Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I found a anesthesis OMV like the one that I had used many years ago. I bought it. The shop was very nice, and sent it to me without delay. It looks very good, but I have to check the concentrations b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke diervriendelijke korting gekregen zonder daar naar te vragen voor het goede doel. Maar zowieso al eerlijke prijzen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

bestellen en betalen ging snel en makkelijk. De wijze van verdere verwerking tot aan verzending was daarna iets onduidelijk maar na 1 dag bericht gekregen dat een en ander verzonden zou worden. Het kw... Mehr ansehen

1. Lieferant medizinischer Geräte
  2. Großhändler für alkoholische Getränke
  3. Tierarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Goedkope apparatuur, soms maatwerk en in ieder geval altijd meedenken met de klant. Tweedehands apparatuur afkomstig uit de humane medische sector kan vaak nog prima een tweede leven krijgen. Service is belangrijk voor mij.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zaken doen met Vgam Almere

Het betaalde artikel kon niet direct afgestuurd worden, zou pas een week later verstuurd kunnen worden.
Derhalve artikel geannuleerd.
Dan krijg je te horen dat het betaalde bedrag niet direct terug te storten is en dat dit een aantal dagen duren.
Het bedrag is nog steeds niet teruggestort. De verkoper geeft aan dat dit door een webshop moet gebeuren. Allemaal vaag en zeer vervelend. Je moet er dus weer tijd en aandacht aan besteden. Je moet elders het betreffende artikel bestellen en dus betalen. Dus geef je weer dubbel uit omdat je het artikel wel nodig hebt en moet je maar weer zien hoe je je geld terug krijgt.
Ik had beter het artikel nieuw bij een gerenommeerd watersport bedrijf moeten kopen.
De verkoper geeft aan dat zijn webshop waar ik geen binding mee heb het geld terug gaat storten. Ik (particulier) heb het artikel gekocht van een verkopende partij op Marktplaats met een webshop, en wordt geconfronteerd met een derde partij die mij ooit gaat terugbetalen, alleen weet ik niet van wie, en wanneer. Allemaal heel vaag.
Ik heb voor 66,- euro weer leergeld betaald, “goedkoop is duurkoop” en niet meer iets 2de hands bestellen via een webshop die ook op Marktplaats adverteert.

7. Oktober 2024
Vgam-Logo

Antwort von Vgam

Wat een hoop frustratie!
ik vond het best wel netjes dat ik informeerde of je het vest snel nodig had en ik wist dat ik pas enkele dagen later zou kunnen versturen. Er zullen niet veel verkopers zijn die dat doen en dan ook meteen aanbieden om de koop terug te draaien. En ja, het annuleren van een bestelling via een webshop duurt ook weer enkele dagen. Ik heb geprobeerd uit te leggen hoe dat komt maar doe daarmee klaarblijkelijk alleen maar olie op het vuur; natuurlijk heb jij niets te maken met een derde partij, maar de bestelling loopt nu eenmaal wel via een platform en de annulering ook. Jij krijgt je 66 euro gewoon weer terug, dat is zeker maar zoals gezegd, dat duurt in de regel 5 werkdagen. Hoop dat je dan weer wat milder wordt. Overigens vergeet je er bij te zeggen dat er best een goede reden was om het vest bij mij te kopen ipv naar een 'gerenommeerde winkel' te gaan, en dat is nl dat ik minder dan 15% van de nieuwwaarde reken + verzendkosten .....

Parfait

Parfait, ce n’est pas ma première commande et le produit est toujours comme prévu. Merci

14. August 2024

Nierbekken bakjes besteld

Nierbekken bakjes besteld. Super blij voor mijn gehandicapten stichting Mensen voor mensen. Gaan ze volgende week voor onze gasten tijdens een midweek in gebruik nemen. Het lijkt een prima duurzame oplossing 👍

10. Mai 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goede prijs en snel opgestuurd!

verkoper heeft artikelen voor zeer democratische prijs verkocht en snel verzonden naar België. titels en/of beschrijvingen van de artikels kunnen wel wat afwijken van het genoemde product, maar waren wel van goede kwaliteit

1. Mai 2024

Best experience buying equipment

Everything was great, the seller was very helpful, completely trustworthy; we paid by card, but there was an VAT transfer issue, seller made full refund and allowed for bank transfer. It is rarely these days to find a seller so helpful and understanding. The machine we bought is in great condition, packed on a palette.

4. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle actie en vooral reactie

Snelle actie en vooral reactie.
Bedankt voor het meedenken en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Zeker omdat ik het bestelde snel nodig had voor een lichtmeting en ik een en ander nog wilde aanpassen naar voornoemde toepassing.

4. März 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit.

Vind de kwaliteit niet geweldig heb vele betere gezien scherpe randjes aan het nier bakje.
Was wel goed verpakt.
Duurde ook een tijd.voordat het verzonden was.
Bestel niet weer. Door de.kwalteit.
Het was niet duur maar heb liever goed spul.
Groeten

26. November 2023

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr