VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Frejasvej 5, 3400 Hillerød, Hovedstaden, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige og empatiske mennesker. Klinikkens dyrlæger og assistenter gjorde en meget svær situation tryg og værdig for min kat og jeg i.f.m. et sygdomsforløb og senere aflivning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikke... Mehr ansehen

1. Tierarzt
  2. Tierklinik
  3. Tierärztlicher Notdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, Dänemark

Alle Bewertungen

1.900 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Iskold pengemaskine

Iskold pengemaskine. Alle er instrueret i præcis hvad de skal sige om hvor dejligt dit dyr er og så kommer den høje pris. betalte 10.300kr for en lille operation af en tå på min hund og bagefter skulle jeg betale 900kr for 1 sok som jeg kunne have købt i Bilka for 5kr. Det er ren svindel og bedrag og iskold forretning. gå aldrig nogen sinde til denne dyrlæge.

27. Januar 2022

Super godt!

De var gode at snakke med og havde god respons på vores spørgsmål, vi skulle bruge til en skoleopgave.
Fem stjerner herfra, kan klart anbefales :)

25. November 2021

Super dyrlæge.

Super dyrlæge.
Tilfældig var det Søren og Lisbeth der kom til at sy min schæferhunds øre da den var blevet overfaldet tilbage i 1993. Og ja så blev vi hængende.
Foruden schæferen har vi haft 3 ruhåret hønsehunde, et gadekryds, et kuld hvalpe, en F1 labrador, 4 marsvin og en kat. Hønsehundene er alle blevet kastreret og det samme er katten. Tæven der fik hvalpe måtte have akut kejsersnit - og der havde jeg haft fat i Søren nogle gange inden han sagde: Kom lige her ind med hende. Oveni var der en af hvalpene der blev syg og til sidst måtte aflives.
Altid har vores dyr været i de bedste hænder. Der har været plads til mine tårer der altid har løbet i rigt mål hver gang et dyr har skullet aflives. Og da tæven vågnede med en dobbelt så stor kind - samme dag som vi skulle rejse til Oslo - nåede de at finde ud af grunden og opererer hende så vi selv kunne nå at hente hende og se at hun havde det så godt så vi kunne aflevere hende hos dem der skulle passe hende imens vi var væk.
Jeg kommer ikke til at skifte dyrlæge så længe Søren og Trollesminde dyreklinik er der.

25. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skal ALDRIG nogensinde sætte mine…

Jeg skal ALDRIG nogensinde sætte mine ben i den klinik!!! Ganske simpel kastration af schæferhund på 2 år som gav vores hund nyresvigt og tæt på at koste ham livet. Der er stor mangel på empati. Vores oplevelse er kort sagt at der skal tjenes MANGE penge. 9000 kr for kastration. Det ender med hunden bliver indlagt på dyrehospital. Det løber op i en regning af 45.000. Vores oplevelse er, at der er sket sjusk ift narkose og observering. Vi har heldigvis stadig vores hund og har fundet en anden dyrlæge.

9. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Væmmelig oplevelse ved aflivning af kanin

Virkelig ked af min oplevelse hos trollesminde dyreklinik.
Jeg skulle med sorg have aflivet min kanin og jeg endte hos Dyrlæge Søren. Jeg blev virkelig mødt af overlegenhed og blev talt meget ned til af ham. Både fordi jeg græd og fordi jeg ønskede at kaninen fik bedøvende middel forud for aflivningsvæsken. Det var der ikke mulighed for , men han kunne så ikke finde en blodåre at stikke i så derfor ville han prøve noget andet. Nemlig at give aflivningsvæsken direkte i maven og først da jeg Beder om at give beroligende igen får min kanin det. Efter aflivningsvæsken er givet går dyrlægen ind og ud af lokalet flere gange fordi han havde andre vigtigere ting at se til. Det virkede som om der ikke var sat tid af til vores aflivning, da dyrlægen pludselig havde en anden konsultation og han gik helt. Jeg endte med tvivlende at måtte gå ud og afregne uden egentlig at have fået kaninen officielt erklæret død. Jeg kan på ingen måde anbefale aflivning af små dyr med den håndtering og indstilling der er.
Som han sagde ; at kaniner bare er noget man har i en fase af sit liv og at jeg måtte være færdig med dem nu. Eller at jeg selv skulle have beroligende fordi jeg græd over en kanin. Rigtig ubehagelig oplevelse og meget ufølsomt.

20. April 2021

Uovertruffen

Jeg har brugt Trollesminde Dyreklinik til mine hunde (schæfer, og Bordercollier) i gennem 7 år, har altid fået den allerbedste behandling, både professionelt/fagligt og ikke mindst menneske/hundesynet er fremhævelsesværdigt !
3 gange har jeg brugt fertilitetsklinikkens kompetencer med hvalpe kuld som bonus Jeg har anbefalet Trollesminde Dyreklinik til flere hundevenner og ligesom jeg, er de også blevet hængende... har kun det allerbedste at sige om Søren og hans stab.
/Gitte Zoe Savannah Hovgaard

19. April 2019

Allergisk kat

Lisbeth kender virkelig meget til allergi, så min kat er i gode hænder!

9. April 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr