel vara, vilket kanske inte är hela världen. Men dom är väldigt långsamma på att hantera reklamationer/returer.
Det har nu gått 5 dagar och jag har inte fått någon retursedel att skriva ut än?
Jag kommer troligtvis inte handla från Vihobby igen.
Det stod när jag skulle beställa att…
Det stod när jag skulle beställa att det skulle ta 2-5 dagar men det tog över tre veckor för paketet att komma.
Smidigt att beställa
Smidigt att beställa, brett utbud, och snabb leveranstid. Jag är med det sagt supernöjd
Nöjd kund
Fina, bra varor. Enkelt att hitta och att beställa. Kort leveranstid. Mycket nöjd.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.