Vidcomhome Bewertungen 53

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 4 stk. Flip'N Drain Jar, 2 store og 2 små - smarte beholdere. Der var imidlertid en produktionsfejl på de store glas, men Vidcomhome kontaktede mig straks for at rette op på tingene. Det giver... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg vil gerne vide, hvordan det kan være, at firmaet Vidcom Danmark har samme adresse, som Vidcomhome? Førstnævnte får MEGET dårlige anmeldelser, men Vidcomhome får fine anmeldelser. Forklaring?

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte to ark genanvendeligt bagepapir, der ifølge beskrivelsen skulle kunne genbruges op til 1000 gange. Desværre begyndte det ene at gå op i midterfolden efter kun at have været i brug to gange... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstraordinær fantastisk service - tusind tak! Bestilte for første gang diverse ting hos jer, bl.a. køkken gadgets og gaver til et barn. Udover hurtig levering og produkter af fin kvalitet, så var d... Mehr ansehen

1. Spielefachgeschäft
  2. Zoohandlung
  3. Spielwarengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vidcom Home - Vidcom Brugbare kvalitets produkter du kender fra dit lokale supermarked.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvorfor ingen SMS inden modtagelsen?

Jeg bestilte en vare (Ordrenr: 5435) i onsdags, og den kom som lovet i går, men da jeg lige akkurat var gået i Lidl et kvarter, valgte GLS at komme netop i det kvarter, jeg var væk!
Hvorfor fik jeg ingen SMS om, at de var på vej, så var jeg da blevet hjemme?
Hvorfor fandt de ikke bare et sted, de kunne lægge pakken, jeg havde jo betalt for den?
De kunne jo have skrevet en SMS om, at den lå dér og dér i stedet for at tage pakken med til et pakkeindleveringssted!
Hvorfor tog de overhovedet pakken med igen, og så oven i købet henvise til et sted 900 meter væk, når det nærmeste pakkeindleveringssted ligger 300 meter fra min bolig?
Jeg er ok tilfreds, men der kunne godt forbedres på aflevering af pakker...

24. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TYVERI

Hvordan er det gået til at man HÆVER PENGENE OG IKKE SENDER DEN RESTERENE DEL AF ORDREN.
Det er jo TYVERI!!

15. Oktober 2020
Vidcomhome-Logo

Antwort von Vidcomhome

Hej Mogens,

Den sidste del af din ordre er afsendt, som tidligere aftalt.

Vi beklager endnu engang at der skete en fejl med din ordre.

Mht. det du beskriver som tyveri, er vi altså uenige i. Vi har hævet pengene da din ordre har forladt vores lager (iht. dansk lovgivning) og på dette tidspunk vidste vi ikke at der, ved en fejl, manglede noget i din ordre. Dette blev vi først opmærksomme på da du ringede til os.

Det vi har eftersendt til dig, brude ifl. Track & trace være hos dig i morgen.

Vi beklager endnu engang din dårlige oplevelse.

Pernille, Vidcomhome.dk

God service.

Havde længe søgt et produkt til polering af mc uden held.
Men fandt det her til 49 kr.
Dagen efter bestillingen var tuben i hus.
Der var også vedlagt returseddel.
God service og gode produkter.

25. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville bestille nogle vare

Ville bestille nogle vare, fik en rabatkode hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev, kunne bare ikke indløse den rabatkode, da jeg skrev til dem, fik jeg bare at vide der må være sket en fejl. Prøvede 3 gange, og fra forskellige enheder.

14. September 2020
Vidcomhome-Logo

Antwort von Vidcomhome

Hej Gurli,
Vi er kede af din rabatkode ikke virkede! Vi syntes også det er VIRKELIG irriterende når teknikken driller!

Ring evt. til os når du sidder og vil bestille, så kan vi nemmere hjælpe dig.

Hvis vi stadig ikke kan få det til at virke, kan vi bare gøre det manuelt - det er ikke noget problem.

mvh.
Pernille :-)
Vidcomhome.dk

STORT SET PERFEKT OPLEVELSE 👍

Tak Vidcomhome, bestilte en SENSOR LIGHT 360°, som blev pakket perfekt, d.v.s. i en lille kasse, så den kunne klare fragten. Udover det, var der ⚡hurtig levering.
Eneste lille bitte minus, der var ingen sporing på pakken, men pyt med det.
Vidcomhome.dk,
& SENSOR LIGHT 360° kan varmt anbefales.

4. August 2020

Vidcomhome

Vidcomhome
Jeg har oplevet en fantastisk kundeservice.Hurtig og præcis levering og en omtanke omkring min ordre, som var helt usædvanlig og meget omhyggelig. Tak for en god oplevelse.

29. April 2020

Tilfreds handel

Bestilte rengøringsartikler herfra, fordi det både var billigt, og der var fri fragt på første køb. Jeg er fuld tilfreds med både levering og kvaliteten af produkterne. De har tilmed en meget overskuelig hjemmeside.

8. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købt en quick-top i en grænsebutikker og ønskede mig flere. Fandt dem hos vidcomhome.dk. De var billigere en den jeg havde købt. Første bestilling var også med gratis fragt

28. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte igår en termoflaske fra…

Jeg bestilte igår en termoflaske fra Vidcomhome og fik skrevet min email forkert.
Ringede ind til kundeservice, hvor jeg hurtigt fik tilsendt min manglende ordrebekræftelse til den rigtige mail.
Jeg modtog allerede min pakke idag, så alt i alt bare en super god oplevelse.

17. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr