Vidarejendomme Bewertungen 42

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi lejede en bolig i Højbjerg i næsten fem år, og de sidste to år var det denne virksomhed, der stod for administrationen. Vi har kun haft gode oplevelser. Deres opmærksomhed på detaljer var... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et år efter fraflytningsdatoen modtager jeg endelig en opgørelse på vand og varme. Da jeg spørgere ind til dokumentation for det aflæse tal som danner grundlag for beregningen vil Vidar ejendomme i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indbetalt 24.600,- i depositum. Efter 1,5 år kun 9.500,- tilbage. Kun gardiner har været hængt op, alt passet grundigt på. Jeg har flere i netværk med udlejning, og synes dette beløb lægger et st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har boet i vores hus i 14 år. Ved udflytning gik alt efter bogen. Der var lidt ventetid på den endelige opgørelse. Da den kom var vi ikke helt enige og vi gjorde indsigelse. Men der blev straks reager... Mehr ansehen

1. Hausverwaltungsunternehmen
  2. Wohnungsvermietungsagentur
  3. Garten- und Landschaftspflege
  4. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Vidar Ejendomme er en udlejningsvirksomhed, som administrerer ejendomme i hele Danmark. Med vores 6.000 lejemål forsøger vi at have et så bredt udvalg som overhovedet muligt. Vores kontor befinder sig på Thomas Koppels Gade 30, 1. i det centrale Aarhus.

2,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Ville aldrig selv vælge Vidar

Vi valgte ikke selv Vidar, men de overtog de lejligheder vi boede i og vi ville heller aldrig vælge dem.

Et flyttesyn der kostede13.000 kr. for en nybygget lejlighed vi havde boet i, i 9 mdr. Det er direkte tyveri.

Der blev ved flyttesyn noteret at alle rum havde vægge hvor filten var ved at falde ned, dette skulle vi ikke betale for maling og reparation af, derudover skulle der plet males. Hvordan kan det koste næsten 8.000 kr. for en 79 kvm. lejlighed, der fra vores side stod som ny, det var en nybygget lejlighed der stod klar i dec 21? Og vi flytter ud 9 mdr efter…

Vidar mener derudover også, at selv efter rengøring gjort af os selv, skulle det yderligere rengøres for over 3.000 kr. Vi skulle åbenbart også vaske alle vinduer udvendigt, til trods for at de var beskidte da vi flyttede ind.

Hold jer langt væk og gå til dem ved flyttesyn!

26. Oktober 2022

Hej Anja,

Først og fremmest tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er ærgerlige over, at det har udmøntet sig i en 1-stjernet anmeldelse.

Vi mener, at beløbet retfærdiggør istandsættelse af jeres tidligere lejemål hvor arbejdet er udført i henhold til flytterapporten. Omkring vinduespudsning, er det oplyst i lejekontrakten, at de var nypudset ifm. indflytning. I indflytningsrapporten og i jeres fejl- og mangelliste, har i ikke oplyst om den manglende rengøring.

Du har mulighed for at kontakte os på mail@vidarejendomme.dk såfremt du ønsker vi skal kigge på din sag igen.

Med ønske om en god dag.

Pengemaskine

Endnu et boligselskab der kun går op i at tjene penge. Vi oplevede pludselig en huslejestigning på 600,- der blev varslet 1 måned forinden. Derudover havde vi generelt en dårlig oplevelse da vi skulle fraflytte vores lejlighed, hvor der absolut inden fleksibilitet eller hjælp var at hente hos Vidar. Derudover fik vi til fraflytningssynet at vide, at vores lejlighed stod rigtig flot og det blot var nogle småting der skulle laves. Men dette må siges at være varm luft, for virkeligheden var en helt anden da vi så opgørelsen af istandsættelsen, hvor nærmest hele depositummet var brugt, til trods for at lejligheden nærmest stod som ny.

1. August 2022

Hej Mathilde,

Og tak for din anmeldelse. Vi er dog ærgerlige over at kunne konstatere, at din oplevelse ikke har været god.

Vi må ærligt indrømme, at vi ikke kan nikke genkendende til dit forløb. Lige som varslet i din lejekontrakt, steg lejen efter nettoprisindekset. Vi sendte ligeledes en påmindelsesmail/service med info herom d. 17/06.

Vi kan ikke nikke genkendende til vores mangel på fleksibilitet, ej heller at hele depositummet skulle være brugt, efter istandsættelse af lejligheden. Lejligheden skal være tømt i forbindelse med istandsættelse og det er derfor ikke muligt at lade ting stå. Vi har derimod tilbudt jer en anden løsning.

Såfremt du ønsker vi skal se på din sag igen, er du velkommen til at kontakte os på mail@vidarejendomme.dk

Med ønske om en god dag.

Jeg lejede et værelse på 14m2

Jeg lejede et værelse på 14m2.
Her havde jeg mit tøj og en madras, på de 6 mdr jeg lejede den sov jeg der nok hvad der svare til 1 måned. Alligevel så ud af de 14000kr jeg lagde i starten får jeg 1500 tilbage - værelset havde 2 vægge og et loft de mente skulle males og gulvet skulle slibes. Hvordan kan det være så dyrt? Her kan man tale om et selvskab der bare suger pengene ud af folk. Servicen var sgu heller ikke i top. På den korte periode nåede jeg at have 3 forskellige kontaktpersoner. Havde jeg nogle spørgsmål, så var det bare sådan det var der kom ingen forklaring.

17. August 2022

Hej Ann,

Og tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, omend vi selvfølgelig er ærgerlige over, at det har udmøntet sig i en 1-stjernet anmeldelse.

Vi kan dog desværre ikke finde en ”Ann” i vores system som svarer til din beskrivelse.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse på mail@vidarejendomme.dk så vil vi gerne tage et kig på din sag.

Professionelt Firma.

Siden 2015 har jeg boet i en ejendom hvor Vidar har stået for ejendomsadministrationen.

Vidar og specielt Katrine som er vores ejendomskontakt, er altid klar til at hjælpe pr. mail eller pr. telefon. Hun er høflig, korrekt, punktlig og serviceminded.

Referater sendes ud efter hvert møde, regnskaberne er 100% i orden og stemmer altid. Vidar har desuden været behjælpelig med advokathjælp, viceværthjælp samt rengøringshjælp.

Vidar og specielt Lars er altid 100% inde i de seneste lovgivninger omkring udlejningsejendomme samt lejeloven, så regler og retningslinjer følges.

Senere, indhentede jeg et tilbud fra Vidar til en anden ejerforening, hvor jeg selv ejer en lejlighed. Her har vi nu samarbejdet med Vidar i lidt over et år og er utrolig godt tilfreds med den hjælp og sparring vi har fået.

Jeg kan som ejerlejlighedsejer og ejendomsejer kun tale og skrive positivt omkring Vidar og deres måde at drive forretning på.

20. April 2022

Forfærdeligt administrationsselskab!

Hvis jeg kunne give nul stjerner, havde jeg ikke tøvet med at gøre det.
Efter at have været lejer i en af Vidarejendommes lejligheder, vil jeg fraråde alle at benytte sig af Vidarejendomme! Jeg har haft gentagende vandskade, første vandskade i en weekend hvor Vidarejendomme ikke kan kontaktes før mandag klokken 09.00 (hvad er det for en service, når der 3 cm vand der dækker badeværelsesgulvet?). Anden vandskade en søndag, hvor jeg igen står og ikke kan komme i kontakt med Vidarejendomme, fordi de igen ikke har et akutnummer. Tredje vandskade, hvor jeg ringer ind og fortæller at der igen er 3-4 cm vand over alt i min kælder, hvor de forsikre mig at de har styr på det. Jeg fortæller at det er et gentagende problem og at jeg ikke kan bruge mit toilet, hvor en medarbejder fra Vidarejendomme konkret siger til mig, at "sådan er det jo nogle gange, og så må man lade være med at bruge det, indtil det bliver fikset" og opfordre mig til at bruge en spand eller tage gummistøvler på, da jeg forklare ham at der er vand med coli bakterier i over alt i min kælder. Derudover virker overrasket da jeg ringer igen, for at høre hvornår der kommer en slamsuger, hvor han overraskende spørger om jeg havde forventet, at de kom samme dag. Nu har jeg døjet længe med Vidarejendomme og deres lappeløsninger, og jeg ønsker det ikke for nogen! Her står jeg og føler at jeg bare har været et let offer af en "ung dum og naiv" kvinde. Jeg har ikke i mine 13 måneder kunne bruge min lejlighed optimalt, da der har stået affugtere, gulvet der er taget op pga fugt, og det indbyggede skab som de til sidst også har pillet ned pga fugt. Siden sidste vandskade har der ikke været nogen affugter, og jeg har givet op på denne her lejlighed og selve Vidarejendomme som administrationsselskab. Jeg synes der er mange fejl med deres service og måden de slet ikke har forståelse for deres kunder på. Jeg vil aldrig komme til at foreslå Vidarejendomme til nogen og jeg kommer aldrig til at leje hos dem igen!

2. März 2022

God oplevelse

Vidar Ejendomme var super behjælpelige med at finde lejlighed til min veninde og jeg, og viste os flere lejligheder, som kunne falde i vores interesse.

Det formelle mht. kontraktindgåelse og indflytningssyn og -rapport foregik nemt og uden problemer.

Efterfølgende har der heller ikke været problemer med at komme i kontakt med dem, når dette har været nødvendigt.

Alt i alt bare en god oplevelse hos Vidar Ejendomme :)

11. Mai 2021

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!

Havde problemer med kloakvand der fyldte hele badeværelset. Kontaktede viceværten og blev efterfølgende ringet op ad ham, hvor han fortalte at Vidar ikke ville gøre noget ved det før mandag, da "det jo ikke var en vandskade".

Kan virkelig ikke anbefale Vidar Ejendomme, da de tydeligvis ikke tænker på deres lejere

8. Mai 2021

Useriøs behandling af lejere

Da vi flyttede ud efter 1,5 år hos Vidar Ejendomme skulle vi betale mere end depositum tilbage, til trods for at der ikke havde været noget misvedligehold.
Lejligheden var af ældre stand, og vi havde både problemer med vinduerne, fugt og badeværelset, men blev ikke taget seriøst når vi skrev til dem.
Vi kan på ingen måde anbefale Vidar Ejendomme til andre.

13. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mange af boligerne i ser er lejet på forhånd!

Frarådes alle at leje gennem Vidar!
Jeg havde kontaktet dem gennem en længere periode på en bolig jeg var huk på, de sagde det var intet problem, og de nok lige skulle sende oplysningerne på lejligheden om lidt! Jeg høre intet fra dem! Ringer derefter igen og igen, hvorpå jeg bare får samme svar igen og igen! Til sidst spørger jeg så, “er den udlejet eller hvad er det i prøver at bilde mig ind?!” Hvorpå de svare hov ja den har været lejet ud den seneste måned! Pas på gamle opslag der kan virkede fristende! Sindsyg dårlig kundeservice! Synes ikke man bør leje gennem sådan en dårligt firma!

27. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg finder det meget forståeligt

Jeg finder det meget forståeligt, at Vidar ejendomme kun har modtaget dårlige anmeldelser. Efter at have boet i en 3-værelses lejlighed i kun 1,5 år (som blev afleveret i rigtig god stand), får vi kun 1300 kr. tilbage af depositummet (26.500) efter flytteopgørelsen. Derudover mødte vi en meget ubehøvlet og flabet tone under flyttesynet. Ville aldrig anbefale nogle at leje igennem Vidar Ejendomme.

13. August 2019

Frygtelig udlejningsfirma

Jeg kan kun tilslutte mig alle de andre 1 stjernet anmeldelser, hvilket i sig selv er sørgeligt.

I slut marts flyttede jeg i en helt ny renoveret lejlighed, hvor jeg fik at vide at ALT virkede som det skulle. Her 3 måneder senere virker min bruser stadig ikke. Jeg har skrevet et utal af mails til kontoret, rykket for svar og hver gang får jeg stukket en ny undskyldning. Enten er det vvs'eren, så er det en leder, så er det ejerne af ejendommen. Det er fuldstændig grotesk at man som firma ikke vil tage ansvar for sine lejere.

Dernæst er køkkenbordpladen fyldt med silikone fra maleren af. Her måtte jeg også rykke efter at få noget rensemiddel til at kunne fjerne dette. Efter 3 uger lykkedes det mig at få rengøringsmidlet.

Herefter havde Vidar udfyldt forkert antal kvm i lejligheden, så jeg kunne ikke få boligstøtte. Først 14 dage senere og 2 rykkere, blev papirerne udfyldt.

Derudover vil jeg tilføje at der i en weekend faldt noget beton ned fra en altan, som slog et kæmpe hul i træterrassen. Denne altan er over min indgang. Da viceværten tog kontakt til Vidar for at få en håndværker ud i samme weekend, for at få det stabiliseret, blev der spurgt om det ikke kunne vente til mandag. Tænk sig at man som firma sætter penge over menneskeliv! Hvis man dreng havde været ude på terrassen og lege, kunne den kæmpe betonklods havde slået ham ihjel. Heldigvis var viceværten vedholdende og altanen blev stabiliseret.

31. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Behandling af lejer under al kritik.

Behandling af lejer under al kritik.
Jeg vil på det kraftigste fraråde ALLE at benytte sig af Vidarejendomme.

31. Juli 2019

Hej Niklas,

Vi skal beklage, hvis du har oplevelsen af dårlig kundeservice.

Du har lejet en parkeringsplads igennem os, som du efterfølgende opsiger og ønsker genudlejet hurtigst muligt. Dette imødekommer vi, så du slipper for den sidste måneds leje af pladsen.

Vi ønsker altid at holde en god tone overfor vores lejere og imødekomme deres ønsker, så lejeperioden hos os er en god oplevelse.

Marianne Riisbøll Præstegaard

Vidarejendomme. En skamplet på boligmarkedet

Det frarådes på det kraftigste at leje bolig igennem Vidarejendomme.
Det er et profitforetagende, som forsøger at trække flest mulig penge ud af lejerne uden at yde nogen form for service. Anmodning om vedligeholdelse, som påhviler udlejer, bliver ikke besvaret eller imødekommet.

Ved fraflytning blev vi afkrævet en regning på 47.000 kr til maling og gulvafslibning. 5000 kr mere end hvad der var erlagt i depositum.
Lejligheden var velholdt uden skader. Alligevel blev alle lofter, vægge og træværk overmalet påny for lejers regning.

5. März 2019

Kæmpe fraflytningsregning

Jeg kan på ingen måde anbefale at leje en lejlighed gennem vidarejendomme. Næsten hele depositummet på 25.000 kr. blev brugt på maling og slibning af gulv efter at have boet i lejligheden (2-værelses) i blot 7 måneder. Havde vi ikke selv stået for at få lejligheden genudlejet, ville vi heller ikke have fået noget tilbage af den forudbetalte husleje på knap 25.000. Udover den store regning ved fraflytning har vi fået en ekstrem dårlig behandling og bliver ignoreret, når vi forsøger at få svar på, hvordan regningen blev så stor. Desuden blev vi ved fraflytning tvunget til at skrive under trods vi ikke var enige i de ting der skulle laves, idet vi ellers ville hæfte for endnu en måned. Dette ved jeg nu ikke er normal procedure og føler derfor vi er blevet snydt.

25. Juni 2018

Ekstrem efterregning ved fraflytning

I forbindelse med fraflytning af en 3-værelses lejlighed modtager vi en efterregning fra Vidar Ejendomme på ca. 50.000,00 kr.

Regningen omfatter bl.a. malerarbejde for 25.000,00 kr. Dette fandt vi mistænkeligt høj, og indhentede tilbud på det samme malerarbejde. Disse tilbud lå på 16-17.000 kr.

Vidar Ejendomme forsøger desuden at få os til at dække en komplet udskiftning af bordplade i køkkenet. Et køkken som er 32 år gammelt. Vidar Ejendommes forsøg bliver senere underkendt af Huslejenævnene.

Vi vil frafråde alle at leje bolig gennem Vidar Ejendomme. Samtidig vil vi fraråde udlejere at benytte Vidar Ejendomme som administrationsselskab.

18. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr